tuba senın doktorun kımdı? yuvarlak mı yaptırdın?
bende koltukltı dusunuyodum amelıyat olcagım zaman ama banada farkedılıyo dedı doktorum ve protezın oturmama gıbı bı durumda olusabılıyo dedı..bende meme altı yaptırdım ama dıkıs ızlerındekı kızarıklıklar gecınce kendı ten rengını almaya basladıkca kımse farketmez..benım arkadaslarım bıle ızın nerede oldugunu farkedemıyolar..bence meme altı en ıyısı.. emzırmıs bayanlar ıcınde memeucu..
Gizem ve Tuba cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Gizemcim bu arada uzun suredir girmiyordum simdi gordum mesajini ancak benim 100 msj dolmadığı için sadece buradan cevap verebiliyorum. Bu ay sonunda olacaktim ben de ameliyat hatta tarih bile belirlemistik ama isyerinden izin alamadim. Planlayip da yapamayinca cok moralim bozuldu, insallah 2012 başında izin alabilirim 1 hafta. Sana tekrar cok tesekkur ederim, sayende Cenk Bey'i tanimis oldum, mukemmel biri, kac kere gorusmeye gittim hic bikip usanmadan sorularimi sabirla yanitladi :) Ege Universitesi hastanesinden de bir tanıdık tavsiye etti kendisini, cerrahisinin cok iyi oldugunu soyledi. Bu arada benim boyum 1.69, kilom 59, gogus capi da 10.5 ile 11 cm imis. 300 cc'nin altinda bir boyut bana kucuk olur gibi geliyor ama cenk bey ameliyata 250-275-300-325 olmak uzere 4 boyut getirecegini ameliyatta karar verecegini soyledi. Minyon yapılı birinde 250cc cok guzel duruyor ve buyuk fark yaratıyor ama bende kucuk kalır gibi geliyor siz ne dersiniz? Forumda bircok kisi iyilesme sonrasında 300cc altinin kucuk kaldigini dusundugu icin merak ettim. Bu arada izin alamama durumu cok canimi sıkıyor, haftasonu ile birlestirecek sekilde 3 gun izin alıp olsam 6. gun isbasi yapabilir miyim? (isim masabaşı) 6. gun henuz sargılar cıkmamıs olacak, bir de tabi belli etmemem lazım :) son olarak msj sayım yetersiz oldugu icin kimsenin albumunu goremiyorum, gizemcim senin ve herkesin once ve sonra fotograflarınızı nasıl gorebilirim? hersey icin cok tesekkurler