izmirde burun estetiği yaptırmak istiyorum

AYY ÇOK KONU AÇILMIŞ BU KONU HAKKINDA BULDUĞUM HERYERE YAZIYORUM BNDE:)YARIN ALÇIM ÇIKIO ÇOK HEYECENLIYIMMM UMARIM HERŞEY YOLUNDA GİDER UF İNŞALLAH BEĞERNİRİMM YAAA.... ACABA TAMPONLAR ÇOK CAN YAKIOMU:s:s:s

kesinlikle cem karası tavsiye ediyorum,,benim kırık burun kemiği ve estetik ameliyatımı kendisi yaptı,,o kadar memnun kaldım ki anlatamam...doktor seçimi çok önemli,,ve karşıma cem bey gibi bi dr çıktığı için çok çok çok şanslıyım

fotoğraflarını ekleyebilir misin canım ? ameliyat olmak isteyenlere fikir olur

kızlar ızmırde olup yesılyırt ataturk arastırma merkezınde amelıyat olanlar var mı?varsa hangı dr.u tavsıye edersınız yada soyle sorım yesılyurtta ameılyat olmayı tavsıye edermısınız??ya egede ya yesılyurtta yada olurrsa ama hıc umudum yok ufuk beyde olmayı dusunuyorum sız ne dersınız??bugun yesılyurda gıttım bana tomografı cektırdıler fıyatta 3 ıle 3.5 olur dedıler eger tomografıde ıs farklı olursa devlet karsılar dedı..ben de tomografıyı pek bı sey anlamama ragmen cektım..daha dun egedeydım hıc tomografıden bahsedılmedı gercı yarın gorusmem var orada belkı onlar da yarın soyler sız de boyle bır sey oldu mu??

benim 12. günüm doktorum ufuk bilkay şuan tek sorun önden bakıldığında aşırı şiş duruyo bu durum ne zaman düzelcek merak ediyorum

bugun egede tomografını nıye getırmedın dedıler ben de cektırmedınız kı dedım ama yesılyurtta hemen cektırdıler tekrar bıde egede cekmek zorunda kalırsam bu 2-3 ay ıcınde 3. tomografım olacak(egedekı fıyat ıse 4 mılyar ancak benım burnumdan dolayı 1.5 ıle 2 mılyar olabılır dedı sanırım asıstandı kendısı..cunku pzrtsı asıl drla Yıgıt beyle gorusmem var amelıyat felan konusulacak sanırım..Yıgıt tıftıkcıoglunu bılenınız var mı?sızce egedemı yoksa yesılyurtta mı amelıyat olsam ??

ben biliyorum yiğit beyi yaptığı iki burnu gördüm biri çok güzeldi biri şişliktenmi bilmiyorum ama kocamandı :2:

yaa cıdden mı??ıyı ya bıraz da olsa sevındım dıgerı bence sıslıktendır:))nasıl gordun pekı yaptıgı burunları yoksa sende mı ona muayane oldun??

bekleme odasında bir kız ona olmuş iki ay önce falan çok hoş gözüküyodu ben doktoru bilmiyorum görmedim hastasını gördüm ben diek ufuk beye gittim

üzerinden zaman geçmiş ama ben geçen hafta yiğit beye ameliyat oldum. kesinlikle tavsiye ederim. daha bir hafta olmasına rağmen o kadar güzel ki burnum. üstelik yiğit bey daha çok şiş olduğunu söyledi. bu şiş haliyse 1 ay sonrasını düşünemiyorum bile:)))) yiğit beyi tek geçerim....

yasemintoker

beni arkadaş listesine ekleyebilirmisin burun ameliyatı konusunda çok kararsızım

ardaşlar benide arkadaş listesine ekleye bilirmisizniz bende bu konuda karasızım
İzmir
Dr. Ufuk Bilkay (Dr. Ufuk Bilkay Hasta yorumları (Burun Estetiği))

Dr. Cemil Tugay (Dr. Cemil Tugay Hasta Yorumları (Burun Estetiği))

Dr. Can Kopal (Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)) bu doktorları duydum acaba hangisi daha iyi

cemil tugay cok aklımı kurcalıyor ebru durmuşa ameliyat tarihi aldım ama

bi kara verirsen yazar mısın
bende kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…