izmirde burun ameliyatı için doktor aranıyor?

Selam kızlar.. bugün iş başı yaptımmmm. Ekol Kbb de ayın 16 sında yahya demirdelen beye ameliyat oldum. beyaz tenli olduğum için çok fazla morluk bekliyorduk ancak hiç morarmadı yüzüm sadece 2.günümde göz çevrem kırmızı çizgiler çıktı ve hafif sütlü kahve rengi oldum. ve hiç ağrım olmadı. 3. günü tamponlarımı aldırınca epey bi rahatladım. geçen cuma günüde yani ayın 22sinde alçımı,burnumun içindeki silikonları ve dış dikişlerimi aldı yahya bey(en acıyan yanıydı işte). burnum çok şişti. yanaklarımda öyle. ama şuanda yanaklarımdaki şişlikler indi. burnumda ilk günkü kadar şiş değil ve gözüm kalacak diye çekiniyorum bakmaya kendime. harika hissediyorum kendimi neden daha önce ameliyat olup ta bu özgüvene daha önce kavuşmadım diye de kızıyorum kendime. :34:

ben de 16 sında olmuştum geçti mi şişlerin??

cok memnun oldugumu soyleyemem, zaman gectikce burnumda bir takim sorunlar belirdi...
suan beklemedeyim ne diyeyim bilmiyorum.
ama ufuk beye burnunu ya da diger yerlerini yaptirip memnun olan cok insan var, hem de cok.
sitede de bazi orneklerini gorebilirsiniz.
sanirim bu sansla ilgili bir sey bilemiyorum.
bazi burunlar super oluyor ama bazilari basarisiz...

ameliyatin zorlugu ya da rahatligi tamamen sizi burnunuzla ilgili, az sorunlu burnunuz varsa daha rahat gecer ama cok sorunlu bir burunsa ameliyat sonrasi daha zor gecebilir.
yani herkesin ameliyat sonrasi cok rahat gececek diye bir durum yok, cok hafife almayin derim.
sonucta o da bir ameliyat.
bana septoplasti yapildi, ameliyattan cikinca hic agrim olmadi ama ertesi gun biraz agrim olmustu.

neler oldu ki ameliyat sonrasında ve bu sorunlar ne zaman ortaya çıkıyor?? :26:

Kızlar,

2 Hafta önce Rinoplasti(burun estetiği) ameliyatı oldum. Efes Kbb Dal Merkezinde Gürkan Aladağ yaptı ameliyatımı. Gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası ilgi alaka ve mesleki becerisi çok iyi. Şuan aynaya baktığımda kafamı başka yere çevirmek istemiyorum o kadar güzel oldu ki burnum ve burnumun yüzüm ile uyumu. işte budur dedim. şiddetle tavsiye ederim, mutlaka gidin bir görüşün derim. Ameliyat konusunda çok aydınlatıcı bilgiler veriyor yaşanabilecek sorunlar 1000 / 1 lik ihtimalleri bile anlatıyor size. sorunuz olursa yardımcı olabilirim burdan ya da özel msjdan.. :49:

fotoların varsa bakabılırmıyız?ve ne kadara oldun acaba??

Selam kızlar.. bugün iş başı yaptımmmm. Ekol Kbb de ayın 16 sında yahya demirdelen beye ameliyat oldum. beyaz tenli olduğum için çok fazla morluk bekliyorduk ancak hiç morarmadı yüzüm sadece 2.günümde göz çevrem kırmızı çizgiler çıktı ve hafif sütlü kahve rengi oldum. ve hiç ağrım olmadı. 3. günü tamponlarımı aldırınca epey bi rahatladım. geçen cuma günüde yani ayın 22sinde alçımı,burnumun içindeki silikonları ve dış dikişlerimi aldı yahya bey(en acıyan yanıydı işte). burnum çok şişti. yanaklarımda öyle. ama şuanda yanaklarımdaki şişlikler indi. burnumda ilk günkü kadar şiş değil ve gözüm kalacak diye çekiniyorum bakmaya kendime. harika hissediyorum kendimi neden daha önce ameliyat olup ta bu özgüvene daha önce kavuşmadım diye de kızıyorum kendime. :34:

merhaba ircinia, arkadaş olarak kabul edersen çok sevinirim. tşk.

