10 bin tl ye estetikci var ufuk bilkay yani geçen sene konuştum 10 bin tl yaparım dediydiÖncelikle merhaba.Ben uzun süredir burun estetiği olmak istiyordum,bi süredir doktor arayışındayım.Fakat içime sinen bir doktor bulamadım daha.8 bin lira bütçem var şu an.Ameliyatımı kbb doktoruna olmak istiyorum.İzmir'de önerebileceğiniz doktorlar var mı?Tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum.
Ben de imkanım olsa bu sıralarda olmak isterim ama ocakta ameliyat olabilirim anca.Insallah çok artmaz fiyatlar.bence imkanınız varsa 3 ay beklemeyin yılbaşında yine bir ton zam gelir, gerçi genelde yılbaşı mılbaşı demeden de koyuyolar dolar arttıkça o ayrı
Doktor nasıl siz beğendiniz mi peki?Fırat Demirtaşoglu,İbrahim Korhan ve Can Ercan arasında kararsız kaldım ben de.10 bin tl ye estetikci var ufuk bilkay yani geçen sene konuştum 10 bin tl yaparım dediydi
Yaptırmadım covid den dolayısıyla gelemedim türkiyeye ama covid geçer geçer türkiye gidince yaptırcam ondaDoktor nasıl siz beğendiniz mi peki?Fırat Demirtaşoglu,İbrahim Korhan ve Can Ercan arasında kararsız kaldım ben de.
10-12 bin civarıysa benim de yetmezcan ercana bir arkadaş olmuştu memnun, 9 bin tlydi en son. fırat demirtaşoğlu da geçen sene 9du şu an klinik açmış 10-12 arasıdır diye tahmin ediyorum güzel görünüyor yaptıkları ama hiç konuşma şansım olmadı hastalarıyla zaten bütçem yetmediği için gerek de duymadım
Inşallah istediğiniz gibi olur sizin de,içinize siner umarımYaptırmadım covid den dolayısıyla gelemedim türkiyeye ama covid geçer geçer türkiye gidince yaptırcam onda
Onun da fiyatları artmış.En son 6500 dü onun fiyatı daemin toprak 8500dü en son. ben de maşallah izmir de fiyat sormadık doktor bırakmamışım
KBBci değil ama ben Adnan Menderes’e oldum 24 eylüldeÖncelikle merhaba.Ben uzun süredir burun estetiği olmak istiyordum,bi süredir doktor arayışındayım.Fakat içime sinen bir doktor bulamadım daha.8 bin lira bütçem var şu an.Ameliyatımı kbb doktoruna olmak istiyorum.İzmir'de önerebileceğiniz doktorlar var mı?Tavsiyeye ihtiyacım var arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum.
Benimkisi zor bir ameliyat değil sadece burun askısı istiyorum ucu biraz düşük onu kaldırmak istiyorum inşaAllah covid geçerde yaptırırımInşallah istediğiniz gibi olur sizin de,içinize siner umarım
Ekol ile bende görüştüm de geri cevap vermediler10-12 bin civarıysa benim de yetmezÜniversiteler açılmadan ameliyat olmak istiyorum.Insallah olabilirim.Emin Toprak varmış Ekol'de.Onu da çok beğeniyorlar.
Memnun musunuz peki burnunuzdan şu an?KBBci değil ama ben Adnan Menderes’e oldum 24 eylülde
Gerçekten mi yaaya sormaaa. başka bir konuda da yazdım şimdi adama kin tuttum gibi olacak ama jkhdkhdjdk ben ona kesin gidecektim bu yaz. covid çıktı yasak geldi gidemedim. yasaklar bitince yazdım bana 1500 tl fazla fiyat söyledi dedim eeee hani 6000 di? sinir oldum vazgeçtim. 2-3 hafta sonra tamam dedim 7500se 7500 kesin gidiyorum bana gün verir misiniz diye yazdım yine burnumun fotoğrafını istedi ve bu sefer 8500 dedi jhgdjgd sanki önceki konuşmalar hiç yaşanmadı yani. ben de tamamen vazgeçtim emin toprak'tan.
Yüz yüze görüşmeye gitme imkanınız varsa öyle yapın bence.Ben doktorun hastayla olan iletişimine önem veriyorum biraz.Doktor içine sinsin istiyorum.Malesef bu devirde bu işi sadece ticarete döken doktorlar çok.Ekol ile bende görüştüm de geri cevap vermediler
Bu covid bitmez gibi kolay kolay.Ben bekleyemiyorum.Okullar açık değilken aradan çıkarmak istiyorum.Benimkisi zor bir ameliyat değil sadece burun askısı istiyorum ucu biraz düşük onu kaldırmak istiyorum inşaAllah covid geçerde yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?