- Emoji Skoru
- 163.447
- Puanlar
- 1.223
- Konu Sahibi Hemsirecik
İnş bana faydası olur matematik için, puanı oradan yükseltmem şart artık kuzumGule gule coz kusum guzel kitaplar almissin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş bana faydası olur matematik için, puanı oradan yükseltmem şart artık kuzumGule gule coz kusum guzel kitaplar almissin![]()
Konular bitince rahatlarız ya, test çözmek çalışmak kadar sıkıcı degil benceBende sıkılıyorum![]()
İnşallah canım sıkma canını cok var daha illa halledersinİnş bana faydası olur matematik için, puanı oradan yükseltmem şart artık kuzum![]()
Matematik olmasa güzel olacaktıİnşallah canım sıkma canını cok var daha illa halledersin![]()
Yalnız değilsin, sanki ders çalışırken boş boş durulmuyorKizlar komik gelebilir ama ben birde cok acıkıyorum ya dhdfgsh
Kpss ye kilo alıp giricem gibi hissediyorumYalnız değilsin, sanki ders çalışırken boş boş durulmuyor![]()
Ayyy aynı ben. Ağzım boş durmuyor sürekli bir şeyler yemek istiyorumKizlar komik gelebilir ama ben birde cok acıkıyorum ya dhdfgsh
Matematikle de olmuyor, onsuz da olmuyor. Düştüm bir kara sevdaya.
Önemli olan verimli çalışmak ilerleme görmek 12 saat video izlemek bildiğin konuları çözmek sadece kendini kandırmak şuan düzenli tempoda çalışın sonra sınava 2 3 ay kala tempo artsın. Herkesin kapasitesi şansı farklıTwitter da görüyorum 9 7 çalışanlar varmis is mesaisi gibi. İnşallah yalandır ya dediğin gibi. Evde is güç bitmiyor, minimuma indirdim her şeyi ona rağmen günde en fazla 5 saat yani
O kadar çok kaynak varki insan ne alacağını şaşırıyor. Trendyoldan baktım şimdi bunlar varmışKızlar karakutu yayıncılık var çıkmış sorular mutlaka çözün ya da kendiniz bakın jandarma sınavından tut görev sınavlarına hepsine mutlaka bakın
Birde hep çikolatalı seyler istiyorumAyyy aynı ben. Ağzım boş durmuyor sürekli bir şeyler yemek istiyorum![]()
Benim dikkatim asla derste kalmaz o kadar saat ya, ayrıca evdeki işleri kim yapcak ben o kadar çalışırsamÖnemli olan verimli çalışmak ilerleme görmek 12 saat video izlemek bildiğin konuları çözmek sadece kendini kandırmak şuan düzenli tempoda çalışın sonra sınava 2 3 ay kala tempo artsın. Herkesin kapasitesi şansı farklı
Artik benim cüzdan bosaldiO kadar çok kaynak varki insan ne alacağını şaşırıyor. Trendyoldan baktım şimdi bunlar varmış
Karakutu Yayınları İndirimleri ve Kampanyaları 2026
Karakutu Yayınları ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları Trendyol.com'da! Taksit seçenekleri ile hemen inceleyin!www.trendyol.com
Bos ceplerimize bakıp calisicaz yapicaz askom üzülmeBu kesin ben![]()
Beni ışık rahatsız ediyor genel olarak, sarı renkli masa lambası aldim onunla ders çalışıyorum. Pc ile çalışırken başım ağrıyordu tv ye gectim o yüzden. Bunları hallettim, şimdiki sorunlarım odaklanma problemi. Psikiyatriden randevu alıp ilacmi istesem diye düşünüyorum açıkçasıBu arada aranızda gözlük kullanan var mı? Uzun süre ekrana bakmaktan gözlerim ve başım ağrıyor. Ekran ışığı gözümü oyuyor resmen. Miyop, astigmat ve bir gözümde katarakt var göz ağrısı dayanılmaz oluyor bazen. Sizde ağrı oluyor mu kızlar?