ücreti herkeze 2bin tl canım. evet istediğin güne veriyorlar. tabi doktorun programına bakılıyor ben perşembe istemiştim. cts uygun dedi. cts ye aldım. bu cts oluyorum hayırlısıyla. Ekol hastanesinde doktor zaten o hastanede olucam.(özel)

amelıyat oldun mu pekı??olduysan nasıl gectı?sıslıgın ve morarman nasıldı??fotolarını beklıyoruz..

ne kadar oldun pekı ?fotolarını beklerızz

tatlım 2b,n tl ye oldum bin nakit verdim kalanını 3e böldürdüm. resimleri ekleyemedim birtürlü ya işlerim çok yoğun diye en kısa zamanda resim koyucam =)

bu arada ohooo oldum da 10 gün snra iş başı bile yaptım =) şuanda hiçbir şey yok ne iz ne morluk sadece yanaklarıma doğru olan kemiklerin üzeri birazcık şiş daha iineceğini söyledi dokturm. evelsi hafta gittiğimde iç dikişlerimde alındı. 3 ay sonra görüşürüz dedi doktor oke dedim bu kadar oldu bitti çok rahatım vallaa

Son düzenleme:
tatlım 2b,n tl ye oldum bin nakit verdim kalanını 3e böldürdüm. resimleri ekleyemedim birtürlü ya işlerim çok yoğun diye en kısa zamanda resim koyucam =)

bu arada ohooo oldum da 10 gün snra iş başı bile yaptım =) şuanda hiçbir şey yok ne iz ne morluk sadece yanaklarıma doğru olan kemiklerin üzeri birazcık şiş daha iineceğini söyledi dokturm. evelsi hafta gittiğimde iç dikişlerimde alındı. 3 ay sonra görüşürüz dedi doktor oke dedim bu kadar oldu bitti çok rahatım vallaa
ben de burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum. hangi hastanede ameliyat olduğunuzu öğrenebilir miyim. bi de SGK güvencesi bir işe yarıyor mu?

ben de burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum. hangi hastanede ameliyat olduğunuzu öğrenebilir miyim. bi de SGK güvencesi bir işe yarıyor mu?

Çiğli Ekol hastanesi sedef. ssk ödemiyor malesef tek fiyat veriyorlar oda 2 bin tl. ama taksit imkanları var ben bir kısmını nakit diğerini kredi kartına böldürmüştüm

Son düzenleme:
cok guzel olmus ben cok begendim daha da guzel olacagi belli:nazar:
bende cemil tugayla ufuk bilkay arasinda kararsizim:26:
peki kaca oldun canim nedir ufuk beyin guncel fiyati?

bende ikisi arasında kaldım.ufuk bilkayın basarılı oldugunu biliyordum ama birkac şikayette duymadım değil.siz karar verdiniz mi?

Ben gözüm kapalı Ekol Hastanesi Cem Karas ı tavsiye ediyorum.ameliyat olalı 13 gün oldu. bir hafta sonra iş başı yaptım.3 gün sonra normal yaşantıma devam ettim. şişlik ve morluk iki gün sonra azalıyor,bir haftaya birşey kalmıyor.yıllardır düşündüğüm ancak cesaret edemediğim bir operasyondu.arkadaşım Cem Karas ı tavsiye etti ve onun burnu süper olmuştu.şuan benim burnumda tam istediğim gibi,ayrıca yüzümün ifadesinde hiçbir değişiklik yok,yani doğal duruyor,az biraz şişliklerim var masaj yapıyorum,bir aya kalmaz geçer dedi Cem bey.zaten ben hariç kimse farketmiyor:)) bu sıcakta ağrısız sızısız bir ameliyat geçirdim ve çok mutluyum:)) zaman kaybetmeyin derim,korkulacak birşey emin olun yok;))

Ben gözüm kapalı Ekol Hastanesi Cem Karas ı tavsiye ediyorum.ameliyat olalı 13 gün oldu. bir hafta sonra iş başı yaptım.3 gün sonra normal yaşantıma devam ettim. şişlik ve morluk iki gün sonra azalıyor,bir haftaya birşey kalmıyor.yıllardır düşündüğüm ancak cesaret edemediğim bir operasyondu.arkadaşım Cem Karas ı tavsiye etti ve onun burnu süper olmuştu.şuan benim burnumda tam istediğim gibi,ayrıca yüzümün ifadesinde hiçbir değişiklik yok,yani doğal duruyor,az biraz şişliklerim var masaj yapıyorum,bir aya kalmaz geçer dedi Cem bey.zaten ben hariç kimse farketmiyor:)) bu sıcakta ağrısız sızısız bir ameliyat geçirdim ve çok mutluyum:)) zaman kaybetmeyin derim,korkulacak birşey emin olun yok;))

geçmiş olsun canım.Beğenmene sevindim.Peki ne kadar ücret ödedin

fotoğrafların var mı acaba görebilir miyiz..

Back
X