cinnabon Guru Pro Üye Anneler Kulübü 8 Aralık 2012 4.163 6.016 358 33 17 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ceyda_S #161 Meltem _13 .!.: Buca tinaz tepe Dr Erdal aktan tavsiye ederim çevrem de bi kac arkadaşım gitti ben gittim salı günü tranferim oldu şimdi sonucu bekliyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba , erdal beyle tüp bebek tedavisine başlayacağım bende. Sizinki olumlu sonuçlandı mı ? Süreç nasıl geçti memnun kaldınız mı ?
Meltem _13 .!.: Buca tinaz tepe Dr Erdal aktan tavsiye ederim çevrem de bi kac arkadaşım gitti ben gittim salı günü tranferim oldu şimdi sonucu bekliyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba , erdal beyle tüp bebek tedavisine başlayacağım bende. Sizinki olumlu sonuçlandı mı ? Süreç nasıl geçti memnun kaldınız mı ?
Sihirlisopa Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Mart 2020 207 120 33 21 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ceyda_S #162 sevdalikus .!.: Merhaba , erdal beyle tüp bebek tedavisine başlayacağım bende. Sizinki olumlu sonuçlandı mı ? Süreç nasıl geçti memnun kaldınız mı ? Genişletmek için tıkla... Başladınız mı tedaviye Erdal beyde?
sevdalikus .!.: Merhaba , erdal beyle tüp bebek tedavisine başlayacağım bende. Sizinki olumlu sonuçlandı mı ? Süreç nasıl geçti memnun kaldınız mı ? Genişletmek için tıkla... Başladınız mı tedaviye Erdal beyde?
cinnabon Guru Pro Üye Anneler Kulübü 8 Aralık 2012 4.163 6.016 358 33 22 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Ceyda_S #163 Zayturi .!.: Başladınız mı tedaviye Erdal beyde? Genişletmek için tıkla... Merhaba , hayır daha başlamadık. Adet olmayı bekliyorum. Olunca 2. Günü gideceğim
Zayturi .!.: Başladınız mı tedaviye Erdal beyde? Genişletmek için tıkla... Merhaba , hayır daha başlamadık. Adet olmayı bekliyorum. Olunca 2. Günü gideceğim