izmir'de kreş :(

RECES

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
6.101
1.513
198
merhaba kızlar.izmir de yaşıyorum.çalışan bir bayanım.
19 aylık bir kızım var.bu ayın sonunda 20 aylık olacak.kızıma kv bakıyor.kv "ramazanda oruç tutacağım için kızınıza bakamam" dedi.ben de izin alamayacağım için kızımın yaş grubuna uygun en azından yarım gün verebileceğim oyun grubuna göndermek istiyorum.karşıyakada oturuyorum.bikaç kreşle görüştüm.bir kısmı bezli çocuk almıyoruz dedi.bir kısmı ayını küçük buldu.biraz daaha büyüsün öyle gelin dediler. bir kısmı da fiyat olarak çok yüksek. en az fiyat veren yarım gün oyun grubu için 1.100 tl istedi.
daha uygun fiyatlı bir kreş önerebilecek var mı?

merhaba kızlar.izmir de yaşıyorum.çalışan bir bayanım.
19 aylık bir kızım var.bu ayın sonunda 20 aylık olacak.kızıma kv bakıyor.kv "ramazanda oruç tutacağım için kızınıza bakamam" dedi.ben de izin alamayacağım için kızımın yaş grubuna uygun en azından yarım gün verebileceğim oyun grubuna göndermek istiyorum.karşıyakada oturuyorum.bikaç kreşle görüştüm.bir kısmı bezli çocuk almıyoruz dedi.bir kısmı ayını küçük buldu.biraz daaha büyüsün öyle gelin dediler. bir kısmı da fiyat olarak çok yüksek. en az fiyat veren yarım gün oyun grubu için 1.100 tl istedi.
daha uygun fiyatlı bir kreş önerebilecek var mı?

bornova civarı düşünür müsünüz?

bornova civarı düşünür müsünüz?

ne kadar olduğuna bağlı
çünkü yarım gün oldunca babaannesine gidecek kreş çıkışı
babaannesi çiğlğde türk kolejinin karşısında oturuyor
serviste çok uzun yok gitmeyecekse olur

ne kadar olduğuna bağlı
çünkü yarım gün oldunca babaannesine gidecek kreş çıkışı
babaannesi çiğlğde türk kolejinin karşısında oturuyor
serviste çok uzun yok gitmeyecekse olur

ikeanın yanı üniversite cad. parlak ufuklar var arkadaşımın kızı oraya başladığında 15 aylıktı istersen bi ara. 650 civarı sanırım parası

ikeanın yanı üniversite cad. parlak ufuklar var arkadaşımın kızı oraya başladığında 15 aylıktı istersen bi ara. 650 civarı sanırım parası

teşekkür ederim bi görüşüyüm bakalım

Çiğliden gidip gelecekse evka-2 bölgesine gittiniz mi? İstemediğiniz kadar kreş var orda. Fiyatlarını bilmiyorum ama iyi okullar çoğu. Fiyat uygun olsun derseniz egekent girişinde sevgi yumağı var. Diğer kreşlere göre baya uygun fiyatlı.

Çiğliden gidip gelecekse evka-2 bölgesine gittiniz mi? İstemediğiniz kadar kreş var orda. Fiyatlarını bilmiyorum ama iyi okullar çoğu. Fiyat uygun olsun derseniz egekent girişinde sevgi yumağı var. Diğer kreşlere göre baya uygun fiyatlı.

evka 2 de görüşmediğim 2 tane kreş kaldı.onlarla da görüşüp fiyat edineceğim.zaten ben evka 2 de oturuyorum
bir de dediğiniz kreşle görüşüyüm

Back
X