cafede bakıyor alsancakta kıbrıs sehirlerinde ekmekiçine gelmeden önceki sokak adı şık cafe ...orda bir selim war bir de kumru kumru haaaaaaaaaaaarriiika bakıyor... kahve falı 6 tl tarot ise 12 tl yalnız tarotun şöle bir avantajı war tarot isteyene kahve ve kahve falı ikram ediliyorrr...
valla kızlar melek adında bir falcı buldum. uzun zamandır methini duyuyordum ama bi türlü gidememiştim. gittim ve gittiğime değdi. artık başka falcıya gitmem. ağzım açık ayrıldım ordan. üç gün kendime zor geldim desem yeridir. bu hafta yine gitmeyi düşünüyorum. hayatımı değiştirdi valla.
Nerede bulabiliriz yeni falcınızı?:44:
çok kısıtlı param var melekmi batumu yelizmi hangisine gideyim(
kızlar su son dönemde izmirde falcı arayıp durdum tabi alsancak kemeraltı civarında..
Neyse sonunda buldum ben öyle çok para kaçırmak istemediğim için kahve ve tarot yorumcusu buldum..alsancakta inanılmaz ya..herseyi biliyo tarih ve isim bile werdi..çook memnun kaldım kii her falcı beni bilemezz..ordaki kadın okudu resmenn...
ya kızlar ben fal baktırmam, geleceği tahmine yönelik istemiyorum İzmir'de kendini baya geliştirmiş Bakım( büyü var mı?diye su an ki halden) yıldızname bakan, nazar çıkarmak için kurşun döken, korunmak için vefk,cevsen hazırlayan daha çok korunmaya yönelik çalışan varsa büyü bozan bildiğiniz var mı işinin ehli kimse?
Selam Kızlar,
Gecen gun bi arkadaşım bana birini tavsiye etti. Adam varya muthis herşeyi biliyo.Bana söyledikleri coğu şeyler çıkmaya
başladı. Arkadasımın herşeyini bilmiş. Sizlerle paylaşmak istedim. Suruç Hoca adı. Ama öyle herkeze de bakmıyomus.İsteyen 0.530.592 97 38 den ulaşabilir.
Yıldızname bakan ayten teyze herşeyimi bildi geçmişime dair söyledikleri tüylerimi ürpertti gelecek için ise söyledikleri beni heycanlandırdı , hem dualarla yol gösterdi evim tekrar bereketlendi Şirinyer- Gürçeşme tarafında oturuyor adres bilgileri ve tel mevcut. mesaj atabilirsiniz teşekkürler :)
Yıldızname bakan ayten teyze herşeyimi bildi geçmişime dair söyledikleri tüylerimi ürpertti gelecek için ise söyledikleri beni heycanlandırdı , hem dualarla yol gösterdi evim tekrar bereketlendi Şirinyer- Gürçeşme tarafında oturuyor adres bilgileri ve tel mevcut. mesaj atabilirsiniz teşekkürler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?