Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafama takıldı neden bana 500.-TL farklı söledi ki acaba :2:
ya bizim komşu kzı oldu ameliyat barbi gibi oldu 2 haftada.. kaşıyakada Artı kbb var ya oraya yaptırmış 2000 tl ye. acayip memnun... baya kemerli büyüktü burnu, inanamadım görünce.
benim de 1 defa kırıldı acilde kbb doktoru ameliyat etti, 6 ay sonra olmam gerekiyodu tekrar. ama olmadım 5 yıldır erteliyorum. olursam da o doktora olucam.
15 gün önce yiğit tiftikçioğlu na ameliyat oldum... Gerçekten süper bir burun oldu. Ksinlikle tavsiye ederim...
Can Kopal'ı tavsiye ederim.Ben haziranda olmuştum,yaklaşık 7.5 ay oldu.3000 tl ye oldum.ilgili ve güler yüzlü.Kesinlikle doğal ve güzel bir burun yapıyor.![]()
Bir arkadasim 4 yil once ruhi bozkayali' ya oldu, guzel oldu burnu ve memnundu....
Bir arkadasm da bir ay once Ekol KBB de Bora Bey' e oldu, o da memnun...
Can Kopal'ı tavsiye ederim.Ben haziranda olmuştum,yaklaşık 7.5 ay oldu.3000 tl ye oldum.ilgili ve güler yüzlü.Kesinlikle doğal ve güzel bir burun yapıyor.![]()
ruhi bozkayalı kimdir acaba özel muayenesi falan mı var yoksa devlet hastahanesındemı görev yapıyor canım
Ege estetik cerrahi merkezinde, altinordu hastanesinin karsisinda, ben de gorusmeye gitmistim, burun kikirdagimdaki minik cokuntu nedeniyle. Estetik ameliyat olmadan bir cozum ariyordum o zaman, dolgu onermisti. Ama dolgunun tekrarlamasi gerektiginden yaptirmamistim, ameliyat da olmamistim o gun itibariyle. Suan Guneydogudayim isim dolayisiyla, o yuzden malatyada gidicem, ama bir gidip gorusun, iyi ve ilgili bir doktor bence...