İzmirde hastanede calisan çocuk doktoru önerisi

maricik

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
901
20
118
İzmir
Merhaba hanimlar 28 günlük bir bebegim var. Çocugu olanlar bilir her ay kontrole göturmemiz gerekiyor. Ancak hala bir doktor bulamadim. Oglumun doktoru hastaneden ayrildi ve özel muayenehane acti onunda fiyati 200 lira. Her ay 200 lira verecek gücümüz malesef yok ancak oglumu götürebiliriz. Simdi kızim icin sgk anlasmali bir hastanede calisan memnun kaldiginiz çocuk doktoru tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle bizi dinleyecek, sordugumuz sorulara cevap verecek, 5 dakikada muayene edip hemen yollamayacak bir doktora ihtiyacim var. Yardimlarinizi bekliyorum

Merhaba hanimlar 28 günlük bir bebegim var. Çocugu olanlar bilir her ay kontrole göturmemiz gerekiyor. Ancak hala bir doktor bulamadim. Oglumun doktoru hastaneden ayrildi ve özel muayenehane acti onunda fiyati 200 lira. Her ay 200 lira verecek gücümüz malesef yok ancak oglumu götürebiliriz. Simdi kızim icin sgk anlasmali bir hastanede calisan memnun kaldiginiz çocuk doktoru tavsiyelerinizi bekliyorum. Özellikle bizi dinleyecek, sordugumuz sorulara cevap verecek, 5 dakikada muayene edip hemen yollamayacak bir doktora ihtiyacim var. Yardimlarinizi bekliyorum

aydın erdemir alsancak 90 tl muayene yeni doğan uzmanıdır kendisi

Konumu neden buraya tasidiginiza bir anlam veremedim. Bende konuyu buraya acmasini biliyorum ama buraya yazan cok az kisi var. Benim acilen bir doktor bulmam lazim

Vallahi İzmir'le alakalı hiç bir bilgim yok. Ama gene de sırf reklam yapmak için yanıp tutuştuğumdan mesaj atmak istedim. Nede olsa reklam yapmayı canımdan çok severim. Çift üyelik alıp sitede reklam yapmak için debelenip duruyorum. Google arama motoru üzerinden doktorların isimleri yazarak hakkında çıkan yorumları iyice bir oku. Çocuğun kesinlikle ihmale gelmeyecek bir konu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi İzmir'le alakalı hiç bir bilgim yok. Ama gene de mesaj atmak istedim. Nede olsa çocukları canımdan çok severim. Dedektif gibi araştırarak en iyi doktoru bulmalısın bence. Google arama motoru üzerinden doktorların isimleri yazarak hakkında çıkan yorumları iyice bir oku. Çocuğun kesinlikle ihmale gelmeyecek bir konu.
Cevabiniz icin tesekkur ederim. Googleda arama yaptim ama cogu doktor yazdigi hastaneden ayrilmis oluyor suanda nerede calistigi belli degil. Bende buradan yararlanmak istedim. Biraz pimpirikli bir yapim var.

Senem canım yeni bir evladın mı oldu çok sevindim Allah analı babalı büyütsün kuzum bende 21haftalık hamileyim bir erkek daha bekliyoruz:) İzmir'de doktor konusunda sanırım sana yardımcı olabilirim halamlar İzmir'de yaşıyor orda kuzenim hemşire ama özelden çok mesaj attım sana hiçbiri ulaşmadı nasıl ulaşabilirim diye bakarken profilinde arama yapıp iki konuda ismini gördüm canım nasıl nereden rahat görüşebilicez biz hem nazlıyı da çok merak ediyorum hiç haber alabildin mi canım:(

Back
X