Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben özele çok para yedirdim tahlillerin temiz diye bi sene beni bekletti yumurta takibi falan yaptı hersey iyi normal dedi daha sonra kanal fillmi ceildim yine özelde o zaman kanalların tıkalı dedi neyse ben ege ünüversitesine gitmenizi öneririm hem araştırma hasta.hem de ilgileniyorla
Merhaba canım.yazdıklarını okudumArkadaşım eğer izmirdeysen hiç düşünme, smyrna art bayraklıda mutlaka git derim, salhane durağının yanında hitay plaza, yeri çok basit. Sgk geçiyo, ben şimdiye kadar 2 kere gittim Funda hanım ilgileniyo ve biz çok memnun kaldık, ben pko'luyum 2 senelik evliyiz, 1 seneden beri çocuk istiyoruz, bundan önce medicalpark'a gidiyodum ordan da çok memnundum ama doktorlar gebelik takibi için çok iyi, ama kısırlık üzerne tedavileri çok başarısız. 3 ay kadar zaman kaybettik.
Sgk geçtiği için biz şu ana kadar 40 tl ödedik,
Kesinlikle bi denemeni tavsiye ederim.
Merhaba canım.yazdıklarını okudum
nasıl, nasıl sonuçlandı? Ben de sebepsiz infertilite sebebiyle iyi bir Dr arıyorum.![]()
Gözün aydın arkadaşım.allah analı babalı büyütsün i nşallah.2.çocuğu düşünüyorsan hiç bekletme valla.sonra olmuyor benim gibi.ahmet zeki ışıka gitmeye karar verdim.önümüzdeki ay gidicem inşallah.hayırlısı inşallah.Merkezde 1 kez aşılama oldum, o da kimyasal gebelikle sonuçlandı kanama ile vücuttan atıldı. Ardından araştırmalara devam ederken '' kanda pıhtılaşma'' sorunu nu okudum, bende de olabilir mi diye bazı testler yapıldı ege üniversitesi ücretsiz yapıyor, kromozon testleri falan yapıldı. Ardından kısa bi süre sonra klomen tedavisi ile hamile kaldım, önlem amaçlı da kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmaya başladım. Çok şükür ben bebeğimi kucağıma aldım Rabbim tez zamanda sana ve isteyenlere nasip etsin.
Evet bende aynısını düşünüyorum, dr bundan sonra nasıl korunucaksın dedi, güldüm...Gözün aydın arkadaşım.allah analı babalı büyütsün i nşallah.2.çocuğu düşünüyorsan hiç bekletme valla.sonra olmuyor benim gibi.ahmet zeki ışıka gitmeye karar verdim.önümüzdeki ay gidicem inşallah.hayırlısı inşallah.![]()
Aynen arkadaßım.bilseydim olmayacağını korunmazdım 3 sene.kader işte!Evet bende aynısını düşünüyorum, dr bundan sonra nasıl korunucaksın dedi, güldüm...
Korunmadığım halde çocuğum olmadı seneeeellerceee, korunmayı düşünmüyorum dedim. Allah verirse hemen ikinci doğururum. Rabbim versin yeter ki...
Ahmet zeki Işık'ı hiç duymadım ama hayırlısı olsun inşallah tez zamanda tedaviden sonuç alırsın
kafanıza gore doktor bulabıldınız mı acaba? ben de arıyorum yardımcı olursanız sevınırım.Aynen arkadaßım.bilseydim olmayacağını korunmazdım 3 sene.kader işte!
teşekkür ederim güzel dileklerin için.amin!![]()
Merhaba canım.ben izmirdeyim.sen nerdesin bilmiyorum ama.medikal parkın tup bebek bölum baskanı iyi bir insana benziyor.doktorluğunun da iyi olduğunu duydum.tabi sadece aşılama ve tüp bebek yapıyor,normal yumurta takibi gb şeylerle uğraşmıyor.izmirdeysen ve tüp bebekten baska şansın yoksa değerlendirebilirsin canım.mrblar.
kafanıza gore doktor bulabıldınız mı acaba? ben de arıyorum yardımcı olursanız sevınırım.