- 25 Ağustos 2015
- 275
- 177
- 53
- Konu Sahibi papatya335
-
Merhabalar benimde 07 Nisan Cumartesi günü Fahri Bey ile randevum var, siz ameliyat oldunuz mu acaba kendisine? Ameliyat olduysanız memnun kaldınız mı?kizlar randevu aldim kendisinden. fiyatlari 3500 ile 7000 arasinda degisiyormuş. yalniz muayene ucreti biraz fazla geldi 200 tl. instagramdaki burun fotograflari cok guzel ama fbooktaki paylasimlari hic ama hic begenmedim instagramdakiyle alakasi yok bu yuzden biraz kafam karişti ama doktor cok sempatik birine benziyor. randevudan sonra tekrar yazarim
Merhaba hayır olmadım mirza fıratı istiyorum ama pahalıMerhabalar benimde 07 Nisan Cumartesi günü Fahri Bey ile randevum var, siz ameliyat oldunuz mu acaba kendisine? Ameliyat olduysanız memnun kaldınız mı?
Nerede yaşıyorsunuz peki? İstanbul düşünüyorsanız Reşit Burak Kayanda çok iyi, instagramdan bakabilirsiniz yaptığı burunlaraMerhaba hayır olmadım mirza fıratı istiyorum ama pahalı
Yani yurtdışındayım şuan ama bu ameliyata kesin karar verip paramı da topladığımda istanbulda olurum diye düşünüyorum. Çünkü bir sefer yapılacak kötü olursa insanın psikolojisi ciddi anlamda bozulur. Bazen de gereksiz buluyorum takıntı yapmadım ama olursa da güzel olacağı belli:) siz düşünüyor musunuz?Nerede yaşıyorsunuz peki? İstanbul düşünüyorsanız Reşit Burak Kayanda çok iyi, instagramdan bakabilirsiniz yaptığı burunlara
Ben üşenmezsem diret Reşit Burak Kayana giderdim İzmirdenYani yurtdışındayım şuan ama bu ameliyata kesin karar verip paramı da topladığımda istanbulda olurum diye düşünüyorum. Çünkü bir sefer yapılacak kötü olursa insanın psikolojisi ciddi anlamda bozulur. Bazen de gereksiz buluyorum takıntı yapmadım ama olursa da güzel olacağı belli:) siz düşünüyor musunuz?
Ben Reşit Bey ile instagram üzerinden konuştum, muayenesi ücretsiz, ilk ameliyat olacaksa eğer fiyat 7.000 tl' den başlıyor, ameliyatlarını Özel Avrasya Hastanesinde yapıyormuş, asistanı Merve Hanım randevu almak isterseniz telefon numarasını yazıyorum ; 0 534 369 48 07 hatta benimde kendisinde 4 nisanda randevum var ama şehirler arası zor olacağından gidemeyeceğim sanırım :/ P papatya335Bu arada reşit beye baktım gerçekten çok iyiymiş takip edeceğim kendisini mirza fırat gibi başarılı biri sanırım
Size birşey söyleyeceğim kafanızı karıştırmak istemem ama kendisini takip ediyorum yıllardır fbooktan ve yaptığı burunlar hiç güzel değil çok yapılı ve kaba büyük duruyo güzel olan sayılıdır ve ayrıyeten ona o parayı verene kadar üşenmeyin kendinizi ayaelayıp bekir beue gidin ben hayran kaldım yaptığı burunlara yiğit bey asla yanından bile geçemezBen üşenmezsem diret Reşit Burak Kayana giderdim İzmirdenEvet benim normalde Ege Ünv. Hastanesi - Prof. Dr. Yiğit Özer Tiftikçioğlunda 21 mayısta ameliyat günüm var :) ama içimden bir ses devlette ameliyat olma diyor, o nedenle Fahri Molaya yöneldim, 7 nisan da kendisinden randevu aldım bakalım bir görüşeceğim :) P papatya335
