İzmir'de epidural doğm yapan arkadaşlar öneriniz hangi hastane?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bashhak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tmm şifa fıytları guselmişş dr ne kadar alıo ne demek pekı şifadakı dr grmıomu doğuma kendı doktorunu goturursenmı dr para alıokafamçokkarıştı

tmm şifa fıytları guselmişş dr ne kadar alıo ne demek pekı şifadakı dr grmıomu doğuma kendı doktorunu goturursenmı dr para alıokafamçokkarıştı

evet bu ücretler doktor hariç fiyatlar.. Yani senin kendi doktorum giriyor doğuma, bunun karşılığındada hastane fiyatları brz düşüyor. Doktorun senden ayrıca bir para alıyor. Ama o nekadar bilemiyorum, hiç konuşmadık..

Buca tıptan hiç bahseden yok.Ben doktorumdan memnun olduğum için orayı düşünüyorum doğum için.Tek fiyat söyledi doktorumuz 1100 tl. Herşey fiyata dahil.Doğuma kendi doktorum girecek gün, saat farketmiyor.Ayrıca normal,sezaryen,epidural hepsi için tek fiyat uyguluyorlar.

ben egesağlıkta yaptım kızlar anestezi ekibinden memnun kaldım bir problem yok çok şükür şuana kadar,çınarlıdada arkadaşım benle bir doğum yaptı anestezisi için çok ii diyolar ama hastane olarak ben beğenmiyorum çok kötü durumda yıllardır kendini yenilemiyo hep aynı hazstene bakım falan sıfır bence engüzeli gidin hastaneleri görün odalara bakın hemşirilerle bi sohbet edin 2 dk. o şekilde karar verin

Canım yalnız Ege Sağlık'ın anestezi uzmanı değişmiş şimdi pek iyi değilmiş düzgün anestezi yapamıyorlarmış şikayetler falan varmış hep doktorum anlattı... Hatta Ege Sağlık hemşirelerinin paralarını ödemiyomuş benim doktorum o yüzden pek taraftar değil mesela orda doğum yapmama. Şimdi Egepol diye yeni bir hastane açıldı Üçyolda, Kent Hastanesi ayarında çok iyi diyolar. Fiyatları da Kent'e göre daha düşükmüş. Bir de kadın hastalıkları ve doğumda çok iddialı olduğu söyleniyo, İzmir'de en fazla sayıda küvez bu hastanede, aklınızda bulunsun, bence Egepol'ü de araştırın...

epidural doğum yapacaklar için en önemli olan şey anestezi,eşim yeşillyurtta doktor o da sordu araştırdı bu hastanede çalışanlar da en iyi anestezinin çınarlıda olduğunu söylemiş,benim kafama çınarlı daha çok yatıyor bu yüzden.

kizlar bende cinarlida dusunuyorum ama fiyatlari tavan gibi geldi bana

dün komşum doğum yaptı izmir basmane şifada epiduralle normal doğum yapmış
850 milyona mal olmuş 1 gecede kalmış
ve gayet memnun öve öve bitiremedi

kızlar şifa bencede hem uygun hem iyi benim 4 arkadaşımda orda doğum yaptı ve hepside memnun ayrıldı. bende kentrt hastanesine gidiyorum efet çok güzel bir hastane ama özel sağlık sigortanız yoksa doğum için çok fazla ücret istiyorlar. herkesin şahsi fikri tabi ama bence abartıdan başka birşey değilmiş gibi geliyor. ben bornova şifada yapıcam kısmet olursa.

ben de gecen haziranda çınarlıda epidural sez.oldum dr dahil 2300 tl ödedik.ayrıca LEYLAELA en son ne zamna gidip gördün bilmiıyorum ama çınarlı baştan aşağıya yenılendi.
benım doktorum da çeşitli
hastanelerle çalışıyor ama o da bana çınarlının anestezisini tavsiye etmişti.

kızlar neden özel hastaneleri tercih ediyorsunuz acaba?ben sağlıkçıyım dokuz eylülü tercih ettim.özellere güvenmiyorum pek.kendimde çalıştım zamanında.

kızlar neden özel hastaneleri tercih ediyorsunuz acaba?ben sağlıkçıyım dokuz eylülü tercih ettim.özellere güvenmiyorum pek.kendimde çalıştım zamanında.

valla benım çevremde ve ailemde kim varsa özelde doğum yaptı bilhassa çınarlıda.ve allaha şükür hiçbirimiz bi sorun yaşamadı bugune kadar.şahsen benım için en önemli sebep dktorumu seçebilmemdi.malum dev.hastanelerinde nöbetçi kımse o gırıyo bı de asıstanlar falan.istemem hayatta tanımadığım birini.sonra ben bıraz nazlı bı tıpım pimpirik bi tipim daha doğrusu.benım nazımı kımse çekmez öyle dev.hastanelerinde.e sonra odan sana özel.gelenıne gıdenıne karışan yok.güler yüz vs var.e paran da varsa ne dıye yararlanmıysın ki diye düşündüm...

Kizlar ben sonunda Kent Hastanesi'nde karar kildim orda dogurucam insallah :)

arkadaşlar ben çınarlıda kahraman kolday ile doğum yaptım.nerdeyse hiç birşey hissetmeden normal doğum oldu.epidurali takarken bile hissetmedim.çok memnun kaldım seneye tekrar doğurmak için çınarlıya ve kahraman beye gelmenin hayalini kuruyorum:)

ben de 2 doğumumu çınarlıda yaptım

ilkinde anestezim çok iiydi. hiçbirşey hissetmedim.
ama ikinci doğumumda dozunu ayarlayamadı anestezist
en alt katman kesilirken ve bebeğim çıkarken çok canım yandı..
adı leventti anestezistin. size denk gelirse uyarın derim. çok canım yandı

kent hastanesinin fiyatları gerçekten de çok yüksek ama namık beyin methini annemde çok duydum, annem bana hamile iken doktoru namık beymiş, şimdi bende diyorum ki acaba benim bebeğimin doktoru namık bey mi olsa

karar vermek çok zor yaaa,
ayrıca ben doğuma eşimin de girmesini istiyorum o yüzden önce doktorla bu konuda pazarlık yapmam gerekicek :))

Son düzenleme:
KAHRAMAN KOLDAY' ı da öneririm... kendi adına web sitesi de var bakabilirsin

Izmirli tüm anne adaylarına sesleniyorum,12 temmuz 2010 da basmanedekii şifa hastanesinde epidurallı sezaryenle doğum yaptım.o kadar arastırmama ragmen nereden o ıgrenc hastaneyı ve ılgısız doktoru buldum bılmıyorum.doğum sonrası cok sancım oldu ve uzun sure 15-20 gun yurumekte gucluk cektım,baslarda bunu dogal karsıladım fakat sezaryen sonrası cok rahat ılk gunlerden normal hayata donen o kadar ınsanla konustum kı kendıme acıdım sonra,,benım ıcımı desmıs resmen o kadın..dogumda doktor cok ama cok onemlı..ozel hastane dıye ısrarcı olmustum ılgı bır baska olur dıye dusundum ama o da bır hüsran,sabaha kadar kaç kez hemsıreyı cağırdıysam gelmedı..bır yıgın da para,700 tl ssk anlasmalı fıyat..haram olsun hepsine paramm..hamdolsun cok güzel bir oğlum oldu neticede acılarım da gectı tabı ama sımdı acılarımı dusununce hastane ve doktor secımınde karar veremeyenlere bır rehber olmak ıcın duygularımı paylasıyorum arkadaslar!!doktorunuzun geçmişini araştırmadan teslim olmayın ona!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…