• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

@ASSOSyal 🫂
1000087282.webp

Kızlar karakutu yayıncılık var çıkmış sorular mutlaka çözün ya da kendiniz bakın jandarma sınavından tut görev sınavlarına hepsine mutlaka bakın

Twitter da görüyorum 9 7 çalışanlar varmis is mesaisi gibi. İnşallah yalandır ya dediğin gibi. Evde is güç bitmiyor, minimuma indirdim her şeyi ona rağmen günde en fazla 5 saat yani
Önemli olan verimli çalışmak ilerleme görmek 12 saat video izlemek bildiğin konuları çözmek sadece kendini kandırmak şuan düzenli tempoda çalışın sonra sınava 2 3 ay kala tempo artsın. Herkesin kapasitesi şansı farklı

Kızlar karakutu yayıncılık var çıkmış sorular mutlaka çözün ya da kendiniz bakın jandarma sınavından tut görev sınavlarına hepsine mutlaka bakın
O kadar çok kaynak varki insan ne alacağını şaşırıyor. Trendyoldan baktım şimdi bunlar varmış

Önemli olan verimli çalışmak ilerleme görmek 12 saat video izlemek bildiğin konuları çözmek sadece kendini kandırmak şuan düzenli tempoda çalışın sonra sınava 2 3 ay kala tempo artsın. Herkesin kapasitesi şansı farklı
Benim dikkatim asla derste kalmaz o kadar saat ya, ayrıca evdeki işleri kim yapcak ben o kadar çalışırsam 😭

Bu arada aranızda gözlük kullanan var mı? Uzun süre ekrana bakmaktan gözlerim ve başım ağrıyor. Ekran ışığı gözümü oyuyor resmen. Miyop, astigmat ve bir gözümde katarakt var göz ağrısı dayanılmaz oluyor bazen. Sizde ağrı oluyor mu kızlar?

Bu arada aranızda gözlük kullanan var mı? Uzun süre ekrana bakmaktan gözlerim ve başım ağrıyor. Ekran ışığı gözümü oyuyor resmen. Miyop, astigmat ve bir gözümde katarakt var göz ağrısı dayanılmaz oluyor bazen. Sizde ağrı oluyor mu kızlar?
Beni ışık rahatsız ediyor genel olarak, sarı renkli masa lambası aldim onunla ders çalışıyorum. Pc ile çalışırken başım ağrıyordu tv ye gectim o yüzden. Bunları hallettim, şimdiki sorunlarım odaklanma problemi. Psikiyatriden randevu alıp ilacmi istesem diye düşünüyorum açıkçası

Back
X