İzmirde burun esteteği ve ben çok korkuyorum :(

gmzmrv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
5
0
1
36
Merhaba arkadaşlar sabahları yorgun kalktığım ve burnumdan nefes alamadığım için devlet hastanesine kontrole gittim. Tomografi çektiler sol burun deliğim üstünde hava boşluğu varmış onun burun deliğime bağlanması gerektiğini sölediler bi hastalıkmış ama tıppi olarak ne bilmiyorum. sol burun deliğimde yamuk geliyormuş. Ameliyat olmuşken burunumuda düzelttirtmek istiyorum ama çok korkuyorum zor bir ameliyat olur mu diye. Burun ameliyatı konusunda Ekol hastanesi iyi diyorlar ama bi doktor bulamadım. bu şekilde sorun yaşayan ve ameliyat olanlar var mı

Merhaba arkadaşlar sabahları yorgun kalktığım ve burnumdan nefes alamadığım için devlet hastanesine kontrole gittim. Tomografi çektiler sol burun deliğim üstünde hava boşluğu varmış onun burun deliğime bağlanması gerektiğini sölediler bi hastalıkmış ama tıppi olarak ne bilmiyorum. sol burun deliğimde yamuk geliyormuş. Ameliyat olmuşken burunumuda düzelttirtmek istiyorum ama çok korkuyorum zor bir ameliyat olur mu diye. Burun ameliyatı konusunda Ekol hastanesi iyi diyorlar ama bi doktor bulamadım. bu şekilde sorun yaşayan ve ameliyat olanlar var mı
İzmirde karataş hastanesinde sezgin ozturk var gayet başarılı burunları instagrami var

teşekkür ederim. Halis ÜNLÜ'yü araştırıyorum şuan çokk iyi yorumlar var. Sezgin Öztürk' ü de hemen araştırıyorum :9

Canım bey Can Kopal'a ameliyat oldum. Hayatımdaki en büyük pişmanlığım bu oldu.

Bence İzmir'de yaptırmamalısın. Benim erkek arkadaşım İstanbul'da Estecenter Plastik Cerrahi Merkezi'nde burun estetigi ameliyatı oldu. Operasyon olalı 8.5 ay gibi bir süre oldu ve şuan çok memnunuz. Burun estetigi sonrası sislikler beklediğimiz gibi olmadı tavsiye ettikleri talimatlara uyduktan sonra.

Burun estetiği fiyatları verdikleri kaliteli hizmete göre oldukça normal. Ayrıca burun estetiği konusunda burun estetiği gunah mı gibi bayağı yorum var ve dinen bu konuda çok değerli hocalarım açıklaması var ve dinen hiç bir sakıncası yok.

Kendinizi rahatlıkla Estecenter'a teslim edebilirsiniz

Çok teşekkür ederim herkese ☺ keşke istanbul a gidebilsem ama öle bir şansım yok halis ünlü ye gittim ama beğenmedim. . Çok maddiyati düşünüyor ve sağlığımı hiç önemsemedi.. Estetik açısından söledi herseyi.. daha sonra tavsiye üzerine cem karas a gittim ve cok yardimci oldu ameliyata ikna oldum cuma günü ameliyat oluyorum ameliyattan sonra düşüncelerimi memnuniyet ve sikayetim olursa yazarım ☺

Merhaba ben de 11 Nisan da Ufuk Bilkay'a burun estetiği yaptıracağım randevu aldım iç sorunları da düzeltecek (kemik&et alımı ) daha önce Ufuk Bey'e ameliyat olan var mı aranızda acaba ?

araştırmanızdan ne çıktı :)
Ben Cem Karas' a ameliyat oldum çok şişti ve morardı ameliyatımın 2. ayındayım şişlikler biraz daha var. Daha yeni alışmaya başladım burnuma.. 1 haftadır nefes alamıyorum akşamları ağzım açık uyuyorum yoksa estetik ameliyatımdan şuan için memnunum şişlikler indiğinde daha memnun olacağım :)

bende medicalde Prof.Dr.Murat Cem Miman a olmak istiyorum bu doktor hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?

Back
X