- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Bende İzmir'e bir hayranım bir hayranım anlatamam. Eşimde şuan orda asker. Şeytan dio bırak işi gücü orada başla bir işe...Ama işte sadece cesaret lazım bize...Merhaba kızlar 1 tane oğlum var 2 yaşında bende 27 yaşında bir anneyim eşimle bosancaz mayıs da ilk duruşma görülecek... annem babam ayrı annem istanbulda babam ise küçük bir şehirde ablamda ankara da evli... boşandıktan sonraki hayatım için bir karar vermem lazım hayalim hep denizi olan bir şehirde yasamakdi istanbulda bir düzen kursam diyorum o şehirin karmasasinin içind e kaybolurum istanbul gibi bir şehirde babasız evlat yetiştiremem kollayamam babamın yani desem ufak şehir herkez birbirini tanıyo yarın bir gün densizin biri bı laf söyler ayıkla pirincin tasini ve cok sıkıcı bir şehir 1 tane avm var dusunun ankarayi oldum olması sevemedim nedense... ben diyorum izmirde bir ev tutsam bi iş yeri açsam cocugumla tutunabilirmiyim elimde 40.50 milyar bi butceyle ne işi kurabilirim bi akıl alayım sizlerden dedim yapabilirmiyim kızlar izmiri düşündükçe o deniz kokusu mis gibi burnuma geliyo birde kimsenin kimseye karismadigi güzel bir memleket diyolar ne derseniz
Neler yapip satiyorsunuz vergisi oluyormu satislarin430.000 esnaf kepenk kapattı. Hiç yönelmeyin çok zor ticaret.. ama instagram üzerinden birşeyler yapabilirsiniz. Ben 1.5 sene önce büyük bir bankadan ayrıldım. Instagram' dan devam ediyorum. Biraz instada satış yapan sayfaları inceleyin. Büyük bir pazar oldu orası.. Şimdiden ufak denemelere başlayabilirsiniz. Boşanana kadar oturur tutturursanız. Yada bir işe girip çalışın. Ama paranıza yazık olur.
Olur mu neden yanlış a50 bin lira ile hicbirsry yapamazsiniz
Yanlis anlamayin lutfen ama cok kucuk bir meblag isyeri acmak icin
Bir kismini sermaye yapip Insatgram uzerinden satis vs yapabilirsiniz
Yada bir ise girip calisabilirsiniz
Evet ödeyecek nafaka kızlar benim hayal hayal olarak kalacak o zaman istanbul gebze de annem olmazsa ben istanbula biraz daha sıcak bakayım kiralarini imkanlarını bilmediğim için izmir kulağa hoş geliyo du tabi dediginiz gibi birde hayatın gerçekleri varEşiniz nafaka ödeyecek mi?
Hayaliniz güzel fakat birde hayatın gerçekleri var. İlla deniz kenarı olsun diyorsanız merkeze yakın küçük bir yer tercih edin.
Paranızı sakın iş kurucam diye çarçur etmeyin esnafın hali ortada.
Babamın yanında yasasam o kuaför açacak burada bana ama ben burda yaşamak istemiyorum çok küçük bir şehir insanı ciddi anlamda boguyoYorumlarinizda okudum babanla yasiyormussun.dukkan acma da baban yardim olacakmis.babanin oldugu yerde bir dukkan acabilirsiniz.
Bende cesaret var ama işin ucunda bide ufacık çocukla orta da kalmak var tek olsam gözüm karadır her yere gider kendime bi düzen kurarımBende İzmir'e bir hayranım bir hayranım anlatamam. Eşimde şuan orda asker. Şeytan dio bırak işi gücü orada başla bir işe...Ama işte sadece cesaret lazım bize...
Benimde ev kredim var. Şuan tek ben ödüyorum. Oyüzden cesaretim yok. Yoksa eyvallahım olmaz cnm.Bende cesaret var ama işin ucunda bide ufacık çocukla orta da kalmak var tek olsam gözüm karadır her yere gider kendime bi düzen kurarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?