• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde dini eğitim veren kuran kursu veya anaokulu arıyorum

Obiranne95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
166
Puanlar
53
Haziran ayında izmirde olacağız nasipse kızımla. Eşimden ayrılıyorum ve kızımı dini eğitim veren bir kreşe tam gün vermek istiyorum(4 yaş doldurmuş olacak mayısta). Çiğli menemen ulukent o taraflar olabilir konu 4 5 ay geçerlidir gördüğünüzde destek adına yazabilirsiniz siteye düzenli giriyorum, teşekkürler şimdiden.

4 yaşındaki çocuk oyun çocuğudur .. jimnastiğe yazdırın, yüzmeye yazdırın, baleye yazdırın ya da normal kreşe yazdırın .. sizin kızınızla yaşıt oğlum var .. kreşte o kadar mutlu ki .. gelişimi inanılmaz .Bu yaşlarda dini eğitim için sadece evde sizden gördüğü yeterlidir.. 4 yaşındaki çocuğa ne dini eğitimi ?? Dini eğitimden kastınız ne ?? Lütfen , siz sadece Müslümanlığı güzel öğretin yeter .. yaşı biraz daha büyüyünce eğitim aldırırsınız ..

4 yaşındaki çocuk oyun çocuğudur .. jimnastiğe yazdırın, yüzmeye yazdırın, baleye yazdırın ya da normal kreşe yazdırın .. sizin kızınızla yaşıt oğlum var .. kreşte o kadar mutlu ki .. gelişimi inanılmaz .Bu yaşlarda dini eğitim için sadece evde sizden gördüğü yeterlidir.. 4 yaşındaki çocuğa ne dini eğitimi ?? Dini eğitimden kastınız ne ?? Lütfen , siz sadece Müslümanlığı güzel öğretin yeter .. yaşı biraz daha büyüyünce eğitim aldırırsınız ..
Kuran kursları oluyor ama kuran öğretilmiyor adı o şekilde. Çocuklar hep oyun oynuyor etkinlik yapıyor, camide de oynuyorlar gayet keyifli ve istekliler. Maksadım bu doğrultuda olan öğretmenler, aileler ile etkileşimde bulunabilmek. Kreşlerde asla Allah kuran kitap denmiyor ama sürekli atatürk vs şiirler ezberletiliyor. Atatürk anlatıldıgı kadar peygamber efendimizden(s.a.v) de bahsedilebilmeli anlatabiliyor muyum isteğimi. Her şeye ters yorum yapılmak zorunda sanırım bu kadınlar klübünde.

Kuran kursları oluyor ama kuran öğretilmiyor adı o şekilde. Çocuklar hep oyun oynuyor etkinlik yapıyor, camide de oynuyorlar gayet keyifli ve istekliler. Maksadım bu doğrultuda olan öğretmenler, aileler ile etkileşimde bulunabilmek. Kreşlerde asla Allah kuran kitap denmiyor ama sürekli atatürk vs şiirler ezberletiliyor. Atatürk anlatıldıgı kadar peygamber efendimizden(s.a.v) de bahsedilebilmeli anlatabiliyor muyum isteğimi. Her şeye ters yorum yapılmak zorunda sanırım bu kadınlar klübünde.
Ben size ters yorum yapmadım ki ..,
bu yaştaki çocuğa dini sizin öğretmeniz yeterli dedim ..Okullarda Tabi ki Atatürk’ü öğretecekler .. tabi ki şiir şarkı ezberletecekler .. resim yapacaklar.. koşturup oynayacaklar.. Sizle dünyalarımız ayrı belli ki .. iyi günler dilerim

Atatürk ne alaka şimdi biri kurucu lider biri dini lider. Yine sapla saman karışmış. Hiçbir ülkede atıyorum Fransada okulda Napolyondan bahsediliyor diye dini okul arayan birini göremezsiniz.
Kreşlerde dini eğitim konusunda umduğumu bulamadım demek ayrı Atatürk siir ezberletiliyor demek ayrı. Maksadınız çok açık.

Obri senin çocuğuna şu an çok üzüldüm. Anası Allah’ın elçisini ve yaşadığı ülkenin kurucusu insanı ayırt edemeyen bir akılda .Önce kendi zihnindeki kıyaslamayı düzelt de sonra kreşten, camiden bahset. Yazık çocuğuna, böyle bir annenin elinde büyüyecek!!!

Kuran kursları oluyor ama kuran öğretilmiyor adı o şekilde. Çocuklar hep oyun oynuyor etkinlik yapıyor, camide de oynuyorlar gayet keyifli ve istekliler. Maksadım bu doğrultuda olan öğretmenler, aileler ile etkileşimde bulunabilmek. Kreşlerde asla Allah kuran kitap denmiyor ama sürekli atatürk vs şiirler ezberletiliyor. Atatürk anlatıldıgı kadar peygamber efendimizden(s.a.v) de bahsedilebilmeli anlatabiliyor muyum isteğimi. Her şeye ters yorum yapılmak zorunda sanırım bu kadınlar
Acısı 1000 sene sürer demiştik daha 100 sene oldu, 900 sene daha kıvranın durun.

Bence siz Afganistan'ı falan düşünün tam sizin istediğiniz gibi. Atatürk'ün A sını duymaz çocuğunuz. Bir kişi bir kişidir böyle böyle azalırsınız belki

Ben ikizlerimi diyanetin 4-6 yaş anaokuluna gönderiyorum. Daha önceki yıl ozeldelerdi. Büyük oglumda hep özele gitmişti. Ben diyanetten daha çok memnun kaldım. Öğrenci sayısı az. Oyun alanları çok geniş. Öğretmenleri hem ilahiyat hem çocuk gelişimi 4 yıllık mezunu. Özelde 2 yıllık çocuk gelisimciler vardı genelde. Kuran yanı sıra İngilizce, jimnastik, akıl oyunları da görüyorlar. Zaten müfredatta meb e baglilar. Yani bir belediye kresinde, MEB kresinde ne uygulanıyorsa onlar da var. İzmir'de de istediğiniz muhitte mutlaka vardır. Araştırmanızı öneririm. Fiyatları uygun, yemeklerini okul ortamını çocuklar seviyor bizde.

Back
X