İzmirde normal doğumu destekleyen kadın doğum uzmanı

karayipkorsani

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
716
831
103
Herkese selam yardımınıza ihtiyacım var 2.hamileliğimi daha çok yeni öğrendim ilk çocuğumu ankarada normal doğumla dünyaya getirdim şimdi ise izmirde sezeryena zorlamayacak güvenilir ilgili bir doktor arıyorum özel muayenehane veya özel hastane olabilir :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Karataş Aysel hanım genelde desteklediğini öğrendim nasipse ben Ssvd istiyorum hamile kalıp sağlıkla ilerlersek tabi 2 Düşüğüm oldu bu yıl çünkü, ilk doğumun sezeryan bu sefer normali denemek istiyorum 5 yıl gibi bi ara olcak. Sizde bi görüşün isterseniz.

Çok sağol canım dediğin ismi araştırıcam ne zor şeymiş ya bu doktor bulmak inş sen de hamile kalıp sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın :KK15:

Urla devlet hastanesinde kemal demiriz. Zaten o hastanenin kadın doğum servisi türkiyenin normal doğuma teşvik hastanelerindenmiş. Ayrıca iyi doktordur kendisi çok da babacandır

Karataş Aysel hanım genelde desteklediğini öğrendim nasipse ben Ssvd istiyorum hamile kalıp sağlıkla ilerlersek tabi 2 Düşüğüm oldu bu yıl çünkü, ilk doğumun sezeryan bu sefer normali denemek istiyorum 5 yıl gibi bi ara olcak. Sizde bi görüşün isterseniz.
Ücretleri nasıl acaba doğum ücreti falan

Back
X