İzmirde infertilite konusunda uzman bir doktor arıyoruz ne olur yardımcı olun :(((

furdevs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
152
0
116
45
İzmir
3 yıllık evliyim daha önce gittiğim doktor hiç sorun yok diyor ama infertilite konusunda uzman başka bir doktora daha görünmek istiyoruz
.lütfen bilenler cevap yazsın çok acil. teşekkürler

canım bende izmirdeyim bende doktor arıyorum en sonunda ssk doktoru tahlillerime baktı ve rahim filmi istedi onu yaptırıp tekrar gideceğim şifaya filan gittim beni ordan oraya yönlendiriyor her gittiğimde başka doktora birdaha sıra aldırıyor hep para tuzağı bende bir kere ssk ya gideyim dedim be rahim filmi çektir eşin sperm testi yaptırsın bakayım dedi onu denicem bende

Canım ben rahim filmi çektirdim eşimin ve benim tüm tahlillerimiz yapıldı sorun yok diyor gittiğim doktor kadın doğum konusunda uzman bir de infertilite konusunda uzmanlaşmış birine gitmeye karar verdik

doktorun ismi ne nerde ve rahim filmini nerde yaptırdın zormu geçti acı duydunmu

Tınaztepe hastanesi aylin barbarosa gidiyorum ben. hsg mi anestezili çektirdim uyudum ve uyandım o kadar canım. diğer türlü çok acılı olduğunu söyledi herkes

kanal filmi çektirdim kaanllarım kapalı oldugunu ögrendim laparoskopi amaliyatı oldum ege ünüzersitesinde kanallarım açıldı suan ilaç kullanıyorum sizede ege ünüver.tavsiye ederim

merhaba herkese
ben symrna tüp bebek merkezinde funda koçyiğit e gidiyorum. konusunda uzman bir doktor tavsiye ederim
sgk ile anlaşması yok muayene ücreti 150 tl
allah hepimizin yardımcısı olsun

ben özele çok para yedirdim tahlillerin temiz diye bi sene beni bekletti yumurta takibi falan yaptı hersey iyi normal dedi daha sonra kanal fillmi ceildim yine özelde o zaman kanalların tıkalı dedi neyse ben ege ünüversitesine gitmenizi öneririm hem araştırma hasta.hem de ilgileniyorla

ben özele çok para yedirdim tahlillerin temiz diye bi sene beni bekletti yumurta takibi falan yaptı hersey iyi normal dedi daha sonra kanal fillmi ceildim yine özelde o zaman kanalların tıkalı dedi neyse ben ege ünüversitesine gitmenizi öneririm hem araştırma hasta.hem de ilgileniyorla

doktorunuz kim ege üniversitesinde

eğer özel düşünürsen israel aruh u tavsiye ederim hayatım benimde sebepsiz martta aşılama olacak hayırlısı olur inşallah...

merhaba arkadaşlar bende smyrna tüp bebek merkezine gidiyorum. Sgk ile anlaşması var. Sadece bazı durumları sgk karşılamadığı için ek ücret alıyorlar. Tvsiye ederim ilgi çok güzel...

Arkadaşım eğer izmirdeysen hiç düşünme, smyrna art bayraklıda mutlaka git derim, salhane durağının yanında hitay plaza, yeri çok basit. Sgk geçiyo, ben şimdiye kadar 2 kere gittim Funda hanım ilgileniyo ve biz çok memnun kaldık, ben pko'luyum 2 senelik evliyiz, 1 seneden beri çocuk istiyoruz, bundan önce medicalpark'a gidiyodum ordan da çok memnundum ama doktorlar gebelik takibi için çok iyi, ama kısırlık üzerne tedavileri çok başarısız. 3 ay kadar zaman kaybettik.
Sgk geçtiği için biz şu ana kadar 40 tl ödedik,
Kesinlikle bi denemeni tavsiye ederim.

