bence ara randevu al en azından olumlu olumsuz bır ısmı kafandan atmıs olursun.
ufuk bilkay'ı çok övüyolar burun estetiği olucam bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence ara randevu al en azından olumlu olumsuz bır ısmı kafandan atmıs olursun.
can bey içinde olumlu yazılar var insan çok kararsız kalıyor..
o doktoların forumda ısmını cok duydum fakat hıcbırıyle gorusmedım,kafa karısıklıgı ıstemıyordum cunku,can beye gıttım dırek ve ona amelıyat oldum,karsılıklı guven cok onemlı.ufuk bilkay'ı çok övüyolar burun estetiği olucam bende
bende can kopala amelıyat olucam nasıpse ıstersen can kopalı bır arastır bı yaptıgı amelıyatları gor ben 1bucuk senedır ızdekı doktorları arastırıyorum can beyde karar kıldım bence can kopal cok basarılı
cnm sen ufuk bilkaya olmuştun sanırım nasıl memnunmusun 14 nisanda ufuk beye ameliyat oluyorumda endişeliyim acaba güzel olurmu diye insanda kendini küçük bir burunla hayal edemiyoki cnm :)![]()
Arkadaşlar merhaba, çok yeniyim bu sitede. Nolur bana yol gösterin. Uzun zamandır burun estetiği olmak istiyorum. İzmirde olmaya karar kıldım. Doktor araştırması yapıyorum genelde Ufuk Bilkay ve Can Kopal'ı sık görür oldum yorumlarda. Ancak ben en fazla 3-3.5 bin tl arası birşey olsun istiyorum ve kesinlikle doğal bir görünüm istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? yeni olduğum için sadece yorumları okuyabiliyorum, fotoğraf göremiyorum![]()