İzmir'de burun estetiği

Lucky03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2020
33
13
3
26
Öncelikle merhaba.Ben uzun süredir burun estetiği olmak istiyordum,bi süredir doktor arayışındayım.Fakat içime sinen bir doktor bulamadım daha.8 bin lira bütçem var şu an.Ameliyatımı kbb doktoruna olmak istiyorum.İzmir'de önerebileceğiniz doktorlar var mı?Tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum.

10 bin tl ye estetikci var ufuk bilkay yani geçen sene konuştum 10 bin tl yaparım dediydi

can ercana bir arkadaş olmuştu memnun, 9 bin tlydi en son. fırat demirtaşoğlu da geçen sene 9du şu an klinik açmış 10-12 arasıdır diye tahmin ediyorum güzel görünüyor yaptıkları ama hiç konuşma şansım olmadı hastalarıyla zaten bütçem yetmediği için gerek de duymadım

10-12 bin civarıysa benim de yetmez Üniversiteler açılmadan ameliyat olmak istiyorum.Insallah olabilirim.Emin Toprak varmış Ekol'de.Onu da çok beğeniyorlar.

KBBci değil ama ben Adnan Menderes’e oldum 24 eylülde

ya sormaaa. başka bir konuda da yazdım şimdi adama kin tuttum gibi olacak ama jkhdkhdjdk ben ona kesin gidecektim bu yaz. covid çıktı yasak geldi gidemedim. yasaklar bitince yazdım bana 1500 tl fazla fiyat söyledi dedim eeee hani 6000 di? sinir oldum vazgeçtim. 2-3 hafta sonra tamam dedim 7500se 7500 kesin gidiyorum bana gün verir misiniz diye yazdım yine burnumun fotoğrafını istedi ve bu sefer 8500 dedi jhgdjgd sanki önceki konuşmalar hiç yaşanmadı yani. ben de tamamen vazgeçtim emin toprak'tan.

Gerçekten mi yaaFiyatlar çok uçuk şu an.Sorduğum bütün doktorlar 9-10 bin arası.Üzülüyorum bu fiyatları görünce.Yakın zamanda Can Ercan'la görüşmeye gideceğim bi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…