ben de geldim:)) bir aksilik olmazsa inşallah 6 eylülde Can Kopal'a ameliyat olucam..Gökçe13'ün yeni burnunu göremedim ama ben bilmiyorumkismile
hoşgeldiinn :) Hadi hayırlısı...gökce13 ün pcde problem çıktı bu nedenle benim profilimde albüm...
mikadocum burnun gercekten sana cok yakisti, can beyi tebrik ediyorum iyi is cikardi sempatiksalakcinni
nasıl da güzel ve doğal olmuş yeni burnu di mi...güle güle kullan Gökçecim:))a.s.
darısı başıma inşallah :Saruboceq:
yaaa ben gokcenin eski burnunu goruyorum sadece neden yenilerini goremiyorummmmm(((((((((
bu arada mikadoo super olmussunn gule gule kullann insallah darisi basimaaaa
evett gökçe13 de geldi :):) ama artık eski gökçe değil. o kadar değisik o kadar güzel oldu ki hala anlayamadım nasıl yapıldığını. kesinlikle can beyi siddetle tavsiye ediyorum. çok mutluyum. arastırmanın doktora karar vermenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. o kadar çok konu açtım ki :):) en son mikadonun burnunu görerek ve tavsiyeler üzerine gittim can beye hersey 1 günlük kesinlikle hiç düsünmeden bir an önce harekete geçin. sorun olduğu için fotoğrafları kendim ekleyemedim. sağolsun mikado ekledi burdan tesekkür ediyorumbeğenenlerede çk tesekkür ederim darısı size olsun :):)
emremla dediğim gibi resimler mikadonun profilinde :)
funer ve uyuyan güzel tesekkür ederimmm :):)
Bu arada benim albümüm vardı zaten..Ama gokce13 arkadaşımızında albümünü görebilirsiniz...herkese açık.
herkese açık demişsiniz ama göremedim ben:gitme:
Evet ya maşallahDaha öncede söylemiştim ya pırıl pırıl bir genç kız olmuş...
6 eylüle az kaldı bayrama sende yeni güzel burnunla gireceksin inşallah :lepi::teytey::1hug:
canım çok teşekkürler :)sempatiksalakcinni sen birde gökçe nin yeni burnunu gör
Bu arada Can beye en yakın funer arkadaşımız gideceğine göre o iletir artık delikafadulden
Şaka bir yana cidden iyi işler çıkardı maşallah Benimde gökceninde burnu ciddi problemli zor burunlardı çünkü....kendiminkinden çok gokce13 ün burnunu beğendim ve sevindim...Aramızda en genç arkadaş yanılmıyorsam şu anda...En uzunda o kullanacak burnunu inşallah
bu arada sen nerelerde ne alemlerdesin herşey yolundamı olumunekankayizsmile
inşallah canım...tebrikleri iletirim tabi:)) uyuyan güzel'in burnu da ona çok yakıştı bence kaydirigubbakcemile5..ben de doğal ve güzel bir buruna kavuşmayı çok istiyorum gerçekten...nasip olur inşallah ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?