Gerçekten 7bin mi çok şaşırdım başkası onun yaptığı burunları yapsa 2-3 katını isterBen Reşit Bey ile instagram üzerinden konuştum, muayenesi ücretsiz, ilk ameliyat olacaksa eğer fiyat 7.000 tl' den başlıyor, ameliyatlarını Özel Avrasya Hastanesinde yapıyormuş, asistanı Merve Hanım randevu almak isterseniz telefon numarasını yazıyorum ; 0 534 369 48 07 hatta benimde kendisinde 4 nisanda randevum var ama şehirler arası zor olacağından gidemeyeceğim sanırım :/ P papatya335
Evet 7.000 tl elimde instagram yazışmamız var kendisiyleGerçekten 7bin mi çok şaşırdım başkası onun yaptığı burunları yapsa 2-3 katını ister
Yok yok kafam karışmıyor sizinle birebir aynıı düşüncedeyim ve dediklerinizin aynısını düşündüğüm için vazgeçtim, görüşmede de Yiğit Bey kendisi söyledi zaten ben küçük burun yapmayı sevmiyorum tarzım değil dedi, bende facebookta o gruptayım isminiz neydi :) Benim Meltem Bal :) P papatya335Size birşey söyleyeceğim kafanızı karıştırmak istemem ama kendisini takip ediyorum yıllardır fbooktan ve yaptığı burunlar hiç güzel değil çok yapılı ve kaba büyük duruyo güzel olan sayılıdır ve ayrıyeten ona o parayı verene kadar üşenmeyin kendinizi ayaelayıp bekir beue gidin ben hayran kaldım yaptığı burunlara yiğit bey asla yanından bile geçemez
Reşit Bey ile olan yazışmamızın ekran alıntısını buraya da ekleyeyim belki başka arkadaşlara da faydası dokunur :)Ben Reşit Bey ile instagram üzerinden konuştum, muayenesi ücretsiz, ilk ameliyat olacaksa eğer fiyat 7.000 tl' den başlıyor, ameliyatlarını Özel Avrasya Hastanesinde yapıyormuş, asistanı Merve Hanım randevu almak isterseniz telefon numarasını yazıyorum ; 0 534 369 48 07 hatta benimde kendisinde 4 nisanda randevum var ama şehirler arası zor olacağından gidemeyeceğim sanırım :/ P papatya335
Resit beyin yaptigi burunlarin ucuna dikkatli bakin hepsi ayni kalkiklik ayni fabrika isi gibi..Bu arada reşit beye baktım gerçekten çok iyiymiş takip edeceğim kendisini mirza fırat gibi başarılı biri sanırım
İlk etapta burun ucu genel olarak kalkık oluyormuş dikişler falan burun ucunu geriyormuş, daha sonra ödemler ve dikişlerin gerginliği geçince burun ucu 1mm-1,5 mm düşüyormuş, o nedenle ucu hafif kalkık burun makbüldür, düşükten ziyadeResit beyin yaptigi burunlarin ucuna dikkatli bakin hepsi ayni kalkiklik ayni fabrika isi gibi..
Kavis kalkiklik herkeste ayni olurmu sizce her yuze gidermi. Cm oynama yok hepsi ayni. Benim nacizane fikrim her yuze farkli olmalidir. Hepsi ben estetigim diye bagiriyor.İlk etapta burun ucu genel olarak kalkık oluyormuş dikişler falan burun ucunu geriyormuş, daha sonra ödemler ve dikişlerin gerginliği geçince burun ucu 1mm-1,5 mm düşüyormuş, o nedenle ucu hafif kalkık burun makbüldür, düşükten ziyadeilerde düşeceğini de göz önünde bulundurmak gerekiyor :)
o konuda birşey diyemeyeceğim tamamen tercih meselesi, hastaları demek ki o model istiyor, bende estetik olduğu belli olabilir diyenlerdenim sorun değil :)Kavis kalkiklik herkeste ayni olurmu sizce her yuze gidermi. Cm oynama yok hepsi ayni. Benim nacizane fikrim her yuze farkli olmalidir. Hepsi ben estetigim diye bagiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?