İzmirde en iyi tüp bebek merkezi ya ds doktoru tavsiyelerinizi alabilirmiyim

Ben de Tavmergen ilk deneme negatif size negatif olmasıyla ilgili bir açıklama yapıldı mı? Şundan dolayı böyle olduğunu düşünüyoruz gibi veya ilkinden farklı olarak şimdiki tedavide şunu uygulamayı düşünüyoruz gibi (gerçi tavmergende kimse bu kadar uzun açıklama yapmaz sanırım )

doktorum dışardıdandı. Oraya adım atmam artık. Forumda hiç olumlu yorum okumadım. Şuan Funda Göde medicl park - irenbe ümit hoca arasında kararsızıım.

Medicalpark ı öneririrm gerçekten funda hanım çok iyi. Ben diğerleriyle götüşmedim tek tedavim onda oldu ve tuttu. O yüzden diğerlerini bilmiyorum ama funda hanım güven verici idi benim için
Canım Funda hanım hangi ilaçları kullandırdı transfer öncesi.Serum takviyesi ve bağışıklık ile ilgili ilaçlar verdi mi?Yazabilirsen ilaç adlarını sevinirim

Ben 5. Denemede Ümit İnceboz hoca ile hamile kaldım.Kendinden çok memnunum.İlk 3 denenem başka merkezlerde olmuştu ve hep taze transferdi .Ümit hoca yaşım gereği Olasılığı arttırmak için çoklu embriyo transferi önerdi.O yüzden ne kadar embriyomuz olursa okadar iyi dedi. 2 ay üstüste yumurta topladı, embriyoları dondurdu,rahim dinlendirdi, çizik attı.Kan pıhtılaşması vardı genetik testimde Enox iğne ve ecoprin kullandırdı ( daha öncekiler bunları yapmamıştı).4. Denemem Yani Ümit hoca ile ilk denemem olmadı Haziran’da ama ,şimdi yine dondurulmuş olan 5. Transferim tuttu İnşallah sağlıklı bir şekilde devam eder

İnşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah Amin

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inş tek embriyo transferi mi oldunuz son denemede kaçıncı gün embriyosuydu?

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inş tek embriyo transferi mi oldunuz son denemede kaçıncı gün embriyosuydu?
Ben 40 yaşında olduğum için doktor 3 embriyo koymak istedi, 20 Eylül Pazartesi iki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi.Sonra 23 Eylül Perşembe günü üçüncü embriyo transferini yaptı (6. Gün embriyosu).

İnş sağlıklı kucağına alırsın bizimde iki negatifimiz var bursa acıbademde bizde daha tam karar veremedik Dr konusunda ümit hanıma Kasım 9 randevumuz var bakalım hayırlısı neyse olsun size birey sormak istiyorum iki defa yumurta topladık dediniz iki ayrı opumu oldu yada tek opudamı iki kere toplandı birde fiyati ögrenebilirmiyim

Canım amin Ben 40 yaşında olacağım Kasım’da.Hoca şansı artırmak için 2 ay üst üste OPU yaptı.Evet 2 ayrı yumurta toplama oldu.Ben epey önce yaptırdım bu yılın başladıydı. Şimdi fiyatlar değişmiştir.O zaman 8500+5800 verdik diye hatırlıyorum.2.’si biraz daha ucuzdu diye hatırlıyorum ama arttı fiyatlar neredeyse 1 yıl oluyor. Opudan sonra dondurduk, Rahmi dinlendirdi , çizik attı ve ben Haziran’da transfer oldum.O tutmadı.Tekrar Eylül sonu transfer oldu, bu kez tuttu.2 kere üst üste opu yapınca ilaçların etkisi ile ikinci ay daha çok yumurta oluşabiliyor.Benim hep tek opu olurdu 2 embriyom oluşurdu.Bu sefer ilkinde yine 2 ama ikincisinde 4 oldu ve toplam 6 tane donduruldu.

Teşekkür ederim İnşallah emeklerimiz umutlarımız boşa çıkmaz nasbimizde varsa yaşarız sağlıkla Allah kucağına almayı nasip etsin

Medicalpark ı öneririrm gerçekten funda hanım çok iyi. Ben diğerleriyle götüşmedim tek tedavim onda oldu ve tuttu. O yüzden diğerlerini bilmiyorum ama funda hanım güven verici idi benim için
Fiyat olarak ortlama ne tuttu acaba? Ben de Funda hanıma gitmeyi düşünüyorum ama

Izmirde tavmergende 2 defa basarisiz tedavim oldu yeni bir doktor arayisindayim yardimlariniz ricadir.
Buca tinaz tepe Dr Erdal aktan tavsiye ederim çevrem de bi kac arkadaşım gitti ben gittim salı günü tranferim oldu şimdi sonucu bekliyorum

Buca tinaz tepe Dr Erdal aktan tavsiye ederim çevrem de bi kac arkadaşım gitti ben gittim salı günü tranferim oldu şimdi sonucu bekliyorum
Ben de bucadayim yakın olması iyimis. Ne kadar tuttu ücreti acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…