İzmir’de Burun Estetiği İçin Kimi Önerirsiniz?

Neskal

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
11
0
16
42
İzmir
Merhaba,

Burnumdan estetik olmak istiyorum. Çok fazla doktor var ve hangisi ile görüşmeliyim bilemedim. Her doktorla görüşür isem hepsine muayene ücreti vermem gerekecek. O zamanda çok tutacak.:KK12:

Aşağıda ki isimleri araştırdım. Bana önerebileceğiniz başka isim var mı?
Ya da bu aşağıda ki isimlerle yaşadığınız olumlu veya olumsuz sonuçları paylaşabilir misiniz?

- Cüneyt Özek
- Cem Karas
- Fazıl Apaydın
- Ufuk Bilkay

Bende 2 senedir arastiriyorum cok dr buldum ama en güzel burun yapan ekolde dr Can Caner i buldum 8 ekimde randevum var görüsmeye gidicem epeycede arastirdim hastalarinin bir tanesinden bile sikayet duymadim
Gürkan aladag
Sezgin öztürk
Bora karaali
Mehmet sucubasi
Mehmet durmusoglu
Halis ünlü
Seyithan kirtay
Yücel birinci
Bunlarida hep arastirdim instagramdan bakabilirsiniz yaptiklari burunlara

Burun estetigi oldum 13gunumdeyim Ufuk Bilkay yaptı benim ameliyatımı erken olmasına ragmen cok mutluyum aslinda estetik isteyen biri degildim lakin oncesinde burun tıkanıklığı için ekol e ameliyat olmustum kemik ve et alinmis burun deliklerim acilmisti (güya ) bu ameliyat sonrası burun ucum düştü burnumun şekli bi garip oldu Ufuk bey 'in yaptığı ameliyattan çıkıp kendime geldikten sonra hayatımda ilk kez nefes ve koku alabildigimi farkettim ve 13. Günüm olmasına rağmen burnum çok güzel görünüyor çok kararsız kalmıştım ama keşke daha önce ameliyat olsaymışım ben Ufuk Bilkay dan çok memnun kaldım doktor araştırması icindeyseniz hiç düsünmeyin derim ameliyat sonrası bile zorluk ağrı sızı çekmedim sadece 2.gün şiştim 3. Gün inmeye basladi sisliklerim ağrım sızım yok dikişlerimin çoğu döküldü bile burun estetigi yaptırmak isteyip cesaret edemeyen ve doktor secemeyen lere umarım faydalı olabilirim :))

Merhaba değerli arkadaşlar sağlık konusunda ciddi araştırmalar yapan biri olarak buradan çok faydalı bililer aldım. Herkese teşekkür ederim. İzmir'de ameliyat olacaklar ve burun ameliyatı olacaklar için çok faydalı olduğunu düşündüğüm bir yazıyı paylaşmak istiyorum.

Yücel b. instagramda önceden paylaşıyordu ya o kadar kötü burunlar gördümki güzelleride vardı ama aşırı uzun bıraktığı bir burun vardı tamponu açınca hasta şok oldu sanki

Merhaba cnm, ameliyat oldun mu? Memnun musun?
Ben cok kararsiz kaldim, ameliyat olmak istedigim doktor hakkinda cok sikayet okudum.

Burun estetigi oldum 13gunumdeyim Ufuk Bilkay yaptı benim ameliyatımı erken olmasına ragmen cok mutluyum aslinda estetik isteyen biri degildim lakin oncesinde burun tıkanıklığı için ekol e ameliyat olmustum kemik ve et alinmis burun deliklerim acilmisti (güya ) bu ameliyat sonrası burun ucum düştü burnumun şekli bi garip oldu Ufuk bey 'in yaptığı ameliyattan çıkıp kendime geldikten sonra hayatımda ilk kez nefes ve koku alabildigimi farkettim ve 13. Günüm olmasına rağmen burnum çok güzel görünüyor çok kararsız kalmıştım ama keşke daha önce ameliyat olsaymışım ben Ufuk Bilkay dan çok memnun kaldım doktor araştırması icindeyseniz hiç düsünmeyin derim ameliyat sonrası bile zorluk ağrı sızı çekmedim sadece 2.gün şiştim 3. Gün inmeye basladi sisliklerim ağrım sızım yok dikişlerimin çoğu döküldü bile burun estetigi yaptırmak isteyip cesaret edemeyen ve doktor secemeyen lere umarım faydalı olabilirim :))
Merhabalar ben de ufuk beye olmayı düşünüyorum rica etsem ne kadara yaptırdığınızı söyleyebilir misiniz?

Back
X