İzmirde doktor ve hastane tavsiyenize ihtiyacım var....

blueangel1771

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2008
883
1
96
38
İzmir
8 haftalık hamileyim..3 muaynemi gaziemir arıkan tıp merkezinde(şifa hastanesi) yaptım 2 farklı dr de.ama hiç memnun kalmadım..vajinal muayene yapmaya kalktılar istemedim.ultrasondan daha bişi göremeyiz dediler..birde doğuma yüzde yüz kendi dr nin girip girmiceği belli değil..ben istiyorum ki yarı özel olsun 9 ay boyunca tanıdğm bildğim doktorum girsin doğumuma..zaten korkuyorum en azından hafifletmiş olurum bölece korkumu

ilk zamanlar vajınal ultrasonla bakılabılıyor bır sakıncası yok genelde benım okuduklarımdan egepol hastanesı tercıh edılıyor

yok yok dogum yapanlar cok memnun evın nerde senın aslında karsıyakada kordon klınık var orası süper dr ibrahım yanık oranın kurucusu sgk anlasmalı dogumda yaptırıyorlar ama sezeryan yapmıyolarmıs yoksa tek gecerim izmir drlarından ibrahım yanık'ı

Ben külal çukurovayı tavsiye ederim bence mükemmel bir doktor benim yeğenlerimin doğumunu yaptırdı gece 2de bile aradığınızda telefonuna cvp verirdi ve de hiç sıkılmadan anlatırdı biz çok memnun kaldık...

Back
X