İzmir'de hangi doktor çoooook acil.!!!

serendipity_

Guru
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2009
147
17
34
Arkadaşlar sonunda ameliyat olmak için şartlar olgunlaştı ama doktora karar vermem lazım. Ekol Kbbde Bora Karaali'ye karar vermiştim ama yıllık izindeymiş. Yarın için randevu aldım Ekolden en azından başka bir doktordan fikir alayım diye. Cem Karas'ın yorumlarını okudum. Kötü yorumlar da var çok kararsız kaldım. Ekol Kbb'de bildiğiniz başka doktor var mı?

bora beyi tavsiye ediyorum gerçi diğer konuya da yazmıştım ama 22sinde geliyor üzülmeyin :) bir de bu ameliyatı gençken yaptırmak önemli kkırdak ve kemik yapıları çabuk toparlıyor. kadınlar klubünden de bulduğunuzu söyleyin onu hatta adımı da verebilirsiniz fatmnur çoban 8 haziranda ameliyat olmuş dersiniz. arada bir kendisini annem aracılığıyla aratıyorum çünkü biraz panik biri olduğum için kesin hatırlar. çünkü ben randevuya geldiğimde kadınlar klubünün adını verdim gerçekten bundan mı bilmiyorum ama bayağı bir ilgili kendisi :)

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Sabahtan beni kadınlar kulübünün altını üstüne getirdim Cem Beyle ilgili kötü yorumlar beni tedirgin etti. Yine de yarın bir görüşeceğim. Zahmet olmazsa bana Bora Bey'in ameliyatı ne kadara yaptığını söyler misiniz?

cem karas hakkında bende kötü yorumlar duydum bence biraz sabredin ve bora beyi bekleyin. çünkü bu ameliyatlarda kıkırdağınızı filan aldıkları için biraz, sonrasında revizyon filan olması gerektiğinde zor oluyor kıkırdağı kaburgalarınızdan filan alıyorlar bence sağlık bu biraz sabredin inşallah pişman olmazsınız.

3 bine yaptı. estetik+konka hipertirofisi+septum devviasyonu kolay ameliyat dedi 1 saatte çıktım. daha yaşlılar 2.5 - 3 saat beklemiş bence gençken yaptırmak en iyisi yaşım 19. ablam gençken yaptır kurtul ilerde çok çekersin dedi

Cem Bey'in İnstagram hesabı var ve oradaki örnekler güzel görünüyor. Sanırım biraz da şans işi. Bora Bey'in örneklerini görebileceğim bu tarz bir mecra var mıdır acaba.

vallahi çok doğal burunlar yapıyor bende böyle ben estetiğim diye bağırmayan şeyleri seviyorum yarın alçım alınacak fotoğraf atarım ama şişlik olduğu için biraz değişik gözükebilir 3 ayda ödemler anca toparlıyor gidiyor. benim burnum kemerliydi kemeri aldı kavis verdim dedi biraz da kaldırmış ama 1 tık. ben ona 10 defa söylettim tabiri caizse başının etini yedim domuz gibi olmasın filan diye kendiside olurm u öyle şey çok çirkin olur dedi. ben ameliyattan çıkınca annem kendisiyle konuşmuş tam istediğim gibi oldu içime sindi demiş ilk önce kendisinin içine siniyor yaptığı iş ayrıca zaten yapacağı işlemi photoshopla size gösteriyor randevu aldığınızda.

Merhaba bahsettiğiniz kişi Bora Bey mi Cem Bey mi?
[QUOTE="freeparadise87, post: 41396467, member: 481391"]vallahi çok doğal burunlar yapıyor bende böyle ben estetiğim diye bağırmayan şeyleri seviyorum yarın alçım alınacak fotoğraf atarım ama şişlik olduğu için biraz değişik gözükebilir 3 ayda ödemler anca toparlıyor gidiyor. benim burnum kemerliydi kemeri aldı kavis verdim dedi biraz da kaldırmış ama 1 tık. ben ona 10 defa söylettim tabiri caizse başının etini yedim domuz gibi olmasın filan diye kendiside olurm u öyle şey çok çirkin olur dedi. ben ameliyattan çıkınca annem kendisiyle konuşmuş tam istediğim gibi oldu içime sindi demiş ilk önce kendisinin içine siniyor yaptığı iş ayrıca zaten yapacağı işlemi photoshopla size gösteriyor randevu aldığınızda.[/QUOTE]

Bora beyi kastetimiştim :) bu arada öğlenekole gittim tamponlar ve alçı çıktı çok memnunum burnumda şiş ama doğal görünüyor yahya bey burnun 1 numara büyük gözükecek dedi zaten biliyordum ama yinede çok beğendim burnumu inşallah ilerde şişlikler gidecek zaten sürekli terliyor burnum, 10 numara 5 yıldız yüzüme yakışan buruna sahip olacağım gerçekten çok para döküp rezil olmak vardı iyi ki bora beye gitmişim abes kaçan bir kavis ve kalkıklık yapmamış gerçekten işinin ehli

Çok geçmiş olsun. Memnun olmanıza çok sevindim. Ben de bugün Cem Beyle görüşemedim yarın görüşeceğim. Mümkünse ben de fotoğraf görebilir miyim?

