bir şey söylycem ya funer de sanırım can beye oldu..resimleri sende var mı nasıl ulaşırım??..özelden atamıyorum daha....
Merhaba sevgili İskarpin:)) çok sık giremiyorum foruma...ve henüz özelden mesaj da atamıyorum...evet 6 Eylül'de kısmetse bu kez de benim maceram başlıyor eyvahedigeldismile..çok heyecanlıyım..itiraf ediyorum...ben İzmir'de olmayı düşündüğüm için başka ilde bir doktor arayışına hiç girmedim...ve en baştan beri iki isim vardı aklımda...Can Kopal ve Ufuk Bilkay.....MiKaDo35'in fotoları çok heveslendirmişti beni...üstüne Gökçe13'ün sonucu geldi..bu güne kadarki mesleki eğitimi ve tecrübesi de belliydi...Can Bey'le görüştükten sonra da kesin kararımı vermiştim...Can Bey herşeyden önce son derece mütevazı ve iyi bir insan..önceliğe hastasını ve hastasının şartlarını koyuyor..işi senin için olabildiğince kolaylaştırmaya çalışıyor..bakalım benim burnuş nasıl olacak boshayallersmile...en az sizin kadar ben de merak ediyorum yeni burnumu...güzel, doğal ve sağlıklı bir burna kavuşmayı diliyorum...inşallah her açıdan içime sindirir Allah...ben de memnuniyetle sizinle yaşadığım her aşamayı paylaşırım o zaman...şimdi dualarınıza ihtiyacım var sanırım...sevgiyle opuyorumnanaktan
ön görüsme ücretli değil. albüm duruyo benim profilimde. ben sık giremiorum öss öğrencisiyim ve bundan snra hiç giremiycem. resimleri kaydet istersen çünkü albümüde silcem.. üzgünüm.. ama verebieceğim bilgiler bu kadar zaten. ben git derim can beye bi görüs
Funerim :) Burnunla vedalaşmaya başladınmı ki bu saatlerde ..? Hadi bakalım bu gece mübarek Kadir gecesi...Allah hayırlısıyla kolaylıkla kurtarsın..Gönlünün istediği gibi bir burnuşla gir bayrama girde her gününüde bayram gibi geçir /geçirelim hepimiz inşallah....Şimdiden geçmiş olsunn..a.s.
canım merhaba:))) ameliyatım bi gün ertemeli olmak zorunda kaldı....ben bu gün dönebildim...ameliyat sonrası biraz ağrım ve morluklarım oldu ama bu tamamen benim yapımla ilgili...şişlik çok hafif oldu...buz kompresimi oldukça disiplinli uyguladım..sanırım bu bayağı işe yaradı...burnumu hala görebilmiş diilim..çoook korkuyorum....çoook merak ediyorum....inşallah iyi olmuştur....sevgiyle opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?