izmirde burun ameliyatı için doktor aranıyor?

Ufuk Bilkay'a ameliyat olan arkadaşlardan ricam resim paylaşırlar mı lütfen ben de bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum..Ve özel mesaj tma snaırım konu açma hakkım da yok tyardımcı olun lütfenn :((:53:

Koca koca mutluluklarda dağıtsan küçük küçük umutlarıma, mutluluklarıma dahil değilsin artık. Sen ne yaparsan yap benim gördüğüm kadarsin !!!

Koca koca mutluluklarda dağıtsan küçük küçük umutlarıma, mutluluklarıma dahil değilsin artık. Sen ne yaparsan yap benim gördüğüm kaarsin !!!

Koca koca mutluluklarda dağıtsan küçük küçük umutlarıma, mutluluklarıma dahil değilsin artık. Sen ne yaparsan yap benim gördüğüm kadarsin !!

bende can kopala amelıyat olucam nasıpse ıstersen can kopalı bır arastır bı yaptıgı amelıyatları gor ben 1bucuk senedır ızdekı doktorları arastırıyorum can beyde karar kıldım bence can kopal cok basarılı

Yasemin merhaba forumda bir suredir dr arastimasi yapiyorum ve yorumlarin dikkatini cekti. sen can beye mi ameliyat oldun? can beye brdaki yorumlardan mim karar verdin?

cnm sen ufuk bilkaya olmuştun sanırım nasıl memnunmusun 14 nisanda ufuk beye ameliyat oluyorumda endişeliyim acaba güzel olurmu diye insanda kendini küçük bir burunla hayal edemiyoki cnm :):49:

kızlar ufuk beye ameliyat olan varsa lütfen memnunlarmı çünkü bende ona olmayı düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba, çok yeniyim bu sitede. Nolur bana yol gösterin. Uzun zamandır burun estetiği olmak istiyorum. İzmirde olmaya karar kıldım. Doktor araştırması yapıyorum genelde Ufuk Bilkay ve Can Kopal'ı sık görür oldum yorumlarda. Ancak ben en fazla 3-3.5 bin tl arası birşey olsun istiyorum ve kesinlikle doğal bir görünüm istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? yeni olduğum için sadece yorumları okuyabiliyorum, fotoğraf göremiyorum :(

canım bende ufuk bilkayla görüşmeye gittim emin ol doğallıktan yana daha olmadım ama ocak başı olucam sanırım hakkımızda hayırlısı

kesinlikle ufuk bilkay doğal bir burun için en iyi isim arkadaşım 10 gün önce burnunu yaptırdı çok doğal ve tam istediği gibi 3500 TL ücret aldı çok ilgili ve güleryüzlü bi doktor tavsiye ederim

bende oldukça kararsızım kime yaptıracağım konusunda. Ufuk Bilkay'ın bu konuda oldukça iyi olduğu söyleniliyor ama ben birde Can Kopal'i de düşünüyorum. UfuK Bilkaya ameliyat olan birine ulaşmak benim için çok iyi olcak. Yardımcı olanlara şimdiden çok teşekkür ederim...

ben iki kez cem karasa oldum burnum cok kötü durumda tavsiye etmem şimdi revizyon olmak istiyorum ama cok korkuyorum.tabi ki baska bı doktora...

ufuk bilkaya burun estetiği olanlar resim gönderebilir mi çok kararsızım da

Back
X