Cem bey ile görüştünüz mu? Bende ciddi nefes sorunu yaşıyorum .Olumsuz yorum çok fazla ama yaptığı burunlar güzel anlam veremedim .

Cem Beyle az önce görüştüm. Oldukça ilgili bir doktor. Ben odasına girer girmez "siz daha önce ameliyat olmuşsunuz" dedi. Sistemden bakmış kayıtlarıma. 3 sene önce kemik eğriliği nedeni ile ameliyat olmuştum. Burnumu birlikte inceledik. Sorunları ve neler yapacağını anlattı tek tek. Ameliyatın ne kadar sürdüğünü vs. anlattı. Bütün sorularıma cevap verdi. Benim burnum oldukça problemli. Hem kemer var, hem çok geniş, hem de çökme var. Elimden geleni yapacağım ama çok küçük bir burun bekleme dedi.

sizin içiniz rahatsa cem beyden kararınızı değiştirmek istemem dediğim gibi bence kafanıza hangi doktor yatıyorsa ona teslim etmelisiniz kendinizi çünkü bende yakın çevreme danışmadan kendi imkanlarımla buldum bora beyi çünkü daha önce diş doktoru tavsiyesi almıştım arkadaşımdan sonuç sadece dolguyla halledilebilecek 4 diş kanal oldu daha da kötüye gitti diyeceğim odur ki gönlünüze ve aklınıza yatan bir doktor seçin :) yahya beyde iyi bir doktora benziyor alçımı ve dikilerimi tamponumu filan aldı amerika'da boston'a filan gitmiş eğitim için bora beyde yanılmıyorsam hollandada çalışmaları olmuş cem beyde dediğiniz gibi ilgili ve size güven veriyorsa onu seçin takdir sizin :)

Açıkçası söyle düşünüyorum olumsuz sonuçlar alan arkadaşların burunlarinin yapısı şekli ne derece kötü hani bazı burun lar sadece kemerlidir o gidirilmistir ve ameliyat isteneni vermiştir doktordan memnun kalmıştır .Başka arkadaş çok büyük kemerli düşük buruna sahiptir ameliyat sonrası hayalindeki olmamıştır memnun kalmamıştır. Bence bor doktorun iyi ve basari uzerine bir çok etken var .Cem bey için 3 kişinin burnunu yakın çevremde gördüm 3 burunda gerçekten yüze yakisan kişileri olumlu yönde değiştiren burun lar di. Burda bir çok kişi de olumsuz konuşunca doğal olarak kafam karıştı .Size ameliyat için gün verdi mi? Ücret konusunda ne dedi?

sizin içiniz rahatsa cem beyden kararınızı değiştirmek istemem dediğim gibi bence kafanıza hangi doktor yatıyorsa ona teslim etmelisiniz kendinizi çünkü bende yakın çevreme danışmadan kendi imkanlarımla buldum bora beyi çünkü daha önce diş doktoru tavsiyesi almıştım arkadaşımdan sonuç sadece dolguyla halledilebilecek 4 diş kanal oldu daha da kötüye gitti diyeceğim odur ki gönlünüze ve aklınıza yatan bir doktor seçin :) yahya beyde iyi bir doktora benziyor alçımı ve dikilerimi tamponumu filan aldı amerika'da boston'a filan gitmiş eğitim için bora beyde yanılmıyorsam hollandada çalışmaları olmuş cem beyde dediğiniz gibi ilgili ve size güven veriyorsa onu seçin takdir sizin :)
Nefes probleminiz varmiydi?

Ameliyat için gün almadım önce ailemle konuşmam gerekiyordu. Ramazan olduğu için programı müsaitmiş. Salı ve cuma günleri ameliyat yapıyormuş. Ben cuma günü yani yarından sonra olmak istiyorum çünkü artık beklemek istemiyorum. Yorumlarınıza katılıyorum çok büyük beklentiye girilirse hayal kırıklığı kaçınılmaz olur. Cem Bey bana açık açık söyledi sonuçların nasıl olacağını. Ben de burnumun yapısını bildiğim için mucize beklememem gerektiğini biliyorum. Fiyat 3000 tl.

Bora Bey hakkında daha çok olumlu yorum var ama beklemek istemiyorum. Bir an önce olsun istiyorum. Cem Bey'in çalışmalarını inceledim. İçime de sindi görüşmemiz. O yüzden inşallah gönlüme göre olur. Çünkü biraz da şans işi.

Ben bugünkü görüşme için hiçbir ücret ödemedim. Şaşırdım hatta para vermeyecek miyim diye ama ilk görüşmede ücret alınmıyormuş. Cem Bey her şey dahil dedi ama ameliyat öncesi tahliller dahil mi emin değilim. Ameliyat sonrası kontroller dahildir mutlaka.

X