izmirde burun estetiği yaptırmak istiyorum

moonli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
10
0
36
Denizli
merhaba arkadaşlar ben İzmirde burun estetği yaptırmak istiyorum. daha önceki forumları da okudum çok sayıda doktor ismi geçiyor ama ben Atay Atabey üzerinde duruyorum. Bu doktorda burun estetiği yaptıran var mı? varsa benimle fotoğrafını paylaşır mı? lütfen çok acil olarak mart ayında ameliyat yaptırmalıyım, biran önce karar vermek istiyorum. şimdiden teşekkürler herkese

ben bişey daha duydum üniversite doktorlarının dışarıda ameliyat yapması yasakmış doğru mu biliyor musunuz? bunu söyleyen üniversitede bi profösör ama başka biride yok öyle bişey kalktı o yasak dedi. net bilgisi olan var mı?

Bence iyi dusun burun estetıgı rısklıdır yanlıs ele dusersen revüzyonlarda arkasından gelir!!! Benim verecegim tek isim sana Cemil tugay olacak asla pisman olmazsın burun estetiginde uzman kendısı benım burnum olmak uzere buradan bırcok kısı ona amelyat oldu ve sonucların hepsıde super bence..

Ben henuz ameliyat olmadim ama aybendorun burnu sanat eseri o yuzden bende cemil tugay dusunuyorum!

masum35, bu sabah aklima geldin. nasil oldu burnun? yeni resim eklemiyor musun? ben albumume tasarim ekledim, bir bak istersen.

hayır sölemzsem kimse anlamaz imrenilecek kadar güzel anlaşılamayacak kadar doğal oldu ...

bende çevremdeki tepkilerden çok korkuyorum herkes amelyat olmama karşı.çok büyük bi değişim sonuçta yeni halinize hemen alısabıldınız mi kızlar

bende bi ara atay atabeyi düşünmüştüm ama vazgeçtim artık

30.günüm bitti burnumun ucu olmadı ben tavsiye etmiyorum canlar..

Merhaba Gizemmmm
Burnun nasil suanda memmunmusun bende Can Kopale burnumu yaptirmayi dusunuyorum:44:

Kizlar aranizda Can Kopal beye ameliyat olanlar bana yardimci olun lutfen.
Sizlerin tecrubelerine cok ihtiyacim var:95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…