Çene Estetiği izmirde çene estetiği

Çene Cerrahisi, Çene Estetiği, Çene Eklemi Sorunları, Gülüş Dizaynı

cisss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
12
0
36
Bursa
arkadaşlar merhaba.izmirde çene ameliyatı olan var mı? uzun zamandır araştırıyorum ama genel olarak burun göğüs ameliyatları var? veya bu konuyla ilgilenen çene estetiği olmuş olan bildiğiniz biri veya önerebileceğiniz bir doktor var mıdır?

merhaba ben de izmirde araştırıyorum çene ve burun internette araştırma yapınca ufuk bilkayın ismi öne cıkıyor kendisine mail attım ne tür bir protez koyulması gerektiğini ancak gördükten sonra söyleyebilirmiş ben de görüşmeyi düşünüyorum özelden daha detaylı konuşabilirdik ama mesaj saysının 100 olması gerekiyormuş
sen araştırma yaptın mı daha önce çene büyütme mi olmak istiyosun?

evet çene büyütme benm istediğim ameliyat.bende ufuk bilkaya mail attım fakat cevap alamadım.sende çene büyütmemi istiyorsun.ve eğer cevap alırsan bilgi edinirsen paylaşırsan memnun olurum.

ben de izmir de çene ucu ameliyatı olucam ufuk beyden randevu aldım ameliyatım 3 mayısta, burun ve çene ameliyatını bir arada olucam bakalımm hayırlısıı...

ben de izmir de çene ucu ameliyatı olucam ufuk beyden randevu aldım ameliyatım 3 mayısta, burun ve çene ameliyatını bir arada olucam bakalımm hayırlısıı...

merhaba ceviz86, ben de ufuk beye ameliyat olmak istiyorum izmir dışında olduğum için gidemedim henüz ama mailleştik kendisiyle, çene ucunu nasıl büyütecek söyledi mi sana hangi maddeyi kullanacak, senden ricam lütfen ameliyat sonuçlarını paylaşır mısın burada? inşallah istediğin sonuca ulaşırsın.

Merhaba ceviz. Çene ve burun ameliyatı birden ağır olmaz mı. Doktorunla konuştun mu? Benim de hem çene hem burun problemim var da ondan merak ediyorum İyileşme süreci korkutuyor. Umarım başarılı bir ameliyat olur senin için

Aslında ufuk bey çene ameliyatını çok basit bir operasyon gibi anlattı çene ucuna küçük bir implantla hallederiz dedii... Bakalım yarın ameliyatı olayım hayırlısıyla inşallahh güzel haberlerle size dönerimm..

Mutlaka ameliyat sonrası 3gün sıkıntılı olur diye düşünüyorum fakat o zaman her şey için çok geç olucak ameliyatı olmuş olucam geri dönüşü yok:)) Allah bu günümüzü aratmasın ileride inşallahh.. Zaten sen de benim gibi yan profil görüntüne taktıysan er ya da geç olursun bu ameliyatı. Benim ikisini birden olmak istememin sebebi bir daha bir daha narkoz almak istememem açıkcası bakalım çok ağır geçerse ameliyat sonrası süreç ona göre siz ayrı ayrı olursunuz hber veririmm..

şimdiden çok geçmiş olsun diyorum inşallah sorunsuz acısız atlatırsın canım sabırsızlıkla bekliyorum güzel haberlerini

evett sonun da ameliyatımı oldummm.. Çene benii benden aldı konuşamıyosun yenek yiyemiyosun vs ama ağrı sızı yok. burun ameliyatı hiç de öyle korku verici bir şey değil doğru düzgün morarmadı bile tamponların alınması da acı verici bir olay değilmiş tabii 3gün sinir bozukluğu oluyo suratın delii gibi şiş oluyoo ne kadar bilsen de şişeceğini o an tahammül edemiyosunn.. Vallaa burun ameliyatını herkese tavsiye ederim fakat çene için yemek yemeğe başladığım zaman tekrar konuşalım:))

Çok geçmiş olsun. Ameliyatlarının başarılı geçmesine sevindim. Resimlerini merakla bekliyorum

çok geçmiş olsun.bi sorum olacak..birde size göre fiyat aralığı nedir ufuk bey in.bende düşünüyorum çünkü biraz birikim yapmam gerebilir.ayrıca çenen ağız içinden mi yoksa dışarıdan bir kesi ile mi yerleştirildi implant..ufuk beyle muayenizden ne kadar zaman sonra ameliyat oldunuz tekrar geçmiş olsunn canım.

teşekkür ederimm tatlım.. çene ağız içinden kesi ile yerleştirildi implant şubat 21 falandı ilk görüşmeye gittiğimde mayıs için ameliyat günü vermiştii. Çene ameliyatını 2500-3000 arasında yapıyor sanırım ben hem burun hem çene ikisi bir arada olduğum için net fiyat veremiyorum..

kaç gün oldu bilmiyorum ameliyatından sonra edindiğin izlenim nedir memnun musun ? belirgin bir sonuç elde ettin mi ? çene yüz yapısını değiştiren bir ameliyat ama küçük çene yapıları için bence kesinlikle tercih edilebilir . mesaj atamıyorum ama seninle daha ayrıntılı konuşmak isterim sende istersen msn yi yazıyorum xxxxxxxxxx ordan sorabilirim sana tüm kafamdakileri birde izmirde olman sebebiyle

Son düzenleyen: Moderatör:
evet tatlım malesef bende özelden mesaj atamıyorum faceden bulayım adını yazarsan..
Isim yazmak yasak mı?:)

ceviz86 nasılsın? şişliklerin gecti mi? yazmamışsın 1 haftadır merak ettim.
Bir de ne tür protez konuldu acaba sana biliyor musun medpor mu, silikon mu...

canım benımkı seın bahsettıgın kadar sıkıntılı olmadı yumusak sıvı gıdalarla beslendım bende ılk bı kac gun neden oyle oldu kı senın cene amelıyatın acaba belkıde ben gogusden cenemı dusuncek fırsat bulamadım:) benımde gogus sıkıntılıydı burun ve cene rahattı yanı tekrar gogus amelıyatı olacaksın deseler korkutmak gıbı olmasın ama bıraz zor olurum ama tabı sonrasında yasadıgın memnunıyet butun sıkıntılara degıyor

teşekkür ederim tatlım şişliklerim iner inmez fotolarımı koyarımm..

Merhaba ceviz Nasıl oldu çenenin durumu Şişlikleri inmeye başladı mı? Rahatlıkla hareket ettirebiliyor musun konuşabiliyor musun? Özetle ameliyatı olan biri oarak olmayı tavsiye ediyor musun? Yeni görüntüne alışabildin mi? Umarım gönlüne göre olmuştur

merhaba
benim alt çenem önde bu ameliyatı olan varsa paylaşabilirmi?
ayrıca ceviz uygun olduğunda fotoğraflarını paylaşırsan seviirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…