- 26 Nisan 2024
- 430
- 454
- 23
- 33
- Konu Sahibi yardimseverbiri
-
Egepolde 50-60 civarı sanırım. Bizim bir arkadaş orada doğum yapacak.Egepol ne kadar acaba bilgisi olan var mı
Teşekkür ederimEgepolde 50-60 civarı sanırım. Bizim bir arkadaş orada doğum yapacak.
Sadece doğum ucretimi bu kontrol felan da içinde oluyor muEgepolde 50-60 civarı sanırım. Bizim bir arkadaş orada doğum yapacak.
Tam emin değilim sorayım yarınSadece doğum ucretimi bu kontrol felan da içinde oluyor mu
Valla çok sevinirim birde mesela ocakda doğum oluyor hesaplara göre anlastigin fiyattan mi yoksa o zamanki güncel fiyattan mi oluyor bunu da sorarsanız gerçekten çok sevinirimTam emin değilim sorayım yarın
Bende merak ediyorum bu durumuValla çok sevinirim birde mesela ocakda doğum oluyor hesaplara göre anlastigin fiyattan mi yoksa o zamanki güncel fiyattan mi oluyor bunu da sorarsanız gerçekten çok sevinirim
Bazı hastaneler öyle yapıyormuş çünkü şimdiki değil o zamanki güncel fiyattan değerlendiriyorlarmis aslinda ben buca Seyfi Demirsoy bi doktor var suanlik memnunum ilgili ona gidiyorum ama ozelide arastiriyorum yine bakalımBende merak ediyorum bu durumu
Hangi doktor ? Bende buca da oraya gideceğim doğuma yaklaşana kadarBazı hastaneler öyle yapıyormuş çünkü şimdiki değil o zamanki güncel fiyattan değerlendiriyorlarmis aslinda ben buca Seyfi Demirsoy bi doktor var suanlik memnunum ilgili ona gidiyorum ama ozelide arastiriyorum yine bakalım
Tamam tabi ki şimdiden hayırlı olsun. ❤Valla çok sevinirim birde mesela ocakda doğum oluyor hesaplara göre anlastigin fiyattan mi yoksa o zamanki güncel fiyattan mi oluyor bunu da sorarsanız gerçekten çok sevinirim
Halit yavuz vidinli buca Seyfi Demirsoy kadın doğum Hastanesi'nde ilgisi felan gayet iyi bu şekil devam ederse gidecegimHangi doktor ? Bende buca da oraya gideceğim doğuma yaklaşana kadar
Cok teşekkür ederim Allah razı olsunTamam tabi ki şimdiden hayırlı olsun. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?