İzmir'de Dr. Can Kopal'a ameliyat olanlar/olmayı düşünenler buraya...!

MiKaDo35

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
732
1
316
İzmir
Daha önceki konu girişimdede anlattığım gibi ameliyat kararı aldıktan sonraki süreç çok zor bir süreçti....Birde o kadar çok işinin ehli dr. varki..Nasıl seçim yapabileciğimi bile bilmiyerek üye olmuştum...Ama burada okuduklarım ve kendi araştırmalarım birleşince gerçekten doğru seçim yapmışım diyebiliyorum...Çok şükür
Ben problemsiz bir ameliyat ve ameliyat sonrası süreçle istediğim gibi bir buruna kavuştum...Bu gün tam 3 ay oldu...Benden sonra en yakın takip edebildiğim gokce13 arkadaşımız oldu....Çok şükür ki oda sorunsuz ve güzel bir buruna kavuştu....Bizde bu süreci albümler ve bilgiler eşliğinde paylaşmak istedik...Umarım birilerine faydası olur ...

Bu arada benim albümüm vardı zaten..Ama gokce13 arkadaşımızında albümünü görebilirsiniz...herkese açık.

ben de geldim:)) bir aksilik olmazsa inşallah 6 eylülde Can Kopal'a ameliyat olucam..Gökçe13'ün yeni burnunu göremedim ama ben bilmiyorumkismile

mikadocum burnun gercekten sana cok yakisti, can beyi tebrik ediyorum iyi is cikardi sempatiksalakcinni

mikadocum burnun gercekten sana cok yakisti, can beyi tebrik ediyorum iyi is cikardi sempatiksalakcinni

canım çok teşekkürler :)sempatiksalakcinni sen birde gökçe nin yeni burnunu gör
Bu arada Can beye en yakın funer arkadaşımız gideceğine göre o iletir artık delikafadulden

Şaka bir yana cidden iyi işler çıkardı maşallah Benimde gökceninde burnu ciddi problemli zor burunlardı çünkü....kendiminkinden çok gokce13 ün burnunu beğendim ve sevindim...Aramızda en genç arkadaş yanılmıyorsam şu anda...En uzunda o kullanacak burnunu inşallah

bu arada sen nerelerde ne alemlerdesin herşey yolundamı olumunekankayizsmile

nasıl da güzel ve doğal olmuş yeni burnu di mi...güle güle kullan Gökçecim:))a.s.
darısı başıma inşallah :Saruboceq:

Evet ya maşallah Daha öncede söylemiştim ya pırıl pırıl bir genç kız olmuş...

6 eylüle az kaldı bayrama sende yeni güzel burnunla gireceksin inşallah :lepi::teytey::1hug:

yaaa ben gokcenin eski burnunu goruyorum sadece neden yenilerini goremiyorummmmm(((((((((

Canım üsttede belirtmiştim gokce13 ün bilgisayarında problem çıktı..eskilerini yükleyebilmiş..yenileri yüklerken sorun çıkarmış...Ben benim profilimde albüm yaptım onun için..Bilgisayarındaki problem giderilinceye kadar gökce13 ün albümüne benim profilimden yada sayfanın üstünde sağda resimler&albümler başlığına tıklıyarak ulaşabilirsiniz....

bu arada mikadoo super olmussunn gule gule kullann insallah darisi basimaaaa

Çok teşekkür ederim canım sempatiksalakcinnibende kendimi daha çok seviyorum artık :)

Darısı tüm ameliyat olmak isteyenlerin ve tabikide seninde başına...Umarım istediğindende iyi olur sonuç :)

superrr otesi bir degisim gokcee cokk cici olmussun.boyle resimleri gordukce cok sabirsizlaniyorum yaa bende istiyorum bendeeeee:)))))))masallah sizee masallahh...

evett gökçe13 de geldi :):) ama artık eski gökçe değil. o kadar değisik o kadar güzel oldu ki hala anlayamadım nasıl yapıldığını. kesinlikle can beyi siddetle tavsiye ediyorum. çok mutluyum. arastırmanın doktora karar vermenin ne kadar zor olduğunu biliyorum. o kadar çok konu açtım ki :):) en son mikadonun burnunu görerek ve tavsiyeler üzerine gittim can beye hersey 1 günlük kesinlikle hiç düsünmeden bir an önce harekete geçin. sorun olduğu için fotoğrafları kendim ekleyemedim. sağolsun mikado ekledi burdan tesekkür ediyorum beğenenlerede çk tesekkür ederim darısı size olsun :):)

emremla dediğim gibi resimler mikadonun profilinde :)
funer ve uyuyan güzel tesekkür ederimmm :):)

Gökçee hoş geldiinn :))) Bu arada albümüne yapılan yorumlarla ilgili mesajlarda bana geliyor doğal olarak :) Albümünede bir göz at canım

Evet ya maşallah Daha öncede söylemiştim ya pırıl pırıl bir genç kız olmuş...

6 eylüle az kaldı bayrama sende yeni güzel burnunla gireceksin inşallah :lepi::teytey::1hug:

inşallah canım...tebrikleri iletirim tabi:)) uyuyan güzel'in burnu da ona çok yakıştı bence kaydirigubbakcemile5..ben de doğal ve güzel bir buruna kavuşmayı çok istiyorum gerçekten...nasip olur inşallah ...

tamam bakayim gokcenin burnuna da merak ettim canim.
ben gayet iyiyim tatlim cok sagol, hersey guzel kaydirigubbakcemile2
umarim sen de iyisindir datlum.

dip not: 3 aylik buruncugumun yeni albumunu yaptim haberin olsun :kedi:

inşallah canım...tebrikleri iletirim tabi:)) uyuyan güzel'in burnu da ona çok yakıştı bence kaydirigubbakcemile5..ben de doğal ve güzel bir buruna kavuşmayı çok istiyorum gerçekten...nasip olur inşallah ...

insallah seninki de cok guzel olur canim, tam istedigin gibi olur da icine siner.
ama benden sana bi tavsiye, bence kavisli burunlardan uzak dur.
yani hic kavissiz de olmasin ama oyle cok kavisli de olmasin.
ameliyattan once cok yapma burunlar ilgilimi cekerdi hep ama ameliyattan sonra tum dusuncelerim degisti cunku dusunduklerimi hayata gecirdim.
suan da duz ve dogal burunlari daha cok begeniyorum :hulya:
bence estetik olacaksin kesinlikle burnunun ustunu duz ve hafif kavisli yaptir.
yani cok kavisli olmasin cunku kavis burnu yapay gosteriyor bence.

hersey gonlunce olsun funercim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…