İzmir'de Dr. Can Kopal'a ameliyat olanlar/olmayı düşünenler buraya...!

kızlar kafam çok karışık nereye gitsem ne etsem..ferruh bingül mü,,can kopal mı,,nebil bozdoğan mı deli olucamm...çok zorr çokkk

mikadonun fotoğraflarını gördüm. ayrıca ankarada bi doktor var onun akrabası falan babamın arkadası öyle bize önerdi sonra arastırmaya basladım. koskoca doktor çevresi genis ama can beyi seçmis ve çok memnunmus kendi olduktan sonra 2 kardesini daha götürmüs onlarda çok memnunmus. bu beni çok cesaretlendirdi forumlarda falan adını çok duyuyodum. bi gün karar verdim 3 gün sonra muayene gittim 1 hafta sonra ameliyat oldum hiç düsünme bence :) bu arada bazen sey bile düsünüyosn ya doktor reklamını yapmasını istediyse ya bu doktorun adamıysa ya doktor kendi bi bayan adıyla açıp tüm bunları sıkıyosa ben artık bi süre sonra bunları düsünüyodum. ama git derim doktor istemedi onun adamı da değilim :) sadece bu kadar düzelme beklemediğim için soktayım :)

bir şey söylycem ya funer de sanırım can beye oldu..resimleri sende var mı nasıl ulaşırım??..özelden atamıyorum daha....

bilmiyorum ki bugünlerde olmustu sanırım hemen koymaz resimlerini.. biraz daha bekle bence. ben grmedim yalan söylemeyeyim ama muayene gidince görmek istiyorum dediğinzde sanırım yaptığı operasyonların resimlerini gösteriyo. kontrole gittiğimde bi bayan canlı canlı görmüstü beni öyle bi istekte de bulunabilirsiniz

resimlerini kaldırmışsın bana maille atar mısın? ya da tkrar albüm yap ltfen arada bakıyodum ben yok olmuş üzüldümm(

ön görüsme ücretli değil. albüm duruyo benim profilimde. ben sık giremiorum öss öğrencisiyim ve bundan snra hiç giremiycem. resimleri kaydet istersen çünkü albümüde silcem.. üzgünüm.. ama verebieceğim bilgiler bu kadar zaten. ben git derim can beye bi görüs

bir şey söylycem ya funer de sanırım can beye oldu..resimleri sende var mı nasıl ulaşırım??..özelden atamıyorum daha....

Merhaba sevgili İskarpin:)) çok sık giremiyorum foruma...ve henüz özelden mesaj da atamıyorum...evet 6 Eylül'de kısmetse bu kez de benim maceram başlıyor eyvahedigeldismile..çok heyecanlıyım..itiraf ediyorum...ben İzmir'de olmayı düşündüğüm için başka ilde bir doktor arayışına hiç girmedim...ve en baştan beri iki isim vardı aklımda...Can Kopal ve Ufuk Bilkay.....MiKaDo35'in fotoları çok heveslendirmişti beni...üstüne Gökçe13'ün sonucu geldi..bu güne kadarki mesleki eğitimi ve tecrübesi de belliydi...Can Bey'le görüştükten sonra da kesin kararımı vermiştim...Can Bey herşeyden önce son derece mütevazı ve iyi bir insan..önceliğe hastasını ve hastasının şartlarını koyuyor..işi senin için olabildiğince kolaylaştırmaya çalışıyor..bakalım benim burnuş nasıl olacak boshayallersmile...en az sizin kadar ben de merak ediyorum yeni burnumu...güzel, doğal ve sağlıklı bir burna kavuşmayı diliyorum...inşallah her açıdan içime sindirir Allah...ben de memnuniyetle sizinle yaşadığım her aşamayı paylaşırım o zaman...şimdi dualarınıza ihtiyacım var sanırım...sevgiyle opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim cnm ben de izmirdeyim ve can beyle konuşmaya gidicem cnm tüm dualarım seninle inşallah ameliyatın başarılı geçer cnm ameliyattan snra seninle görüşmeyi çok isterim inş tekrar foruma girersin beni haberdar et ltfn grşrz cnm...

Funerim :) Burnunla vedalaşmaya başladınmı ki bu saatlerde ..? Hadi bakalım bu gece mübarek Kadir gecesi...Allah hayırlısıyla kolaylıkla kurtarsın..Gönlünün istediği gibi bir burnuşla gir bayrama girde her gününüde bayram gibi geçir /geçirelim hepimiz inşallah....Şimdiden geçmiş olsunn..a.s.

Şimdiden başarılar..Bencede çok vakit kaybetme buralarda ama albümünüde silme hemencik...Hatta ben arada son halinin fotoğraflarını görürüm diye umut ediyordum :) Buradan yolluyamazsan bile arada maille falan yolla...
Birde sınavlarda ne yaptığını nereleri kazandığını falan lütfen ara sıra girdiğinde haber ver ...
Tekrar başarılar....!a.s.

Mikado harika olmuşsun canım ya. Ameliyat güzelliğini ortaya çıkarmış çok gençleştirmiş seni. Güle güle kullan burnunu gerçekten çok güzel olmuş

tesekkür ederim :) ilk sınav nisanda ztn haber veririm. aslında bende profil resmi yapmak istiyorum yarında 1. ayım ama daha doğru düzğün foto çekmedim desm yeridir :):) frsat kalmıyoki :)

canım merhaba:))) ameliyatım bi gün ertemeli olmak zorunda kaldı....ben bu gün dönebildim...ameliyat sonrası biraz ağrım ve morluklarım oldu ama bu tamamen benim yapımla ilgili...şişlik çok hafif oldu...buz kompresimi oldukça disiplinli uyguladım..sanırım bu bayağı işe yaradı...burnumu hala görebilmiş diilim..çoook korkuyorum....çoook merak ediyorum....inşallah iyi olmuştur....sevgiyle opuyorumnanaktan

Hadi geçmiş olsuuunnnnna.s. Zor kısmı bitmiş zatenSorunusz atlattın şükür bu dönemi de Yakında burnunu görür keyfini çıkarırsın....Ben eminim burnun çok güzel olmuştur....hihoyyytzemuszemus
Buz kesinlikle çok işe yarıyor.Hala çok sıcakta gezdiğimde bana hafif şişlik oluyormuş gibi geliyor..Hemen 2-3 dk buz uyguluyorum..Belki psikolojik am sanki hemen normale dönüyor..sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikafamçokkarıştı
Şimdi bende merakla bekliyorum Gerçi eski halinide görmedim ama yeni halinin çok güzel olacağına eminim canım...olumunekankayizsmile
Fotoğraflarını bekliyoruz..Görüşürüz...Öpüyoruuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…