izmirde burun ameliyatı için doktor aranıyor?

ızmırde tek bır ısım dıyorum herzaman kendısıne amelıyat olmus bırı olarak o da cemıl TUGAY .... bu sıtede cok kısı var cemıl beye amelıyat olan ve sonucları muhtesem olan albumlerden goz atıp canlı canlı gorebılırsın yanı ınan kı kararını etkıleyecektır ayrıca ruya gbı bır amelıyat gecırıyorsun ızmırın en guzel hastanesınde ....cemıl beye nazar degmesın ınsaşşalah allah ellerıne saglık versın basarıları devam etsın :nazar:

masum sen cemil beye ameliyat oldun sanırım canım benı arkadas olarak eklermısın resımlerını gorebılırmıyım.

kızlar bende göğüsameliyatı düşünüyorum banaarkadaşım ege estetik cerrahisini tavsiye ettiler bileninizvar mı?daha önce hem burnunu yapyırdı hemde silikon taktırdı hatta özel yurt dışından geldi bana dedi ki iki doktor aynı anda ameliyatlara giriyorlar ama başka bir arkadaşımda burun walla ikisi giriyor ama ruhi çankayalı burun da özcan ülgen de göğüste usta fakat benfiyatlarının bilmiyorum sekreterlerine tel.açtım fiyat vermiyor bilen var mı?

Bende ameliya olmayı istiyorum ve devlet hastanesinde olucam karsıyaka devlette hemde kurus para vermeden yapıcak dr ameliyatı. cok ilgili bir hekim ama adını veremiyorum ::58:

Dün cemil beye 4 buçuktaki randevum için gittim. fakat okadar kalabalıktı ki 2 ye randevu alan bir bayan saat 6 buçuktu henüz girememişti. bende daha fazla beklemedim çıktım geldim. 3.500 ü verebilcek gücüm yok. havalar iyicene ısınmadan olmam lazım. accaip canım sıkkın ya. oraya gittim form dolduran kız bile burun estetiği heralde dedi. offffffffffffffffffff

ilgilenmediler mi?

cok guzel olmus ben cok begendim daha da guzel olacagi belli:nazar:
bende cemil tugayla ufuk bilkay arasinda kararsizim:26:
peki kaca oldun canim nedir ufuk beyin guncel fiyati?
fiyat vermem ne kadar mantıklı sonuçta her burunda yapılacak işlem başka ama 3.500 en son verdiği fiyat 4.000 dedi önce ama sonra indi biraz bu arada beğendiğine sevindim

dün cemil beye 4 buçuktaki randevum için gittim. Fakat okadar kalabalıktı ki 2 ye randevu alan bir bayan saat 6 buçuktu henüz girememişti. Bende daha fazla beklemedim çıktım geldim. 3.500 ü verebilcek gücüm yok. Havalar iyicene ısınmadan olmam lazım. Accaip canım sıkkın ya. Oraya gittim form dolduran kız bile burun estetiği heralde dedi. Offffffffffffffffffff

sen muyane ücreti ödedin mi?

Kızlar,

2 Hafta önce Rinoplasti(burun estetiği) ameliyatı oldum. Efes Kbb Dal Merkezinde Gürkan Aladağ yaptı ameliyatımı. Gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası ilgi alaka ve mesleki becerisi çok iyi. Şuan aynaya baktığımda kafamı başka yere çevirmek istemiyorum o kadar güzel oldu ki burnum ve burnumun yüzüm ile uyumu. işte budur dedim. şiddetle tavsiye ederim, mutlaka gidin bir görüşün derim. Ameliyat konusunda çok aydınlatıcı bilgiler veriyor yaşanabilecek sorunlar 1000 / 1 lik ihtimalleri bile anlatıyor size. sorunuz olursa yardımcı olabilirim burdan ya da özel msjdan.. :49:

merhabalar ben 10 gün önce ekol kbb de Cem K:nazar:aras a ameliyat oldum,hiçbir sorun yaşamadım ve çok mutluyum,eğri olan burun kemiğimle birlikte burun ucumuda düzeltti ve kesinlikle ağrı sızı duymadım,keşke yıllar önce kararsız kalmasaymışım ve cem beyi daha önce tanısaymışım,,,kelimelerle ifade etmem mümkün değil,işinin hakkını sonuna kadar veren bir doktor...beni harika ve sorunsuz bir burna kavuşturdu,Allh herkeze nasip etsin,elleri kolları dert görmesin diyorum...

Selam kızlar.. bugün iş başı yaptımmmm. Ekol Kbb de ayın 16 sında yahya demirdelen beye ameliyat oldum. beyaz tenli olduğum için çok fazla morluk bekliyorduk ancak hiç morarmadı yüzüm sadece 2.günümde göz çevrem kırmızı çizgiler çıktı ve hafif sütlü kahve rengi oldum. ve hiç ağrım olmadı. 3. günü tamponlarımı aldırınca epey bi rahatladım. geçen cuma günüde yani ayın 22sinde alçımı,burnumun içindeki silikonları ve dış dikişlerimi aldı yahya bey(en acıyan yanıydı işte). burnum çok şişti. yanaklarımda öyle. ama şuanda yanaklarımdaki şişlikler indi. burnumda ilk günkü kadar şiş değil ve gözüm kalacak diye çekiniyorum bakmaya kendime. harika hissediyorum kendimi neden daha önce ameliyat olup ta bu özgüvene daha önce kavuşmadım diye de kızıyorum kendime. :34:

Selam kızlar.. bugün iş başı yaptımmmm. Ekol Kbb de ayın 16 sında yahya demirdelen beye ameliyat oldum. beyaz tenli olduğum için çok fazla morluk bekliyorduk ancak hiç morarmadı yüzüm sadece 2.günümde göz çevrem kırmızı çizgiler çıktı ve hafif sütlü kahve rengi oldum. ve hiç ağrım olmadı. 3. günü tamponlarımı aldırınca epey bi rahatladım. geçen cuma günüde yani ayın 22sinde alçımı,burnumun içindeki silikonları ve dış dikişlerimi aldı yahya bey(en acıyan yanıydı işte). burnum çok şişti. yanaklarımda öyle. ama şuanda yanaklarımdaki şişlikler indi. burnumda ilk günkü kadar şiş değil ve gözüm kalacak diye çekiniyorum bakmaya kendime. harika hissediyorum kendimi neden daha önce ameliyat olup ta bu özgüvene daha önce kavuşmadım diye de kızıyorum kendime. :34:

ne kadar oldun pekı ?fotolarını beklerızz

Kızlar,

2 Hafta önce Rinoplasti(burun estetiği) ameliyatı oldum. Efes Kbb Dal Merkezinde Gürkan Aladağ yaptı ameliyatımı. Gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası ilgi alaka ve mesleki becerisi çok iyi. Şuan aynaya baktığımda kafamı başka yere çevirmek istemiyorum o kadar güzel oldu ki burnum ve burnumun yüzüm ile uyumu. işte budur dedim. şiddetle tavsiye ederim, mutlaka gidin bir görüşün derim. Ameliyat konusunda çok aydınlatıcı bilgiler veriyor yaşanabilecek sorunlar 1000 / 1 lik ihtimalleri bile anlatıyor size. sorunuz olursa yardımcı olabilirim burdan ya da özel msjdan.. :49:

arkadaş olarak ekler misin canım birdefoto koyar mısın?

canım arkadaş olarak ekler misin , fotolarını mahsuru yoksa görmek isterim koyabilirsen...

Back
X