Arkadaşım eğer izmirdeysen hiç düşünme, smyrna art bayraklıda mutlaka git derim, salhane durağının yanında hitay plaza, yeri çok basit. Sgk geçiyo, ben şimdiye kadar 2 kere gittim Funda hanım ilgileniyo ve biz çok memnun kaldık, ben pko'luyum 2 senelik evliyiz, 1 seneden beri çocuk istiyoruz, bundan önce medicalpark'a gidiyodum ordan da çok memnundum ama doktorlar gebelik takibi için çok iyi, ama kısırlık üzerne tedavileri çok başarısız. 3 ay kadar zaman kaybettik.
Sgk geçtiği için biz şu ana kadar 40 tl ödedik,
Kesinlikle bi denemeni tavsiye ederim.
Merhaba canım.yazdıklarını okudum
nasıl, nasıl sonuçlandı? Ben de sebepsiz infertilite sebebiyle iyi bir Dr arıyorum.:KK42:

Merhaba canım.yazdıklarını okudum
nasıl, nasıl sonuçlandı? Ben de sebepsiz infertilite sebebiyle iyi bir Dr arıyorum.:KK42:

Merkezde 1 kez aşılama oldum, o da kimyasal gebelikle sonuçlandı kanama ile vücuttan atıldı. Ardından araştırmalara devam ederken '' kanda pıhtılaşma'' sorunu nu okudum, bende de olabilir mi diye bazı testler yapıldı ege üniversitesi ücretsiz yapıyor, kromozon testleri falan yapıldı. Ardından kısa bi süre sonra klomen tedavisi ile hamile kaldım, önlem amaçlı da kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmaya başladım. Çok şükür ben bebeğimi kucağıma aldım Rabbim tez zamanda sana ve isteyenlere nasip etsin.

Merkezde 1 kez aşılama oldum, o da kimyasal gebelikle sonuçlandı kanama ile vücuttan atıldı. Ardından araştırmalara devam ederken '' kanda pıhtılaşma'' sorunu nu okudum, bende de olabilir mi diye bazı testler yapıldı ege üniversitesi ücretsiz yapıyor, kromozon testleri falan yapıldı. Ardından kısa bi süre sonra klomen tedavisi ile hamile kaldım, önlem amaçlı da kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanmaya başladım. Çok şükür ben bebeğimi kucağıma aldım Rabbim tez zamanda sana ve isteyenlere nasip etsin.
Gözün aydın arkadaşım.allah analı babalı büyütsün i nşallah.2.çocuğu düşünüyorsan hiç bekletme valla.sonra olmuyor benim gibi.ahmet zeki ışıka gitmeye karar verdim.önümüzdeki ay gidicem inşallah.hayırlısı inşallah.o_O

Gözün aydın arkadaşım.allah analı babalı büyütsün i nşallah.2.çocuğu düşünüyorsan hiç bekletme valla.sonra olmuyor benim gibi.ahmet zeki ışıka gitmeye karar verdim.önümüzdeki ay gidicem inşallah.hayırlısı inşallah.o_O
Evet bende aynısını düşünüyorum, dr bundan sonra nasıl korunucaksın dedi, güldüm...
Korunmadığım halde çocuğum olmadı seneeeellerceee, korunmayı düşünmüyorum dedim. Allah verirse hemen ikinci doğururum. Rabbim versin yeter ki...
Ahmet zeki Işık'ı hiç duymadım ama hayırlısı olsun inşallah tez zamanda tedaviden sonuç alırsın

Evet bende aynısını düşünüyorum, dr bundan sonra nasıl korunucaksın dedi, güldüm...
Korunmadığım halde çocuğum olmadı seneeeellerceee, korunmayı düşünmüyorum dedim. Allah verirse hemen ikinci doğururum. Rabbim versin yeter ki...
Ahmet zeki Işık'ı hiç duymadım ama hayırlısı olsun inşallah tez zamanda tedaviden sonuç alırsın
Aynen arkadaßım.bilseydim olmayacağını korunmazdım 3 sene.kader işte!
teşekkür ederim güzel dileklerin için.amin!:KK16:

mrblar.

kafanıza gore doktor bulabıldınız mı acaba? ben de arıyorum yardımcı olursanız sevınırım.
Merhaba canım.ben izmirdeyim.sen nerdesin bilmiyorum ama.medikal parkın tup bebek bölum baskanı iyi bir insana benziyor.doktorluğunun da iyi olduğunu duydum.tabi sadece aşılama ve tüp bebek yapıyor,normal yumurta takibi gb şeylerle uğraşmıyor.izmirdeysen ve tüp bebekten baska şansın yoksa değerlendirebilirsin canım.:KK16:

Back
X