İZMİRDE genetik araştırma için yardım lütfen

dyln

meleğim gel artık
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
147
4
96
İzmir
Arkadaşlar ben tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ancak 9. haftada kaybettim doktorum genetik araştırma yaptırmamı söyledi İZMİRDE genetik araştırma yaptıran arkadaşlar varmı varsa nerede ve ne kadara mal oldu ve bu araştırma nasıl yapılıyor bilgisi olan varmı beni bilgilendirirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürederim

alsancakta lozan pastanesinin üzerinde genetik tanı merkezi var ama istediğin testler yapılıyor mu bilmiyorum tüp bebeği nereye yaptırdın?

.....................yanlış yere yazmışım kusura bakmayın:))

Son düzenleme:
alsancakta lozan pastanesinin üzerinde genetik tanı merkezi var ama istediğin testler yapılıyor mu bilmiyorum tüp bebeği nereye yaptırdın?

smyrn da çokta memnun kaldım ikinci denememide orada yaptırmayı düşünüyorum herkez çok ilgili dr funda hanım süper

ben bir ara arastirmistim izmir icin bilemeyecegim ama benim doktorum bu testler ozel labratuvarlar yerine kesinlikle universite hastanesinde yapilmali demisti. belki bir fikir verir sana.

bende smyrnada tedaviye başladım ordan genetik testleri gönderiyorlar zaten eşin ve senin tahlilin 260 tl gibi bişey tutuyor. gentana gönderiyorlar onlar çok pahalı değil ama senin eğer bebeğinin kalp atışları durduysa senin pıhtılaşma ile iilgili probleminde olabilir doktoruna onu da sor

Back
X