- Konu Sahibi asminreina
-
sonçiçek bende dual plana sıcak bakıyorum kas zarı altı olmaz ise amacım çabuk iyileşmek bebeğimde var ondan yani.ama artık ne olursa zamana bıraktım.zaten sana ve gizeme özeniyorum örneklerimsiniz
gizeml hala aramadı cenk bey bende yarını bekleyip tekrar arayacağım hani yoğundur diye arayıp rahatsız etmek istemedim kendisini muayenehaneyi öncelikle aradımki şubat tatilinde yer varmı doktor ne zaman müsait olur konuşabilmem için diye birde ben gidicem muayene ardından ameliyat olacağım aynı gün mümkünmü diye sordum.mümkün dedi bayan ancak başka sorularım için rapor ve emzirme ile alakalı olarak cenk bey yarın sabah sizi arasın kendiyle görüşün dedi.fiyat sordum doktor beyle konuşun hastaya göre değişebiliyor dedi.bekledim ama arayan olmadı geri.işte böle
yok gizemcim çekiniyodum aslında ama yarın aramayı düşünüyorum direk kendini ona ameliyat olmak istiyorum çünkü.yarın yazarım buradan
26sına randevu aldım 28i ameliyat için uygunmuş 29undan başkası beni kurtarmıyodu ama 3 ameliyatı varmış.boyumu kilomu ve göğüs ölçümü sordu acısız istersen kas üstü 250 yaparız dedi bende doktoru ister istemez yönlendirdiğimi anladım acıyada hazırlıklıyım göze aldım hangisini uygun görürseniz öyle olsun ama 250cc kadar küçük te istemiyorum dedim.gizemcim pazarları ameliyat yok dimi?
sonçiçek boy ve kilomuz senle neredeyse aynı 325 ten ilk anlarda şok yaşamış olsanda şu anda memnunsun sanırım.tişörtlü falan bir resmin olsaydı iyi olurdu valla.küçük olmasını istemiyorum büyük olsun ama şişliklerle falan işe gidince anlaşılırmı ki en büyük korkum 10güne azda olsa inermi şişler birde sporcu sütyen daha küçük gösterir herhelde dimi??
sizlerin şişlikler büyük oranda ne zaman indi acaba??
lulus ne alemdesin memnunmusun arkadaşım kayboldun bir ses ver??
saol gizem iyiki varsın
merhaba lulus bugün senin 14.günün nasılsın hareketlerinden biraz bahsedebilirmisin ben 11.günümde işe başlıcam masa başı işim var yapabilirmiyim ki.ağrın sızın geçtimi herşey geride kaldımı bebişini artık sevebiliyormusun öptüm çoook sağlık diliyorum.
26sına randevu aldım 28i ameliyat için uygunmuş 29undan başkası beni kurtarmıyodu ama 3 ameliyatı varmış.boyumu kilomu ve göğüs ölçümü sordu acısız istersen kas üstü 250 yaparız dedi bende doktoru ister istemez yönlendirdiğimi anladım acıyada hazırlıklıyım göze aldım hangisini uygun görürseniz öyle olsun ama 250cc kadar küçük te istemiyorum dedim.gizemcim pazarları ameliyat yok dimi?
sonçiçek boy ve kilomuz senle neredeyse aynı 325 ten ilk anlarda şok yaşamış olsanda şu anda memnunsun sanırım.tişörtlü falan bir resmin olsaydı iyi olurdu valla.küçük olmasını istemiyorum büyük olsun ama şişliklerle falan işe gidince anlaşılırmı ki en büyük korkum 10güne azda olsa inermi şişler birde sporcu sütyen daha küçük gösterir herhelde dimi??
canım merhaba.bir süredir hastaydım cevap yazamadım üzgünüm.yarın 1 ay olacak ameliyat olalı.şişlerim indi.kendi hayatıma tamamen döndüm.sadece kollarıma geriye doğru geremiyorum.bunun dışında bir sıkıntı yok.11. gün işe başlayabilirsin rahatlıkla merak etme.bunun dışında benim hala göğüs ucumda yanma oluyor ve hala göğsümde yabancı birşey varmış gibi hissediyorum.umarım normaldir.
gizemlcim ;ilgine teşekkür ederim canım.mutluyum tabi ama bu ara dikiş izlerine taktım kafamı.beklediğimden uzun gibi geliyor gözüme.sakıncası yoksa bana resim gönderebilir misin ben mi gözümde büyütüyorum izleri diye kafama takıldı.
çok geçmiş olsun tekraren.kurtulddun bitti gitti sorunsuz mis gibi günlerde kullan inşallah.bir şey daha soracağım peki bebeğini tam olarak ne zaman kaldırabildin.10.gün birkaç sn kucaklamıştın tam anlamıyla istediğn zaman ve istediğin kadar ne zaman kucaklayabildin.cevaplarsan sevinirim canım
birde yeni göğüs ölçün ne oldu 270cc takılmıştı dimi boy kilo yazarsan sevinirim teşekkürler
bıras daha zaman gecsın o zman daha rahatlayacaksın..benım 7. ayım ve ben hala daha masaj yapıyorum ve masaj yaptıkca vucudun daha cok alısıyo proteze..benımde ılk ıkı ay gogus ucumdan bırı cekıyomus gıbıydı ama o kadar gerıldıgı ıcın normal sımdı ole bı sıkıntı yok ve bu yanma hıs kaybı olmadıgının gostergesı.. gecenlerde bı medıkale gıttım sılıkon serıtler var dıkıs ızlerı ıcın kadın ne ıcın kullancan dedıgınde soledım kadın da meme kanserıymıs ve doktoru demıs dokunu alalım sılıkon yaptır dıe bana sordu nasıl dıe dokundu falan gayet dogallar dedı ve oda yaptırmayı dusunuyo.
bu arada bende ızler ıcın contractubex kullanıyordum 3 ay dusunlı kullandım sıkıldım kullanmıyom artık..cenk beyde dedıkı mucızeler yaratmaz gızem kullanmasan da olur kullanmıyom artık..
hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum.
sonçiçekcim sadete gelmene gerek yok sen içinden geldiği gibi anlat tek kelime atlamadan okurum ben.
lulus çok teşekkürler canım nazar değmesin sağlıkla inşallah darısı başıma
hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ediyorum.
sonçiçekcim sadete gelmene gerek yok sen içinden geldiği gibi anlat tek kelime atlamadan okurum ben.
lulus çok teşekkürler canım nazar değmesin sağlıkla inşallah darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?