Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ekol diorum halis diorumbiri beni duysunn :)
Efes kbb dal merkezinde opr. Dr. Yunus gürkan aladağ yada opr. Dr. Sezgin Öztürk'e ameliyat olmak istiyorum bu doktorlar hakkında bilgisi olan var mi arkadaşlar
Ben de yarin sezgin beyle görüşücem![]()
Canım bence plastik cerrah tercih et, ne de olsa onların uzmanlık alanı bu. yine de sen bilirsin tabi. Ben 11 gün önce ameliyat oldum ve plastik cerrah tercih ettim.
Gorustum sezgin beyle cok da icime sindi sonra kendi kendime dedim bir kez daha can kopalla goruseyim ve onda karar kildim..canim sen kime ameliyat oldun![]()
ne kadara ameliyat oldunuz ? Bir de taksit imkani falan var mi acaba. Ben de fahri molayi cok istiyorum nedenseFahri Mola, iyi bir doktor kendisi. Benim burnum problemliydi, yani elinden gelenin en iyisini yaptığını düşünüyorum.
ne kadara ameliyat oldunuz ? Bir de taksit imkani falan var mi acaba. Ben de fahri molayi cok istiyorum nedense
fotograflarini gorebilecek miyiz acaba ? :))4000 tl, kredi kartına %10 farkla taksitlendirme yapıyor. 10-12 taksitti sanırım. yani taksitle 4400 lira olur. ben kredi çektim, doktora peşin ödedim. Ben doktorumu beğeniyorum, ilk görüştüğüm doktordu ve o gün kararımı verdim. sonucum benim eski burnuma göre güzel oldu aslında ama mükemmel burun olmadı tabi.
fotograflarini gorebilecek miyiz acaba ? :))
fotograflarini gorebilecek miyiz acaba ? :))
Şimdi yine denedim olmuyor, resmi seçip yükle dedim, hata verdi.
ben de Bora Karaali diyorum, Bora beyle görüşmeden kararınızı vermeyin arkadaşlar
merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, herhangi başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..
korkudan ölüyorummmmmmmm AMELİYAT 21.09.2014 PAZARTESİ