Doğuma Hazırlık İzmirde kadın doğum önerisiii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
çınarlıyı az önce aradım. kesinlikle telefonda bilgi vermiyorlar. zaten ben son 3 aya girdiğim için beni kabul etmezlermiş :S bildiğiniz evde doğurucam bu gidişle canım inanılmaz sıkıldı
Canm bulursun insallah kordona git bide mete beydi sanrm iyimis

Canim hay Allah ne yapacaksin simdi sen

Uf bilmiyorum nereye gideyim
Hala bi doktorum yok guvenebilecegim

Canim hay Allah ne yapacaksin simdi sen

Uf bilmiyorum nereye gideyim
Hala bi doktorum yok guvenebilecegim

bende aynı dertten muzdaribim şu anda. ama sgklılar için can gayet uygun arkadaşım bence bi muayene ol. sgklı olsam bi dk düşünmezdim. inanılmaz güzel

Kizlar ben su hastanesinde bugun melek canbabaya gitrm
Çok ilgilendi.
Ama muayene acicakmia.
Oya hanimi onerdi..
Ben de bie cinarliya da gideyim
Diyorum.
Esim tinaztwpeye gidelim diyor ama ben memnun kalmayan cok duydum
Melek hnmi bende cok duydum sen sadece gorustunmu muayenede oldunmu melek hnma muayene ucreti nekadar buarada

Tamam canm mutlaka bekliyorum. Insallah gonlune gore bulursun. 20.haftadan sonrami almiyolar
son 3 aya girince. 24ten sonra sanırım. valla dua edin bana ne olur =( gidip sadada yada bayraklı centralda doğum yapmak istemiyorum eski teknolojili hastaneler... =(

son 3 aya girince. 24ten sonra sanırım. valla dua edin bana ne olur =( gidip sadada yada bayraklı centralda doğum yapmak istemiyorum eski teknolojili hastaneler... =(
Olmadi bi doktorun muayenesine git onlarda hastanelerde yapio zaten dogumu belki oyle hafta sartlari yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…