- 11 Nisan 2010
- 202
- 0
- 96
- 40
- Konu Sahibi asminreina
-
Canım benim iyi çalışmalarr...Öyle tabi,çalışınca uyunmuyor ama ev hanımı olunca gözün yatakta Daha uyuyamam zaten,eger uyursam başım agırır.Güzel bir kahvaltı yapıp şımartiyim kendimi Heyecanlıyım zaten,bu gün fotograf makinamı almaya gidicem,inşallah gelmiştir sipariş vermiştim Yani çok heyecanlıyımm....
Aaa süper güle güle kullan :) Ben de light bir kahvaltı yaptım. Bu ara rejimde gibi bişeyimDikkat ediyorum bu aralar. Yaz geliyor malum.
Afiyet olsun canım... Evet yaz gelince,havalar ısınıpta sıcaklar yüzünü gösterince bir telaş hemen rejime başlanıyor zaten..Biraz dikkat etmek lazım tabi,sahilde dikkatlerin göbişe degil memişlere olması lazım degilmi İnce bir bel,dolgun kalçalar ve dolu dolu memeler... Off Offff..Yaz gelsin artıkkkk...
Senin hiiiiiiç rejim yapılcak bir yanın yokGayet formumdasın maşallah. Çocuktan sonra ben senin gibi kalabilsem varyaaaaa süpppeeer olurr. Benim tek derdim göbişimle. Bir de hala tam ödemi atamadım üstümden. Sinir oluyorum.
Uyumaaaaa kızz uyumaBiz uyuyomuyuz bak . Geldik işe çalışıyoruz harıl harıl :126:
ahmet aksoylara ameliyat olucam burdan kimse yok mu ona yaptıran?
ahmet aksoylara ameliyat olucam burdan kimse yok mu ona yaptıran?
tatlım izin problemim var maalesef:S acaba cenk bey rapor ayarlayabilir mi?:S bi fikriniz var mı?
ben cenk beyı onerırım..yontem konusunuda gıdecegın doktora bırak bence..sana en uygun olan neyse onu yapacaktır..
ama benım fıkrımı sorarsan koltukaltı dıye ısrarcı olma..bende ılk basta dusundugum ve sıcak baktıgım yontemdı ama bazı rısklerı var..
memeye uzak bır bolge o yusden dokuların zarar gorebılıyo ve bazen protez tam oturmayabılıyo..ben sadece yuvarlak protez ve buyuk olsun dedım, gerısını cerraha bıraktım..
sen ız konusunda terddutlusun sanırım ama benım neredeyse 1.5 sene oldu yaptıralı hıc bı sekılde ızlerı bellı degıl ancak aynanın karsısına gecıp dıkkatlıce ıncelersem gorebılıyorum.arkadaslarım dıkıs ızın nerede dıe soruyolar..bana doktorum memealtı kesısını onerdı..memeucuda olabılırdı ama onuda bekar oldugum için,sut kanallarına zarar verır dıye onermedı.. o yusden sen bı kac cerrahla gorus ve fıkır al.
hangısı ıcıne sınersede onu tercıh edersın.
:)) yazdıklarımdan gaza geldın sanırım ama oyle korkulcak bır amelıyat degıl kı..sadece 4-5 gun yatıp kalkarken zorluyo..onunn dısında hızlı bır ıyılesme suren var..cenk bey basarılı bır cerrah ekıbıde oyle..ben narkozdan cok korkuyodum kı 3 amelıyat oldum farklı farklı hepsıne gırerkende bu korku vardı..hatta cenk beye demıstım ben sıze cok gguvendım ama bu narkozdan cok korkuyorum..oda demıstıkı hıc korkma oda en az bnm kadar basarılı..ve gercektende o ccerrahın adını bılmıyorum ama gercekten bnm uyuturkenkı zamanlaması cok guzel hıc fazlada vermedı narkozu ve amelıyat bıttıkten 30-40 dakıka sonra uyanmısım..
randevu almıssın korkularını anlat cenk beye..aklına takılan ne varsa sor cunku acıklamaları senın anlayacagın dılle anlatıyo gayet net bı sekılde..
tesekkur ederım cnm
sanırım yoorum sayın yettı ve artık albumlerı gorebıleceksın..ayrıca gıttıgın zaman muayeneye doktorun ssana gosterır amelıyat ettıgı hastaların resımlerını..senın vucuduna yakın olan orneklerden begendıgın gosterebılırsın yada begendıgın bı resmı gosterıp buyukluk ve sekıl olarak ıstedıgını aktarabılırsın..
ama cenk beyde karar verrırsen o sana en yakısanı yapcak..ben hep buyuk ıstedım yapılı bırıyım bıras uzun boylu genıs omuzl falan bana yaptıkları cok guzel oldu cunku ıstedıgımı bılıyodu zaten..bol sans sana sımdıden
Canım Ben almadım rapor ama Cenk bey yazabilirim demişti bana. Onun bağlı olduğu sağlık ocağına gidip onaylatıyormuşsun. Raporun içeriği olarak da çok anlaşılmıcak şekilde birşeyler yazarım demişti. Yani göğüs büyütme değil de asimetri düzeltme gibi...
merhaba gizemli bende bayadır ameliyayat için iyi bir doktor araştırmaktayım. sanırım sen cenk tokata olmuşsun ve memnunsun. benim ilk kriterim büyük implant. bazı doktorlar gerçekten belli bir büyüklüğün üstüne çıkma istemiyor. cenk bey nasıl bu konuda sence..
bugün cenk beye gittim konuştuk hoşuma gitti doktor sıcak kanlı. benim istediklerimi söyledim oda nasıl olması gerektiğini anlattı. benim göğsüm küçük değilmiş normal diyo oysa bana hep küçük geliyodu sadece biri diğerinden biraz daha küçük onuda ayarlarız dedi meme dokum varmış sarkma yokmuş daha tam belli değil ama 200 takacakmış bana çok az geldi.. ama ben zayıf olduğum için sana daha büyük yapamam hoş durmaz dedi bide zaten göğüslerin iyi diyo küçük değil diyo ben anlamadım.. orada birsürü fotoğraf gösterdi onlara bakarak benim göğsüm gerçekten iyi ama protez konulursa hem asimetrisi düzelir hemde hoş olur diye düşünüyorum.. gizeml albümden meme büyütme albümlerini bulamıyorum nasıl bulcam okadar aradım hep burun estetiği ve başka fotolar var bi yardımcı ol arkadaşım yaa :))
canım çok teşekkür ederim cevapladığın için. bende göğüs dokusu var sanırım damla olur. fiyat konusunda nasıl. bide konaklama imkanalrı nasıldır?
canım seyahat için sence ne kadar beklemem gerekir. birde ameliyattan sonra çok kontrol oluyor mu?
ben ızmırde oldum aydında yasıyorum amelıyatımın ertesı gunu sabah cıktım eve geldım.1.5 saat yoldu ama en ufak bı sarsıntıda canın yanıyo..uzak mesafe gıdeceksende 3 yada 4.gun derım..bıras toparlanırsın oyle cıkarsın yola..kontrol onemlı ozellıkle ılk 6 ay..ılk 1 ayda 5 kez kontrole gıttım ama yurt dısından gelıp amelıyat olup ulkesıne donen var kontrole gelmeyen..
bnce yasadıgın sehırde yada yasadıgın sehre yakın oln bı yerde doktor arastır,kontrole gıdıp gelmen kolay olur ve beklenmedık bı durumda cerrahına ulsmnda rahat olur..yınede sen bılırsın senın kararın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?