Düğün İzmir'de Düğün Salonu Arayanlar...

despotking

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
10
0
0
Şırnak
Hala düğün salonuyla anlaşmamış olanlar var ise buca gölet yolu üzerinde cennetvadisi kır düğün salonu var.Ben orayı çok beğenmiştim eşimde beğendi.Her konuda yardımcı oluyorlar çiftlere.Bence İzmirdeki uygun ve güzel yerlerin başında geliyor :)

ben de şu aralarda düğün salonu arıyorum. Şubat ayı başında 100 kişilik, aile arasında nişan yapıcaz. Birkaç öğretmeneviyle konuştum, 2013 fiyatları 1700 civarı. ama salonlar dar gibi geldi bana. sizce daha uygun fiyata, dışarıda bir yer bulabilir miyim?

ben de şu aralarda düğün salonu arıyorum. Şubat ayı başında 100 kişilik, aile arasında nişan yapıcaz. Birkaç öğretmeneviyle konuştum, 2013 fiyatları 1700 civarı. ama salonlar dar gibi geldi bana. sizce daha uygun fiyata, dışarıda bir yer bulabilir miyim?

fiyatlar artmış sanırım geçen sene eylülde kınamı yapmıştım ksk öğretmenevinde 100 kişilikti 1100 lira vermiştim

çiğlide elit düğün salonu var , düğün salonunda yaparım diyosan 1000 liranın altında anlayabilirsin oraya , nettende bak istersen

merhaba canım. öncelikle Allah utandırmasın. benim de seneye ağustosta düğünüm olacak en fazla 200 kişilik istiyorum. konak varyantta astsubay ordu evi var ve snaırım askeri personel olmak gerekmiyor (gerekse de bulursunuz birilerini zor değil) fiyatlar yarı yarıya imiş. h.sonu net fiyat alıcaz eğer istersen yazarım.

Back
X