izmirde burun ameliyatı için doktor aranıyor?

benim de sevgilim amelıyat olmamı istıyor.ufuk bilkayı düşünüyoz,ama ben çok korkuyorum ve kaygılarım var.burnumda çok buyuk problem yok gıbı.hem şekıl olarak hem de amelıyat sonrası burun işlevınde sorunlar çıkmasından korkuyorum.ufuk bilkaya amelıyat olan arkadaslar resımlerını yollayabılır mı?

benim de sevgilim amelıyat olmamı istıyor.ufuk bilkayı düşünüyoz,ama ben çok korkuyorum ve kaygılarım var.burnumda çok buyuk problem yok gıbı.hem şekıl olarak hem de amelıyat sonrası burun işlevınde sorunlar çıkmasından korkuyorum.ufuk bilkaya amelıyat olan arkadaslar resımlerını yollayabılır mı?

ben de aynı durumdayım canım,bilgi edinmek istiyorum..

ufuk bilkayın yaptıgı burunlarla ılgılı resım pek yok sitede yenıyım 25msj dolmadan da bellı resımlerı goremıyom.ufuk beye amlıyat olan varsa özleden resım atabılır mı.tşk şimdıden

3.5 yaşında düşüp burun kemiğini kırmışım. Burnumda yamukluk söz konusu idi. Kısacası bir genç kız olarak hem yamukluğun gitmesini istiyordum hem de nefes alış verişimin düzelmesini. Ameliyat olmak için 18 yaşını doldurdum. İzmir ilinde EKOL KBB 'da Yahya Demirdelen'e ameliyat oldum. Şimdi ki sonuç ne mi nefes alışverişim iyi ama burnumdaki yamukluk kaldı. Yahya Bey (güya) çok küçükken düştüğüm için burnumun düzelmeyeceğini söyledi. Yaklaşık bir ay önce başka bbir KBB hekiminin burnum hakkındaki düşüncelerini aldım. Başarılı bir operasyon geçirmediğimi ve doktorun ameliyattaki sonuçları kestiremediğini söyledi. Dediğine göre fazla kemik alınmış. Şimdi doğru düzgün güneş gözlüğü kullanamıyorum. Burnumdan düşüyor. Ayrıca yamukluk konusunda da şikayetçiyim. Tamaıyle düzelmiyecekse bile etik olarak baştan bu durumu bana belirtmesi gerekirdi. Açıkçası Yahya Beyin burun estetiği konusunda başarılı bir hekim olmadığını düşünüyorum. Umarım bir kaç kişiyi ameliyatta sonra bu kadar zaman geçirmiş biri olarak yanlış bir hekim seçmekte uyarabilmişimdir. Ayrıca vaktim olduğunda kendisinden randevu alıp bu düşüncelerimi bizzat söyleyeceğim. Çünkü genç kızken tüm hayalim düz bir buruna sahip olmaktı. Ameliyatım konusundaki düşüncelerini paylaşan KBB hekimine düzeltme ameliyatının sürecini sordum. Bana burnumdan çok kemik alındığı için, vücudumun başka bir yerinden kemik alınıp takviye yapılması gerektiğini söyledi. Yani anlayacağınız, çok zor bir süreç. Bu süreci kaldırabileceğimi sanmıyorum. O yüzden hekiminizi lütfen iyi araştırıp seçin.
Bu arada Yahya Bey'e aynı zamanda babamda boğazındaki nodülün alınması için ameliyat oldu. Babamın ameliyatında bir sorun çıkmadı. Benim şikayetim burun estetiğinden. Yanlış anlaşılma olmasın diye düzeltmek istedim. Kimsenin ekmeğiyle boşuna oynamak istemem. Ancak benim ameliyatımdan aldığı parayı kesinlikle kendisine helal etmiyorum.

Bora karaali diyorum ben kesinlikle memnunum. Bu forumda adına yazdığımız tüm detaylar var, ameliyat ve sonrası için, okuyabilirsin

offfffffoofffffffff nickli arkadaşım da ameliyat olucaktı cemil beye olmayı düşnüyodu forumda okudugum kadarı ile acaba ameliyat oldun mu sonuctan memnun muusun

insan çok kararsız kalıyor,bora bey,cemil bey,uufk bey

ama ben minick elle çizilmiş bi burun istemiyorum öyle dimdikk bi buurnda istemiyorummm

benim doktorum prof.dr Cüneyt özek.görüşmelerimizden gayet memnun kaldım,burun anlayışımızın tuttuğunu söyledi :) doğal burun istedim ,kendisi de doğal burunlar yapıyor zaten.öteden ben estetitiğim diye bağıran burun sevmiyor ki aynen ben de.inşallah her sey yolunda gider mutlu sonucu buradan paylaşırım,cok yakında ameliyat olucam .

İki hafta önce ameliyat oldum ege ünv. Doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna şiddetle tavsiye ederim uygun fiyata ege ünv yapıyo ameliyatlarını annem arkadaşım ve ben hepimiz yiğit beye yaptırdık o kadar doğal yapıyo ki kimse anlamıyo iyi ki yaptırmışım çoook mutluyum :))

merhaba kızlar.. Artık şu koca burnumdan kurtulmaya karar vermiş bulunuyorum. birkaç tane referans aldığım doktor ismi var. biri Çiğli Ekol hastanesinde görevli olarak çalışıyor Dr. Cem Karas ve bir arkadaşım kendisine ameliyat oldu. çok memnun. ancak diğer bir doktor var Dr.Haluk Mıdıoğlu. Bu doktorada bir arakdaşım ameliyat oldu ve çok doğal bir burnu var şimdi. Ancak kararsızım. bu doktorlar hakkında duyduklarınıza ve önerilerinize çok ihtiyacım var.

selam sen ameliayat oldun mu

İki hafta önce ameliyat oldum ege ünv. Doç.dr. Yiğit özer tiftikçioğluna şiddetle tavsiye ederim uygun fiyata ege ünv yapıyo ameliyatlarını annem arkadaşım ve ben hepimiz yiğit beye yaptırdık o kadar doğal yapıyo ki kimse anlamıyo iyi ki yaptırmışım çoook mutluyum :))
lütfen yiğit beyin numarasını özelden yazar mısın

Back
X