Canm bulursun insallah kordona git bide mete beydi sanrm iyimisçınarlıyı az önce aradım. kesinlikle telefonda bilgi vermiyorlar. zaten ben son 3 aya girdiğim için beni kabul etmezlermiş :S bildiğiniz evde doğurucam bu gidişle canım inanılmaz sıkıldı
işyerim çiğli kipada olduğu için 5 dk. hemen uğradım döndüm. muayenede sınırsız karşıladığı için sormadım valla =( zaten sgklılarla olan bu fiyat farkı çok canımı sıkıyor. aynı anda doğuma girdiğimizde bana farklı ne yapıyorlar acaba ?
kordon tıp doğumlarını sadada yaptırıyor. orda çalışan bi arkadaşım bizzat ben orda doğum yapmam dedi. hiç steril değilCanm bulursun insallah kordona git bide mete beydi sanrm iyimis
Canim hay Allah ne yapacaksin simdi sen
Uf bilmiyorum nereye gideyim
Hala bi doktorum yok guvenebilecegim
Onu hic duymadim nerse hamgi Doktorbende aynı dertten muzdaribim şu anda. ama sgklılar için can gayet uygun arkadaşım bence bi muayene ol. sgklı olsam bi dk düşünmezdim. inanılmaz güzel
Hsonu bi gidip goruseym ben canla. Sende insallah bulursun gonlune gore bir doktor.bende aynı dertten muzdaribim şu anda. ama sgklılar için can gayet uygun arkadaşım bence bi muayene ol. sgklı olsam bi dk düşünmezdim. inanılmaz güzel
Daha yeni acildi can enfazla 2 ay olmusturOnu hic duymadim nerse hamgi Doktor
Muayene ucreti ne kadar
Dogum yapanlar felan memnun mu onemli nunlar benim icin
can hastanesi... iki tane doktoru var yeni açıldı zaten. bence bi bakınOnu hic duymadim nerse hamgi Doktor
Muayene ucreti ne kadar
Dogum yapanlar felan memnun mu onemli nunlar benim icin
gerçi doğru siz Tınaztepe falan dediğinize göre buca tarafındasınızdır =)Bulundugu yer bana uzakmis..
Melek hnmi bende cok duydum sen sadece gorustunmu muayenede oldunmu melek hnma muayene ucreti nekadar buaradaKizlar ben su hastanesinde bugun melek canbabaya gitrm
Çok ilgilendi.
Ama muayene acicakmia.
Oya hanimi onerdi..
Ben de bie cinarliya da gideyim
Diyorum.
Esim tinaztwpeye gidelim diyor ama ben memnun kalmayan cok duydum
81.bcukMelek hnmi bende cok duydum sen sadece gorustunmu muayenede oldunmu melek hnma muayene ucreti nekadar buarada
Yaaa kendine yer acicak demek benm dusundugum kisilerdendi ama artk listemden cıkardm madem kendisini81.bcuk
Ama kendine muayene acicakmis. 200 lira
doktor arama işinizi sakın 20li haftalara bırakmayın bnm gibi ortada kalmayınYaaa kendine yer acicak demek benm dusundugum kisilerdendi ama artk listemden cıkardm madem kendisini
Baslasim canm ama bir turlu icime sinen yokdoktor arama işinizi sakın 20li haftalara bırakmayın bnm gibi ortada kalmayın
Biz yarın bu işi halledicez hastane hastane gezip.. bilgi veriyo olurum eğer çiğli menemen karşıyaka civarlarından düşünürsenizBaslasim canm ama bir turlu icime sinen yok
Tamam canm mutlaka bekliyorum. Insallah gonlune gore bulursun. 20.haftadan sonrami almiyolarBiz yarın bu işi halledicez hastane hastane gezip.. bilgi veriyo olurum eğer çiğli menemen karşıyaka civarlarından düşünürseniz
son 3 aya girince. 24ten sonra sanırım. valla dua edin bana ne olur =( gidip sadada yada bayraklı centralda doğum yapmak istemiyorum eski teknolojili hastaneler... =(Tamam canm mutlaka bekliyorum. Insallah gonlune gore bulursun. 20.haftadan sonrami almiyolar
Olmadi bi doktorun muayenesine git onlarda hastanelerde yapio zaten dogumu belki oyle haftason 3 aya girince. 24ten sonra sanırım. valla dua edin bana ne olur =( gidip sadada yada bayraklı centralda doğum yapmak istemiyorum eski teknolojili hastaneler... =(
o zaman astarı daha da yüzünü geçiyo. doktor 3-4 hastane 3-4 alıcakOlmadi bi doktorun muayenesine git onlarda hastanelerde yapio zaten dogumu belki oyle haftasartlari yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?