Doğuma Hazırlık İzmirde kadın doğum önerisiii

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
arkadaşlar c.tesi günü hastaneleri gezdik. fiyatları yazıcam ama ben bankacı olduğum için fiyatlar sizi yanıltmasın. sigortalılar için farklıdır. kentte yaparsam 1750 civarı medicalde 1900 civarı. (artı bankanın vereceği meblağ)
kentte odaya gelen süt pompaları ücrete tabimiş. medicalde böyle bişey yok.
ben sadaya karar kıldım.. fark ödemeden yapıcam

Tmm cnm hakknda hayrlisi. Bende can hastanesine geldm doktorla gorustum vs ne yapsam bilemiyorum hala :))

nasıl peki sindi mi içinize ? hastane ücretleri beklediğiniz aralıkta mı ?
3000 civari oluo oda ucretiyle fln. Ya iyidi aslnda doktor baya konustu calisanlarda ilgili yeni acilmis olmasinin etkisi fazla tabi. Bilemiyorum ama biran once karar vermem lazm artk

3000 civari oluo oda ucretiyle fln. Ya iyidi aslnda doktor baya konustu calisanlarda ilgili yeni acilmis olmasinin etkisi fazla tabi. Bilemiyorum ama biran once karar vermem lazm artk
kendi adıma yeni açılmış bir hastane daha avantajlı.çünkü daha steril, çalışanlar daha alakalı olmak zorunda. tabi bu benim şahsi fikrim yanlış anlamayınız. müdahale gibi olmasın.
en iyi doktor/hastane en çok içinize sinendir.

Haklisin baya ilgililerdi doktorda ilgiliydi. Hem cok beklemiyosunda kizlar etrafnda donuo resme:)

arkadaşlar bildiğiniz gibi çok doktor gezdim ettim. sonunda bugün sada'da Gökhan beye karar kıldım. ilk muayenemizi olduk çok profosyonel geldi bana. doğumu sadada yapıcam nasipse. paylaşmak istedim

arkadaşlar bildiğiniz gibi çok doktor gezdim ettim. sonunda bugün sada'da Gökhan beye karar kıldım. ilk muayenemizi olduk çok profosyonel geldi bana. doğumu sadada yapıcam nasipse. paylaşmak istedim

MERHABA. bende nasipse ağustosta doğum yapcam. ılk muaynemı kordon tıp mete beye gıttım, sada hast ıle anlaşmalılarmış, ama hastane hakkında hıc bılgım yok, gerçekten ıcınıze sındımı ? hastane yenı mı , temız mi, yukardakı yorumlarda streril degıl yazmış bı arkadaş, ama benımte cok alternatıfım yok, fıyatlar uçmuş, ılk doğumum medıkal parkta oldu cok memnun kaldım fakat suan 4 bın den başlıyor dıe duydum.. ksk cıglı tarafına ulaşımı yakın bakıyorum.. sımdıden panık oldum sanırım.. sıze hayırlı doğumlar dılıyorum Rabbım sağlıkla kavuştursun bebgınıze..

hastane menemende anayol üzerinde. görmenizi tavsiye ederim. bende ilk doğumumu acıbademde yaptım. medical gibi acıbadem gibi bir hastane elbette ki değil fakat doğum yapan arkadaşlarım da memnunlar. bence gelin görün derim. benim aradığım şeylerle sizinkiler çok farklı olabilir. etkilemek istemem.
size de hayırlı doğumlar sağlıkla sıhhatle

Arkadaşlar ben bati anadolu Neslihan hanımı tavsiye ederim işinde harika . doğumu central hospital da yapıyor fiyatlar muayene 60 lira doğum 2bin lira ilgi alaka çok iyi dokrorim zaten harika ben mavisehirdrkine gidiyorum. Orda muayene oluyorum fiyatlarda uygun zaten araştırırsanız Neslihan hanim izmiedeki en iyi doktorlar arasında gösteriliyor. Can hastnsnde gtiim test fiyatları hakkında kime sorduysak farkki fiyat verdi zaten test fiyatları medixalle yarışıyor diyebilirim. Batı anadolu da 4lu tarama ve 5 ayrı tahlil dha yaotrdim 200 lira odedim. Bir görmenizi tavsiye ederim.

Emre_Alisa İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Normal doğum mu düşünüyorsunuz. Eğer öyleyse mutlaka bu durumu konuşun. Saat kaçta olursa olsun doktora ulaşabilecek misiniz. Doktor doğumunuz gecenin bir yarısı başlasa oraya gelecek mi? İki yıl önce bir tanıdığımın gece sancısı tuttu ve doktorun o saatte gelmeyeceğini söyledikleri için ege doğum evine gitmek zorunda kaldılar. Amacım korkutmak değil sadece bunları da konuşun lütfen..

Hafta sonu sada da bir arkadaşım doğum yapti. Hastane benim için vasat gerçekten odalar eski duvarları dokuluyor. Çok temiz olduğu da söylenemez. Sezeryandan çıkan arkadaşımı yatağa yatırıp gittiler. Kimse ne yapması gerektiğini söylemedi ilgi falan sıfır.

haklısınız gerçekten hastane kötü fakat diğer hastanelerin ücretleri çok yüksek ödeyecek durumumuz yok. devlet hastanelerine gitmem de zor oluyor banka çalışanı olduğum için. biraz mecburiyet yani. benim ikinci çocuğum nasipse.. ne yapmam gerektiğini falan az çok biliyorum. bir gece yatıp çıkıcaz artık...
yine de önemseyip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Benimde ikinci. Ben batı anadoliya gidiyorum doğum bayraklida. Central hospitalda bin beşyüz iki bin arası değişiyor. Bilginiz olsun :)

Benimde ikinci. Ben batı anadoliya gidiyorum doğum bayraklida. Central hospitalda bin beşyüz iki bin arası değişiyor. Bilginiz olsun :)
ben doğma büyüme bayraklılıyım (artık menemen gerçi)
sizin verdiğiniz fiyat tahminimce sigortalılar için. sigortalılara 2bin diyen bir hastane bankayı duyunca 6,5 diyor maalesef. çok zengin sanıyolar bizi
nasipse sizin doğum ne zaman?

O
Ooof çok fazla on beş haziran gbi benim Doğumum insallah

Amin insallah sizde insallah sağlıkla
Kavuşursunuz bebeginize. Dedikleriniz çok doğru. Sezeryan olucam nasipse ilk doğumum da sezeryan. Ama dediğiniz gibi sancı gelebilir su gelebilir bunları da düşünmek
Lazım çok teşekkür ederim dediklerinizi mutlaka araştıracam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…