Aslında çok büyük sorunumuz yok ancak korona bizim tedaviyi etkiledi zaten kısa zamanlı türkiyeye gelmiştim kovit patlayınca denemem kaldı ve ben evime dönmek zorunda kaldım tedaviyi kestik transferi bile yaptıramadıkHakkınızda hayırlısı belki doğru zamanı o zamn . Özel değilse sorununuz neydi 1 embriyonuz oluşmuş ya
6 yumurtam oluştu ancak sadece 1 tanesi 5.güne gidebildiHakkınızda hayırlısı belki doğru zamanı o zamn . Özel değilse sorununuz neydi 1 embriyonuz oluşmuş ya
Sonuç aldınız mı memnun musunuZMerhaba bende MedicalPark ta funda gödeye yaptırdım . 10 bin paket ücreti+ ayda bir gittiğinizde ücret ödüyorsunuz. Ara çağırmalarda ödemedik. Dondurulmuş embriyoydu çözdürme 1000₺ verdik. Rapora gelince direkt 10 gün aldım. Tüp bebek falan da yazmıyor raporda
Evet ilk denemede tuttu çok şükür.Sonuç aldınız mı memnun musunuZ
İrenbe umit hnm cok ilgili güler yüzlü ve disiplinli çalışıyor ben ilk denemede pozitif aldimEvet ilk denemede tuttu çok şükür.
Ben ümit hanımı gözüm kapalı tavsiye ediyorum. İlk denemede onunla bebeğim yanımda şu anda2negatif tavmergen- 31 yaş- sebepsiz inf- İzmirde doktor arayışındayım. ön görüşmeye Ali Öner, Funda Göde , Ümit Hanıma gittim. En bilgili Ümit Hanım sanki ama Medicalprkında labı iyiymiş. Aşırı kararsızım 3.deneme olacağı için. Yardımcı olabilcek var mı? İrenbenin labı nasıl sizce ? bana hastane çok küçük geldi medicalparkı görünce
2negatif tavmergen- 31 yaş- sebepsiz inf- İzmirde doktor arayışındayım. ön görüşmeye Ali Öner, Funda Göde , Ümit Hanıma gittim. En bilgili Ümit Hanım sanki ama Medicalprkında labı iyiymiş. Aşırı kararsızım 3.deneme olacağı için. Yardımcı olabilcek var mı? İrenbenin labı nasıl sizce ? bana hastane çok küçük geldi medicalparkı görünce
Ben de bu nedenle Funda hanımda başlayacakmışım gibi geliyor2negatif tavmergen- 31 yaş- sebepsiz inf- İzmirde doktor arayışındayım. ön görüşmeye Ali Öner, Funda Göde , Ümit Hanıma gittim. En bilgili Ümit Hanım sanki ama Medicalprkında labı iyiymiş. Aşırı kararsızım 3.deneme olacağı için. Yardımcı olabilcek var mı? İrenbenin labı nasıl sizce ? bana hastane çok küçük geldi medicalparkı görünce
Medicalpark ı öneririrm gerçekten funda hanım çok iyi. Ben diğerleriyle götüşmedim tek tedavim onda oldu ve tuttu. O yüzden diğerlerini bilmiyorum ama funda hanım güven verici idi benim için2negatif tavmergen- 31 yaş- sebepsiz inf- İzmirde doktor arayışındayım. ön görüşmeye Ali Öner, Funda Göde , Ümit Hanıma gittim. En bilgili Ümit Hanım sanki ama Medicalprkında labı iyiymiş. Aşırı kararsızım 3.deneme olacağı için. Yardımcı olabilcek var mı? İrenbenin labı nasıl sizce ? bana hastane çok küçük geldi medicalparkı görünce
2negatif tavmergen- 31 yaş- sebepsiz inf- İzmirde doktor arayışındayım. ön görüşmeye Ali Öner, Funda Göde , Ümit Hanıma gittim. En bilgili Ümit Hanım sanki ama Medicalprkında labı iyiymiş. Aşırı kararsızım 3.deneme olacağı için. Yardımcı olabilcek var mı? İrenbenin labı nasıl sizce ? bana hastane çok küçük geldi medicalparkı gökesinşer
merhaba funda hanımda mydı tedaviniz?kesinlikle medikal park ilk denemede ben ve 3 arkadasım gebe kaldık kime önersem memnun kaldı
Evet 18 haftalık hamileyimmerhaba funda hanımda mydı tedaviniz?
inşallah hayılırlısıyla kucağınıza alınEvet 18 haftalık hamileyim
doktorunuz kimdi ve sorununuz neydi acana benım sebepsiz. Yani sorun bulunamaığı için önümü göremıyorumkesinlikle medikal park ilk denemede ben ve 3 arkadasım gebe kaldık kime önersem memnun kaldı
forumda ümit hanımdan çok memnunum diyenler ve funda hamımdan memnunum diyenler çok fazla . ben diğer adetle başlayacağım nasıl karar vericem bilmıyorum ama kesın onlar gidicem istanbul uzak çünkü. izin sıkıntı. Tam ümit hanım diyordum herkes funda hanım hep pozitif gördük yazmış bir başlıktaBen de bu nedenle Funda hanımda başlayacakmışım gibi geliyor
Ümit hanım iyi ama ben de negatif gördüm Ümit hocayla sanırım Funda hanımla başlayacağımforumda ümit hanımdan çok memnunum diyenler ve funda hamımdan memnunum diyenler çok fazla . ben diğer adetle başlayacağım nasıl karar vericem bilmıyorum ama kesın onlar gidicem istanbul uzak çünkü. izin sıkıntı. Tam ümit hanım diyordum herkes funda hanım hep pozitif gördük yazmış bir başlıkta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?