Canım benim profilimde hem benim hem gökçenin albümü var ..gökçeninki herkese açık benimki değil...:)ben arkadaşlık listeme ekliyeyim sizide o zaman görebilirsiniz
insallah seninki de cok guzel olur canim, tam istedigin gibi olur da icine siner.
ama benden sana bi tavsiye, bence kavisli burunlardan uzak dur.
yani hic kavissiz de olmasin ama oyle cok kavisli de olmasin.
ameliyattan once cok yapma burunlar ilgilimi cekerdi hep ama ameliyattan sonra tum dusuncelerim degisti cunku dusunduklerimi hayata gecirdim.
suan da duz ve dogal burunlari daha cok begeniyorum :hulya:
bence estetik olacaksin kesinlikle burnunun ustunu duz ve hafif kavisli yaptir.
yani cok kavisli olmasin cunku kavis burnu yapay gosteriyor bence.
hersey gonlunce olsun funercim.
çok teşekkür ederim canım:)) dr.'a hiç kavisli olsun, düz olsun gibi istekler belirtmedim ben..doğal ve güzel bir burun istiyorum dedim..gerisini dr.uma bırakıcam zaten..yapay bir burunu kesinlikle yadırgarım...hiç istemem..benim de sizin gibi içime siner inşallah...a.s.
bu arada yeni albümüne de baktım UyuyanGuzelcim...hala biraz şiş sanki...ama muhteşem görünüyo...çok yakışmışiyi günlerde kullan canım:))
harika harika harikaa!muhteşem görünüyorsunuz çookk beğendim ya nasıl büyük bi değişim olmuş..kocaman gülücükler diliyorum
tamam bakayim gokcenin burnuna da merak ettim canim.
ben gayet iyiyim tatlim cok sagol, hersey guzel kaydirigubbakcemile2
umarim sen de iyisindir datlum.
dip not: 3 aylik buruncugumun yeni albumunu yaptim haberin olsun :kedi:
albümdeki yorumlarınız için tesekkür ederim ama malesef yorum yapamıyorumbakıyorumda gerçekten çok değismişim yaa yaşasınn ::):) darısı tüm isteyenlerin basına :):):)
Bende iyiyim çok şükür...Albümünede baktım ama ben senin bahsettiğin tümseği falan göremedim :) Herşey gayet güzel görünüyor..Maşallah
çok teşekkür ederim canım:)) dr.'a hiç kavisli olsun, düz olsun gibi istekler belirtmedim ben..doğal ve güzel bir burun istiyorum dedim..gerisini dr.uma bırakıcam zaten..yapay bir burunu kesinlikle yadırgarım...hiç istemem..benim de sizin gibi içime siner inşallah...a.s.
canim sen hangi doktora olucaksin ameliyatini????
kızlar can kopal burun ameliyatını ne kadara yapıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?