izmirde burun ameliyatı için doktor aranıyor?

Dün cemil beye 4 buçuktaki randevum için gittim. fakat okadar kalabalıktı ki 2 ye randevu alan bir bayan saat 6 buçuktu henüz girememişti. bende daha fazla beklemedim çıktım geldim. 3.500 ü verebilcek gücüm yok. havalar iyicene ısınmadan olmam lazım. accaip canım sıkkın ya. oraya gittim form dolduran kız bile burun estetiği heralde dedi. offffffffffffffffffff

Sence istanbuldan gelmeye değer mi bide gelinimiz eşim oldukça kafamı karıştırıyo hani 18 20 yaşında olsan neyse ama 37 olmuşsun niye yani bide sıkıntın yok diyince haklısın galiba diyip dibe vuruyorum söyleyecek geçerli sebbim yok hani nefes prb olsaydı diyorum allahın gücüne gitmesin bide böyle durumlar var ...
Herşeye inat geleyim mmi yoksa burda veli bey e ameliyat olanlarda memnun ama neferalem çatırdıyo dedi bir arkadaşımında var dı sıkmıntısı hatırlamıyorum ama sence ne yapayım ben yase nin ki de güzel sen olsaydın ist gelir miydin yoksa yakın yerde bakarmıydın

Sevgili bade size yazmıştım

bence ılla saglıksal sorunun olması gerekmıyor canım sennkı de psıkolojık bır sıkıntı ınsan aynaya baktıgında kendısıyle barısık olmalı once bır kadın kendısını begenmelı ustelık 37 yaş a ne olmuş daha gençsınız kesınlıkle yaptırmanızı onerırım.. bn yaptırdım ve suanda ınanılmaz kendıme guvenım arttı cok daha mutluyum ve kendımle cok daha barısıgım benden sıze tavsıye baskalrından once kı bu eşiniz bıle olsa once sızın kendınızın ne ıstedıgı ve kendızı aynaya baktıgınızda nasıl gormek ıstedgnz onemli mutlu kalın

bır de bence evet ıst gelmeye deger zaten cemıl beyın fıyatı cok uygun ayrıca esının ehlı de

Katılıyorum söylediklerine canım....Bu arada özel mesaj kutun dolu olduğu için yazamadım sana...:)

sagol tatlim :13:
hemen bosaltiyorum kutumu :89:

Cemil Beyin yaptigi burunlara baktim, guzel evet basarili fakat Cemil Bey'e benzeyen doktorlari Istanbul'da kesin bulursunuz bence.
Izmir'e kadar gitmeyin derim.
hem doktor uzakta olunca gidip gelme sikintisi cok sorun oluyor.
canin istediginde ya da burnun sistiginde vs. yarin ya da ertesi gun bir gidip goruneyim diyemiyorsun.
ben kendi sehrinden iyi bir doktor bulmani tavsiye ederim.
baris cakir var, yakup avsar var...vs...

Bende bişey söylemek istiyorum dayanamadım...:) Yaşınla ilgili..:)) Ben kendime 40 yaş hediyesi verdim ve ameliyat oldum...Ve bir an bile pişmanlık duymadım...Eşimde oğlumda (16 yaşı bitmek üzere oğlumun ) yeni halimi gerek psikolojik gerek görünüm anlamında çok sevdiler...Sonuçta (bunu daha öncede söylemiştim ama) sağlık problemim yok diyorsun ama bence kafan takıyorsan görüntüyle ilgili beğenmeme gibi durumun varsa ruhsal sağlığına inanılmaz olumlu katkıda bulunabilirsin...
Hangi şehirde hangi dr. a olursan ol ama sakın yaşla ilgili kendini sınırlama...Hayat 40 ında başlarmış nede olsa :)))
Herşey gönlünce olsun...:)

bence de...
aynen katiliyorum...
kendini iyi hissetmenin yasi neden olsun ki...
daha iyi hissedecekseniz yaptirin tabii

ben cem beye ameliyat olanlardanım.1 yılım doldu çokta memnunum.amelıyat sonrasında cem beyın dedıklerını yerıne getırdım.6 ayımda aynaya baktığımda burnum yamuk gelıyordu bana.dokunduğumdu kemık cıkıntısı vardı.ama sabrettım masajlarımı yaptım.1 yıl sonunda çooooookkkkkkkk memnunum hiç bir şikayetım yok.hatta 1 yıl sonra benı aradı.kontrol için.ama gıdemedım.aslında gerek duymadım yolum izmire düşerse uğramayı düşünüyorum.

CemBey dediğin Cem karas mı

inşallah hayırlısı olur canım senin için ama ne istediğini nasıl istediğini çok iyi belirt ben çok memnunum çok doğal oldu benım burnum kımse anlamıyor yaptırdığımı

inşallah hayırlısı olur canım senin için ama ne istediğini nasıl istediğini çok iyi belirt ben çok memnunum çok doğal oldu benım burnum kımse anlamıyor yaptırdığımı

Canım ben son anda karar değiştirdim ve yahya beye aldıum randevuyu. geçtiğimiz cts günü görüştük. önümüzdeki cts günü ameliyat oluyorum :18:

hemen muayeneden sonra amelıyat tarıhı verılıyor mu?bu arda ozelde mı devlettemı olacaksınız ucretını sorabılır mıyım?

hemen muayeneden sonra amelıyat tarıhı verılıyor mu?bu arda ozelde mı devlettemı olacaksınız ucretını sorabılır mıyım?

ücreti herkeze 2bin tl canım. evet istediğin güne veriyorlar. tabi doktorun programına bakılıyor ben perşembe istemiştim. cts uygun dedi. cts ye aldım. bu cts oluyorum hayırlısıyla. Ekol hastanesinde doktor zaten o hastanede olucam.(özel)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…