izmirde burun ameliyatı için doktor aranıyor?

Arkadaşlar merhaba, çok yeniyim bu sitede. Nolur bana yol gösterin. Uzun zamandır burun estetiği olmak istiyorum. İzmirde olmaya karar kıldım. Doktor araştırması yapıyorum genelde Ufuk Bilkay ve Can Kopal'ı sık görür oldum yorumlarda. Ancak ben en fazla 3-3.5 bin tl arası birşey olsun istiyorum ve kesinlikle doğal bir görünüm istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? yeni olduğum için sadece yorumları okuyabiliyorum, fotoğraf göremiyorum :(

onumuzdeki aylarda burun ameliyatı olmayı düsünyrum arastrdıgım kadarıyla ufuk bilkay can kopal dan memnn olanlar cok bu konuda fikir verebilcek olan varmı??

arkadaşlar merhaba, çok yeniyim bu sitede. Nolur bana yol gösterin. Uzun zamandır burun estetiği olmak istiyorum. Izmirde olmaya karar kıldım. Doktor araştırması yapıyorum genelde ufuk bilkay ve can kopal'ı sık görür oldum yorumlarda. Ancak ben en fazla 3-3.5 bin tl arası birşey olsun istiyorum ve kesinlikle doğal bir görünüm istiyorum. Bana yardımcı olur musunuz? Yeni olduğum için sadece yorumları okuyabiliyorum, fotoğraf göremiyorum :(

bende can kopala amelıyat olucam nasıpse ıstersen can kopalı bır arastır bı yaptıgı amelıyatları gor ben 1bucuk senedır ızdekı doktorları arastırıyorum can beyde karar kıldım bence can kopal cok basarılı

Can kopala amelıyat olan arkadaslarımızın resımlerıne bakın yorumlarını okuyun ıskarpın adlı arkadasımızın herkeze acık albumu var gorebılırsınız

ufuk bilkay hakknda fikir verebilcek olan varmı ??mayıs aynn sonuna kadar ameliyat olmak istiyrum bu doktora ameliyat olan varsa yardmcı olabilrmi lütfen ..

yorumumu yanlıs yazmsm biraz:) bu doktora ameliyat olmak istiyrum anlamnda söylemedim aklımda baska isimlerde var ama bu doktora amelyt olanlar yorum yapabilr mi lütfen .. kızlar fikir verin bana lütfenn :)

ben efes kbb da sezgin öztürke oldum ama hiç memnun değilim.cemil tugay 3500 dedi.efes kbb 3000 dedi.500 lira için değmez.şimdi pişmanım cemil beye gitmedim diye.bence kesinlikle paraya kıymamazlık yapmayın.iyi olsun bir kere olsun.ve istediğiniz estetikse kesinlikle bir estetik uzmanına yaptırın.

bende yarın cenk beye amelıyat olacagım.yaptıgı burunlar gercekten cok guzel..ben daha once meme buyutme yaptırdım cenk beye cok basarılı bır sonuc aldım..
yarında burun ıcın yatacagım amelıyat masasına..kendımdekı degısımı cook merak edıyorum.tasarımı yarın yapacak ve sonra bıraz ızmırde gezme sonradaaa amelıyatım ..

ben efes kbb da sezgin öztürke oldum ama hiç memnun değilim.cemil tugay 3500 dedi.efes kbb 3000 dedi.500 lira için değmez.şimdi pişmanım cemil beye gitmedim diye.bence kesinlikle paraya kıymamazlık yapmayın.iyi olsun bir kere olsun.ve istediğiniz estetikse kesinlikle bir estetik uzmanına yaptırın.

uzuldum senın adına canım..ama hep derler kbb cı estetıkte basarılı olamaz dıye.. onlar saglık acısından bakıyo.. ben bı resım gordum daha once doktorumun ofısınde ve amelıyatını kbb cıde olup burnu dusmustu..onlar genelde kıkırdagı cok fazla yontuyo dıe bılıyorum.sen memnunıyetsızlıgını bellı ettınmı peki?

merhaba kızlar.. Artık şu koca burnumdan kurtulmaya karar vermiş bulunuyorum. birkaç tane referans aldığım doktor ismi var. biri Çiğli Ekol hastanesinde görevli olarak çalışıyor Dr. Cem Karas ve bir arkadaşım kendisine ameliyat oldu. çok memnun. ancak diğer bir doktor var Dr.Haluk Mıdıoğlu. Bu doktorada bir arakdaşım ameliyat oldu ve çok doğal bir burnu var şimdi. Ancak kararsızım. bu doktorlar hakkında duyduklarınıza ve önerilerinize çok ihtiyacım var.

bende senin gibi araştırdım ufuk bilkay ve can kopal var bunları aratır istersen ben can beye oluyorum 28.nde tavsiye ederim

bende can kopala amelıyat olucam nasıpse ıstersen can kopalı bır arastır bı yaptıgı amelıyatları gor ben 1bucuk senedır ızdekı doktorları arastırıyorum can beyde karar kıldım bence can kopal cok basarılı

aynı fikirdeyim bende olucam olacağı günü iple çekiyorum :))

bana da ocaktan once 3000 di hast. zam yapmış 3200 dedı :D nasıl yani nden farklı kı fıyatlar ayrıca ben de nakıt odemıstım nyse canım helal olsun valla her kuruşu 3500 tl dese bugun gıder gene ona yaptırırım allah gule gule yemeyı nasıp etsın doktorumuza :)

fotoların varmı göremiyorumda:( bende izmirde olucam ameliyat cemil beyle can kopal arasında kararsızım:s yardımcı olabilirmisin

kızlar cuma gunu can kopal a amelıyat oldum , cok rahat bır amelıyat gecırdım ne anestezı nede amelıyat sonrası sıkıntı yasadım,yuzumun sısmesı ve kanamalrım dısında kı bunlarda dogal surec gayet ıyıyım yarnda tamponlarım cıkıcak,can beyın muaynelerı ucretsız randevu alıp bır gorusun derım.

Back
X