kesinlikle cem karası tavsiye ediyorum,,benim kırık burun kemiği ve estetik ameliyatımı kendisi yaptı,,o kadar memnun kaldım ki anlatamam...doktor seçimi çok önemli,,ve karşıma cem bey gibi bi dr çıktığı için çok çok çok şanslıyım
fotoğraflarını ekleyebilir misin canım ? ameliyat olmak isteyenlere fikir olur
kızlar ızmırde olup yesılyırt ataturk arastırma merkezınde amelıyat olanlar var mı?varsa hangı dr.u tavsıye edersınız yada soyle sorım yesılyurtta ameılyat olmayı tavsıye edermısınız??ya egede ya yesılyurtta yada olurrsa ama hıc umudum yok ufuk beyde olmayı dusunuyorum sız ne dersınız??bugun yesılyurda gıttım bana tomografı cektırdıler fıyatta 3 ıle 3.5 olur dedıler eger tomografıde ıs farklı olursa devlet karsılar dedı..ben de tomografıyı pek bı sey anlamama ragmen cektım..daha dun egedeydım hıc tomografıden bahsedılmedı gercı yarın gorusmem var orada belkı onlar da yarın soyler sız de boyle bır sey oldu mu??
bugun egede tomografını nıye getırmedın dedıler ben de cektırmedınız kı dedım ama yesılyurtta hemen cektırdıler tekrar bıde egede cekmek zorunda kalırsam bu 2-3 ay ıcınde 3. tomografım olacak(egedekı fıyat ıse 4 mılyar ancak benım burnumdan dolayı 1.5 ıle 2 mılyar olabılır dedı sanırım asıstandı kendısı..cunku pzrtsı asıl drla Yıgıt beyle gorusmem var amelıyat felan konusulacak sanırım..Yıgıt tıftıkcıoglunu bılenınız var mı?sızce egedemı yoksa yesılyurtta mı amelıyat olsam ??
ben biliyorum yiğit beyi yaptığı iki burnu gördüm biri çok güzeldi biri şişliktenmi bilmiyorum ama kocamandı :2:
yaa cıdden mı??ıyı ya bıraz da olsa sevındım dıgerı bence sıslıktendır:))nasıl gordun pekı yaptıgı burunları yoksa sende mı ona muayane oldun??
bekleme odasında bir kız ona olmuş iki ay önce falan çok hoş gözüküyodu ben doktoru bilmiyorum görmedim hastasını gördüm ben diek ufuk beye gittim
bugun egede tomografını nıye getırmedın dedıler ben de cektırmedınız kı dedım ama yesılyurtta hemen cektırdıler tekrar bıde egede cekmek zorunda kalırsam bu 2-3 ay ıcınde 3. tomografım olacak(egedekı fıyat ıse 4 mılyar ancak benım burnumdan dolayı 1.5 ıle 2 mılyar olabılır dedı sanırım asıstandı kendısı..cunku pzrtsı asıl drla Yıgıt beyle gorusmem var amelıyat felan konusulacak sanırım..Yıgıt tıftıkcıoglunu bılenınız var mı?sızce egedemı yoksa yesılyurtta mı amelıyat olsam ??
ben bişey daha duydum üniversite doktorlarının dışarıda ameliyat yapması yasakmış doğru mu biliyor musunuz? bunu söyleyen üniversitede bi profösör ama başka biride yok öyle bişey kalktı o yasak dedi. net bilgisi olan var mı?
yasemintoker
beni arkadaş listesine ekleyebilirmisin burun ameliyatı konusunda çok kararsızım
ardaşlar benide arkadaş listesine ekleye bilirmisizniz bende bu konuda karasızım
İzmir
Dr. Ufuk Bilkay (Dr. Ufuk Bilkay Hasta yorumları (Burun Estetiği))
Dr. Cemil Tugay (Dr. Cemil Tugay Hasta Yorumları (Burun Estetiği))
Dr. Can Kopal (Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)) bu doktorları duydum acaba hangisi daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?