Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda Dekorasyonuİzmir'de en iyi mobilya mağazaları yardım?
Arkadaşlar çeşit ve kalite istiyorum İzmir'de aldığınız memnun kaldığınız mağazalar hangisi? Hayırlısıyla yaz sonu evleniyorum. Veya çeyiz paketi alan var mı? olabilir....
Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar çeşit ve kalite istiyorum İzmir'de aldığınız memnun kaldığınız mağazalar hangisi? Hayırlısıyla yaz sonu evleniyorum. Veya çeyiz paketi alan var mı? olabilir....
Şimdiden teşekkürler.
canım merakla konunu takipteyim...benim nişanlımda izmirde bu yüzden mobilyamızı almak için alternatifler arasında izmirde var...sanırım kısıkköy diye bir yer varmış sadece mobilyacıların olduğu duydunz mı yada gitme fırsatınız oldu mu?
canım merakla konunu takipteyim...benim nişanlımda izmirde bu yüzden mobilyamızı almak için alternatifler arasında izmirde var...sanırım kısıkköy diye bir yer varmış sadece mobilyacıların olduğu duydunz mı yada gitme fırsatınız oldu mu?
Öncelikle hayırlı olsun arkadaslar... Kısıkkoy gayet uygun ve envayi çeşit mobilya var daha bir iki hafta once yakin arkadaşım mobilyalarını ordan aldı ve karabaglarda yesillik caddesindeki mobilyacilari gezmenizi öneririm. Tabi buralara gidecekseniz en az 1 er gununuzu ayirmaniz gerekiyor.
Öncelikle hayırlı olsun arkadaslar... Kısıkkoy gayet uygun ve envayi çeşit mobilya var daha bir iki hafta once yakin arkadaşım mobilyalarını ordan aldı ve karabaglarda yesillik caddesindeki mobilyacilari gezmenizi öneririm. Tabi buralara gidecekseniz en az 1 er gununuzu ayirmaniz gerekiyor.
teşekkür ederizzzz....çokkk sağolun cevanınız içinacaba hangi mağazadan aldı dükkanın adını biliyormusnuz birde kaça mal oldu acaba? karabağları duymamıştım teşekkür ederim tekrar.....
bizde eylülde evlendik izmirde gezmediğimiz yer kalmadı kısıkköy karabağlar gaziemir çiğli kısıkköyde evet çok mağaza var ama doğru düzgün bişey yok zaten kkurumsal firmalardan almak en iyisi bi sorun olduğunda ilgileniyorlar fiyat olarakta bir farkı yok
canım merakla konunu takipteyim...benim nişanlımda izmirde bu yüzden mobilyamızı almak için alternatifler arasında izmirde var...sanırım kısıkköy diye bir yer varmış sadece mobilyacıların olduğu duydunz mı yada gitme fırsatınız oldu mu?[/QUOTE ben izmirde yaşamıyorum fakat bi arkadaşım iki yıl önce evlenirken yatak odasını karabağlarda türkcan mobilyadan almıştı beraber bakmıştık mobilyası güzeldi
Merhabalar arkadaşlar ben internet üzerinden online alışveriş yaptım memnun kaldım. Eğer zamanınız varsa internet üzerinden de bir fikir edinebilirsiniz. Ben avangarde koltuk takımı ve yemek odası siparişi verdim tavsiye ederim. İnter mobilya internetten araştırmanızı isterim.