Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de hangi merkez,tavsiyeniz, sonucunuz?

senaycım benim dr kent hastanesi israil aruh'a yönlendirecek.nasıl bi dr.kentten memnun kaldın mı bana bilgi verir misin canım

bende smyrnada tedavi oluyorum birsürü olumsuz deneyimden sonra çok şükür smrnayla tanıştım çok memnunum keşke hiç vakit kaybetmeden direk buraya gelseydim herkese tavsiye ediyorum bide kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin gidin yüzyüze görüşün memnun kalırsanız tedaviye başlayın

Merhaba

inşallah bebeğini kucağına alırsın.
Smyrna'dan memnun kaldın mı? Bende bu ay orda başladım tedaviye.

canım ege unıversıtesınede gidebilrisin yada irenbe dilek aslan orayıda önerebilirm sana

mhb arkadaslar ben gecen ay transferım oldu ege tüp bebekte ama sonuç negatıf şimdi tekrar denemek istıyorum ssk birini karşıladı digerınıde karşılıyor fakat aynı raporla başka merkezde yaptırmam mümkünmü yardımcı olursanız sevinirim

selam ben de izmirde smyrna da tedaviye başlayacağım adetimden sonra orayı seçmemin nedeni çok iyi referanslar almamdı. Aslında memorial semra kahraman düşünüyodum ama uzak olduğu için smyrnaya döndüm. funda hanımla görüştüm gerçekten tatmin ediyor insanı ama tüp bebekte embriyoloğun da çok önemi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…