• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de kpss b için dershane önerisi olan var mı?

cnm ben 2010da murattaydım... tarihçimiz süperdi.... matematik de iyiydi yalnız coğrafyacıyı pek tutmadım... gerçi her sınıfa başka hocalar geliyor... onun dışında devamlı etütleri oluyor... yani fena değil... ama tekrar aynı yere gitmek istemedim bu sene yediiklime yazıldım... eğitim bil. açısından yediiklim çok iyi diyorlar... bu arada murattayken de ben ve aşağı yukarı tüm sınıf 75-76 civarı almışız... ama aslında iş kendimizde bittiyor bunuda söylemeden geçmiyim...

ben yargıya gitmiştim hocalardan çok memnundum ama yediiklime gidip de memnun kalan arkadaşlarım çoktu. yediiklim yayınları da harika zaten ama iş sende bitiyor...

cnm ben 2010da murattaydım... tarihçimiz süperdi.... matematik de iyiydi yalnız coğrafyacıyı pek tutmadım... gerçi her sınıfa başka hocalar geliyor... onun dışında devamlı etütleri oluyor... yani fena değil... ama tekrar aynı yere gitmek istemedim bu sene yediiklime yazıldım... eğitim bil. açısından yediiklim çok iyi diyorlar... bu arada murattayken de ben ve aşağı yukarı tüm sınıf 75-76 civarı almışız... ama aslında iş kendimizde bittiyor bunuda söylemeden geçmiyim...

evet canım iş kişide bitiyo da dershane de onemli. benim için matematik önemli ama yediklime daha bı ıkna oldum gibi :) aklıma takılan bışı var sözellerde konu konu değil ders ders gidiyolarmış, onlar buna geridönüşümlü diyorlar ama bu yontemı ben pek tutmadım... ayh bılmıyorum kafam çok karıştı :s

ben yargıya gitmiştim hocalardan çok memnundum ama yediiklime gidip de memnun kalan arkadaşlarım çoktu. yediiklim yayınları da harika zaten ama iş sende bitiyor...

yediiklimle yargı yanı kurum diye bılıyorum gece kuşu:) yayınlarda aynı sanırım. kaç aldın peki kpss'den?

Yediiklimi tercih edersen genel oranda memnun kalırsın; ama eğitim bilimlerinde iyi hocalara denk gelmek için haftasonunu tercih et.

Tüm tarihçileri iyidir gerçekten, vatandaşlıkta Erhan Hoca süperdir. Matematik senin özverinle orantılı.
Eğitimde Bülent Hoca bir numaradır. Gelişim ve Öğrenme derslerine girer iyi faydalan.

bir de yargı çıktı şimdi :) ona da çok iyi diyorlar. bir an önce karar vermem lazım. kafayı taktım kpss'ye. sneye memurum inşallah:3:

kızlar bende lidere yazıldım ama gk gy için şimdi de pişman oldum gibi acaba diorum yediiklime mi yazılsaydım kafam karıştı ya :(

biraz geç kalmışım konu için ama bende ebim kpss yi önerebilirim. benim öğretmenlik ama b grubuna da bizim gk-gy giren hocalar giriyor. ve çok iyiler.

Back
X