Sence istanbuldan gelmeye değer mi bide gelinimiz eşim oldukça kafamı karıştırıyo hani 18 20 yaşında olsan neyse ama 37 olmuşsun niye yani bide sıkıntın yok diyince haklısın galiba diyip dibe vuruyorum söyleyecek geçerli sebbim yok hani nefes prb olsaydı diyorum allahın gücüne gitmesin bide böyle durumlar var ...
Herşeye inat geleyim mmi yoksa burda veli bey e ameliyat olanlarda memnun ama neferalem çatırdıyo dedi bir arkadaşımında var dı sıkmıntısı hatırlamıyorum ama sence ne yapayım ben yase nin ki de güzel sen olsaydın ist gelir miydin yoksa yakın yerde bakarmıydın
Sence istanbuldan gelmeye değer mi bide gelinimiz eşim oldukça kafamı karıştırıyo hani 18 20 yaşında olsan neyse ama 37 olmuşsun niye yani bide sıkıntın yok diyince haklısın galiba diyip dibe vuruyorum söyleyecek geçerli sebbim yok hani nefes prb olsaydı diyorum allahın gücüne gitmesin bide böyle durumlar var ...
Herşeye inat geleyim mmi yoksa burda veli bey e ameliyat olanlarda memnun ama neferalem çatırdıyo dedi bir arkadaşımında var dı sıkmıntısı hatırlamıyorum ama sence ne yapayım ben yase nin ki de güzel sen olsaydın ist gelir miydin yoksa yakın yerde bakarmıydın
Katılıyorum söylediklerine canım....Bu arada özel mesaj kutun dolu olduğu için yazamadım sana...:)
nerde yaşıosun??
Bende bişey söylemek istiyorum dayanamadım...:) Yaşınla ilgili..:)) Ben kendime 40 yaş hediyesi verdim ve ameliyat oldum...Ve bir an bile pişmanlık duymadım...Eşimde oğlumda (16 yaşı bitmek üzere oğlumun ) yeni halimi gerek psikolojik gerek görünüm anlamında çok sevdiler...Sonuçta (bunu daha öncede söylemiştim ama) sağlık problemim yok diyorsun ama bence kafan takıyorsan görüntüyle ilgili beğenmeme gibi durumun varsa ruhsal sağlığına inanılmaz olumlu katkıda bulunabilirsin...
Hangi şehirde hangi dr. a olursan ol ama sakın yaşla ilgili kendini sınırlama...Hayat 40 ında başlarmış nede olsa :)))
Herşey gönlünce olsun...:)
ben cem beye ameliyat olanlardanım.1 yılım doldu çokta memnunum.amelıyat sonrasında cem beyın dedıklerını yerıne getırdım.6 ayımda aynaya baktığımda burnum yamuk gelıyordu bana.dokunduğumdu kemık cıkıntısı vardı.ama sabrettım masajlarımı yaptım.1 yıl sonunda çooooookkkkkkkk memnunum hiç bir şikayetım yok.hatta 1 yıl sonra benı aradı.kontrol için.ama gıdemedım.aslında gerek duymadım yolum izmire düşerse uğramayı düşünüyorum.
evet canım cem karas
inşallah hayırlısı olur canım senin için ama ne istediğini nasıl istediğini çok iyi belirt ben çok memnunum çok doğal oldu benım burnum kımse anlamıyor yaptırdığımı
hemen muayeneden sonra amelıyat tarıhı verılıyor mu?bu arda ozelde mı devlettemı olacaksınız ucretını sorabılır mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?