İzmir'de Dr. Can Kopal'a ameliyat olanlar/olmayı düşünenler buraya...!

Canım benim profilimde hem benim hem gökçenin albümü var ..gökçeninki herkese açık benimki değil...:)ben arkadaşlık listeme ekliyeyim sizide o zaman görebilirsiniz

harika harika harikaa!muhteşem görünüyorsunuz çookk beğendim ya nasıl büyük bi değişim olmuş..kocaman gülücükler diliyorum

çok teşekkür ederim canım:)) dr.'a hiç kavisli olsun, düz olsun gibi istekler belirtmedim ben..doğal ve güzel bir burun istiyorum dedim..gerisini dr.uma bırakıcam zaten..yapay bir burunu kesinlikle yadırgarım...hiç istemem..benim de sizin gibi içime siner inşallah...a.s.

bu arada yeni albümüne de baktım UyuyanGuzelcim...hala biraz şiş sanki...ama muhteşem görünüyo...çok yakışmış iyi günlerde kullan canım:))

insallah icine siner canim

bu arada yeni albümüne de baktım UyuyanGuzelcim...hala biraz şiş sanki...ama muhteşem görünüyo...çok yakışmış iyi günlerde kullan canım:))

evet tabii ki hala sislikler var canim, henuz 3. aydayim normal bunlar.
begendigine sevindim cok sagol tatlim yerimseniben

tamam bakayim gokcenin burnuna da merak ettim canim.
ben gayet iyiyim tatlim cok sagol, hersey guzel kaydirigubbakcemile2
umarim sen de iyisindir datlum.

dip not: 3 aylik buruncugumun yeni albumunu yaptim haberin olsun :kedi:

Bende iyiyim çok şükür...Albümünede baktım ama ben senin bahsettiğin tümseği falan göremedim :) Herşey gayet güzel görünüyor..Maşallah

albümdeki yorumlarınız için tesekkür ederim ama malesef yorum yapamıyorum bakıyorumda gerçekten çok değismişim yaa yaşasınn ::):) darısı tüm isteyenlerin basına :):):)

hayırlı olsun arkadaşlar ben de ameliyat olmayı düşünüyorum. burada gerçekten bir çok bilgi bulabildim burun estetiği konusunda. Fotoğraflar çok iyi fikir veriyor olmayı düşünenlere. uyuyangüzel sana arkadaşlık isteği yolladım kabul edersen çok sevinirim.

Son düzenleme:
albümdeki yorumlarınız için tesekkür ederim ama malesef yorum yapamıyorum bakıyorumda gerçekten çok değismişim yaa yaşasınn ::):) darısı tüm isteyenlerin basına :):):)

mikadodan baktım resimlerine canım çok çok güzelsin çok yakışmış inan..güle güle kullanzemuszemus

albüme baktım mikado35 nasıl bir değişim bu. muhteşemm!!!! ameliyat korkumu azalttın vallahi heveslendimm :)))

Son düzenleme:
Bende iyiyim çok şükür...Albümünede baktım ama ben senin bahsettiğin tümseği falan göremedim :) Herşey gayet güzel görünüyor..Maşallah

canim evet bir tumsek var kemerin oldugu yerde.
ilk baslarda daha cok vardi ama masajla biraz indi.
yan profilden tam bir foto cektigimde belli oluyor.
ama tumsegi dert etmiyorum yani bunun icin asla tekrar ameliyat olmam.
gayet mutluyum ve burnumu begeniyorum sorun yok yani zemuszemus
canimi sikan burnumun sol tarafindaki bi turlu inmeyen odem, fotolarda belli olmayabilir cunku makyaj vardi.
sagdaki odem gecti gitti soldaki duruyo, ara sira ona takiliyorum sadece...
ufuk bey 6 aya kadar boyle seyler olabilir dedi.
gecer insallah
ama gecmese bile onceki burnuma bu burnum yine de bin basar :)))))
begendigine sevindim tatlim sagol

canim sen hangi doktora olucaksin ameliyatini????

Arkadaşlar işlerimin yoğunlaşması nedeni ile bir müddet buralarda olamıyacağım....Can bey konusunda albümümün de yeterince yardımcı olduğunu düşünüyorum..Bu nedenle artık albümümüde kaldırıyorum....Sıramı benden sonra ameliyat olmuş ve olacak arkadaşlara bırakarak aranızdan ayrılıyorum....Yinede yardıma ihtiyaç duyanınız olursa özelden mesaj atsın..Zamanın elverdiğince özelden yanıtlamaya çalışırım...
Ameliyat öncesi ve sonrası dönemde bana yardımcı olan tüm arkadaşlara yazıları ve fotoğrafları ile verdikleri destek için teşekkürler...
Ameliyat olmak isteyenler umarım en az benim kadar memnun kalacağınız bir sonuç olur..
İlk fırsatta yeniden görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...
Sevgilerrr...

kızlar tavsiyeleriniz ve verdiğiniz bilgiler çok güzel de söyledim ben de cay beye ameliyat düşünüyorum tavsiye ediyor musunuz??

benim burnum su an 3. haftasında iskarpin can beye oldum ve çok memmunum. tek sorun nefes almakta zorluk çekiyorum ama bu içinde sislik ve dikis olduğu için normal bi sürecmis ve 2 aydan sonra normale dönüyomus sekil olarak mükemmel oldu. albümünden bakabilirsin. inanılmaz değisti eskisi çok kötüydü çünkü. 17 yasındayım :) arkadaslarımın tanıyamıyo :d çok mutluyum :) siddetle tavsiye ederim :) albümümden bak derim

evet cnm gerçekten süper olmuş burnun gördüm. çok yakışmış.ilk olarak can beye gitmeye nasıl karar verdin? neye dayanarak gittin yani nasıl cesaret ettin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…