Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de hangi merkez,tavsiyeniz, sonucunuz?

sevgilerimle

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2008
191
108
323
Almanya
selam arkadaslar

birdaki tedavimizi izmir de yapmak istiyoruz. hangi merkeze gidecegimize henüz karar veremedik. sizin tavsiye ettigin bir merkez ve bir doktor varmi?

bu bizim 5 inci denememiz olacak.
artik bir POZITIF duymak istiyoruz kaydirigubbakcemile3

herkese bol sanslar :Saruboceq:

sevgilerimle

BURDA BIR ARKADASINIZ SINDEN YARDIM ISTIYOR AMA IZMIRDE TEDAVI OLANLAR NE YAZIYOR NE HERHANGI BIR BILGI VERIYOR.

BU KULUB NE ICIN ????

COK ÜZÜCÜ GERCEKTEN

kötükedihüso

ggünaydın arkadaşım kızma lütfen izmirdeki arkadaşlar önceden hastaneler hakkında bilgi toplayıp öyle tercih yapıyorlar zaten belli merkezler var başta ege ve dokuz eylül üniversiteleri var her iki üniversitede arkadaşlarım tedaviye başlayacaklar şifa tıp merkezinde tedavi olup sonuç alan arkadaşlarımda oldu ama hocaları ege üniversitesinin hocasıydı
birde irenbe kadınsaglıgı ve tüp bebek merkezinin methini çok duydum özellikle dilek hanımın
smeyra tüp bebek merkezinde funda koçarslan var çok iyi bir yer
ege tüp bebek merkezi var benim bildigim bu kadar beni sorarsan tüp bebek aşamasında degilim sadece ege üniversitesinde aşılama oldum ama tutmadı

merhaba arkadasım bende izmirde tedvi için bircok merkez arastırdım ıkı yerlede gorustum bunlardan bırı ırenbe (dilek hnm) diğeri myrna(funda hanım) ben smyrnayı sectım bu ay baslayacagız tedavıye cok ılgılıler sen karar verebıldınmı?

cevaplariniz icin tesekkürler..cok heyecanliyim cok kararsizim.cok merkez var.bilemiyorum.

peki kizlar, maddi yönünden ne diyorl bu iki merkezler? bu da önemli bir nokta degilmi

smyrna fiyat konusunda daha uygun 5 mılyarı falan buluyor ırenbede 6 yı falan buluyorr ama smyrna ssk desteklıde yapıyo

arkadasım herkes basarıları hakkında bırcok sey yazıyoo turkıye genelınde oyle en basarılı merkez dıye bır arastırma olsaydı kesın duyardım o kadar cok arastırıyorumkı ıstanbul ankara ızmır.... ege tupbebek hakkıında ıyı seylerde duydun olumsuz seylerde bıraz ılgısızlermıs... ben en son smyrna yla gorustum sssk desteklı falanda yapıyorlar ucretsız on gorusme saglıyorlar dr muayeneyıde ucretsız yapıyor butun sorularımı sordum çok yardımcı oldularr orayısecmemın nedenı turkıyedekı ılk emprıyologlardan ordakı embrıyologlar .... esasında en oenmlı rol onların... ben ıkı kez ankarada laporoskopi oldum hıstereskopi oldumm endometrıosız yuzunden bu gecırdım operasyonlar benı cok yıprattı cok korkararak gıttım em irenbeye hem smyrnaya ırenbeyı de begendım ama smyrna daha cok yardımcı oluyorr.....ege ıcın bu benım duydugum ılgısızlermıs sertmıs dr lar ..... ama ben gıtmedım bence hepsınden ucretsız on gorusme ayarla hangını begenırsen ona gıt sonucta bırazda sans meselesı....

cok haklisin gülüm, sans meselesi. kafam cok bulanik. korkuyorum. hakkimizda hayirlisi. insallah bizimde sansimiz olur. nerde olursa olsun. denicez artik.
sen ne zaman basliyorsun?
msn varmi sende?

arkadaşım korkma güçlü ol moral çok önemli herşey olacağına varıyor. rahatlamaya çalış.bende izmr de çok yer araştırmıştım irenbe karar kılmıştık temmuzda oldu ilk denemem sonuç negatif.izmir tüp bebekte yetersiz diyorlar. tüp bebekete en ii merkezler istda ikinci sırada ankara. genede hayırlısı biraz şans işi allah kısmet ederse kendiliğinden de olabiliyo hakkında hayırlısın diliyorum

Ben Ege Üniversitesinde ilk tedavimi oldum.Biz ilk tüp bebek ile başladık aşılamayı geçtik.Ege Hanım dı doktorum.Ege Ün.'nin özel kısmına gittik.İlk denemede tuttu Allah'a şükür.Ege Hanımın kardeşi Erol Bey de Şifadaymış, O'nun da methini çok duydum.
Ege Tüp bebek merkezi hakkında çok olumsuz yazı okudum, ama kendim gitmediğim için bilemiyorum ne derece doğrudur.
Symrna ve İrenbeyi de tavsiye edenler çoğunlukta.

bende kendiliginden bisey olamaz artik.tüpler tamamen kapali. ankaraya da gittik orda da olmadi. :-(
simdi de duydum, ankarada benim arkadasim hamile kalmis, ikiz ayni merkezdeydik.
gercekten sans. allahin dedigi olur

ayni yer sanmistim? simdi bu kiz salak diye düsünme lütfen--yurt disindan geliyorum da ondan

ben ankaradada tedavi oldum orda k drum hakan satırogluydu ama tup bebekte onemlı olan embrıyolog ızmırde de cok ıyı embrıyologlar var sonucta sans ısı allah hepımızın yardımcısı olsun

smyrna fiyat konusunda daha uygun 5 mılyarı falan buluyor ırenbede 6 yı falan buluyorr ama smyrna ssk desteklıde yapıyo

Merhabalar bizde İzmir Ege Ünivde başlattık fakat, eşimde genetik bozukluk sebebiyle normal yoldan sperm elde etmesi imkansızmış, bu yüzden Ege Üniv.hastanesi çalışmaları durdurdu ve birde bazı moral bozucu ilgisizlikle karşılaştık oyüzden şuan hastane araştırmalarımız devam ediyor, doktorlarım MikroTese ameliyatı önerdiler, sizlerden istediğim SMYRA-ART tüp bebek merkezinde MikroTESE ameliyatının yapıldığını biliyormusunuz.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen yorumlarınızı yazınız!
Teşekkürler...

Benim de ilk tedavim kent hastanesi israel aruh ta oldu...ikinci denememe de karar verirsem birkaç güne kadar başlayacağım aynı merkezde şartları zorlayarak,sgk ile anlaşması iptal oldu belki duymuşsunuzdurbu o merkezde son denemem olacak(maddiyattan dolayı)....ilkinde hamilelik elde ettim ama olmadı değerler düşmeye başladı...
Eğer başaramazsam ki umarım bu sefer sağlıklı gebelik elde ederim ...9 eylülden rapor çıkartıp orda devam etmeyi düşünürüm...
Fikrimi yazmak istedim..diğer merkezler hakkında bilgim yok..memnun olan da var olmayan da.???
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…