İZMİRDE genetik araştırma için yardım lütfen

dyln

meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
147
4
96
İzmir
arkadşlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ve 9. haftada bebeğimi kaybettim. doktorum genetik araştırma yaptırmamı söyledi genetik araştırmasını İZMİRDE yaptıran arkadaşlar varsa nerde yaptırdı benim bu konu hakkında hiç bir bilgim yok genetik araştırma nasıl yapılır ve maliyeti nedir bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürederim

tatlım kesinlikle ama kesinlikle ege üniversitesi diyorum. dün sonuçlarımı aldım. 16. haftama giriyorum. bebeğim hasta hemde inanılmaz bir hastalık.genetik bölümündekiler inanaılaz iyiler. işi şansa asla bırakmazlar. hatta cvs-amniosentez ne yaptıracaksan kesinlikle egede yaptır diyorum. hijyen çok önemli.

ben de dün genetik için kan verdim Aydındayım burda yaptırıyorum sonuçlar 1 ay sonra çıkıyor sağlık güvencen varsa ödeme yapmıyorsun benim eşime de yaptılar zor bir şey değil kan vermen yeterli

bebeğindeki hastalık ne canım merak ettim bir de hamileyken de genetik testler yapılabilyor mu nasıl oluyor şimdi bebek için ne tedavisi yapılacak ben bebeğimi 28 haftalık kaybettim şimdi genetik testleri yaptırıyoruz

bildiğim kadarıyla hamileykende hatta hamilelikten önce bile genetik testler yapılıyor benimde bebeğimde ufak tefek problemler varmış şimdi benim ve eşimin sanırım genlerine bakılıcak DNA , KROMOZOM gibi testler neticesinde bir problem anlaşılırsa tüp bebek yaparken embriyoya genetik tanı yapılarak rahime konulucak sen nerde yaptırdın genetik testleri ve sana yapılan testler neler bir ücret ödedinmi

biz eşimle beraber talasemi taşıyıcısıyız. bebişimizin %25 hasta olma ihtimaline karşı 12. haftada kordon villus biopsisi yaptırdık. en erken tanı bu çünkü 3 haftada kesin sonuçlar alındı. %100 sağlıklı bebeiş. ama bu seferde inanılmaz bir lekilde tamamen rastlantısal bir hastalık olan turner sendromuna yakalanmışız. 1 haftadır, hastanelerde heyete girmek için uğraşıyoruz...bebişimle haftaya ayrılıcaz...

PEMBEDANA çok geçmiş olsun umudunu hep saklı tut ancak bebeğimle vedalaşmak umarım tahmin ettiğim şey değildir

dusuk sonrasi istenilen test kardiovaskuler hastaliklara yatkinlik taramasi tahlili (genetik laboratuari)ozelde 1 750 yi buluyor. universitelerde ucretsiz kadina yapiliyor.sonuclar 1 1bucuk ayi buluyor
bide kadin ve erkege yapilan kromozom tahlili (bu ozelde 300 tl) universitelerde ucretsiz
birde biyokimya laboratuarinda protein s ve c aktivitesi baktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…