Merhaba hülyacım kalp kalbe karşıymış daha bilgisayarı açmadan sana yazacaktım merak etmiştim baktım yazmışın bile.Yani bişe değişmemiş demekki. Senin neyin vaardı neden laparoskobi dedi.Bide 3, deneme için tam belli değil diolar biraz daha beklicem.Eğer 3,den yararlanamassam sene sonu düşünüyorum zaten yeni yaptırmıştım iki ay önce.Ben başka bi siteye bunun gibi üyeyim oradada araştırıyolar hakkımız için bugünlerde kesin belli olcakmış buraya yazarım.[/QUOT
Canim benim merhaba
P.tesi gittim Israel Beye
Gorur gormez laporoskopi dedi.Bir ara hidrosalpinxden suphelenilmisti.Kanal filmi cekildi.Hidro... yokdenildi.Ama kanallar tamamen tikaliymis.2003 teki knl filmimde kanallar acikti .sonra kapnmis.Kentten once 1 tup 2 asilamam negatif.Kenttede iki tup denemem negatif olunca laporoskopiyle bakalim diyor.Bende bu arada arastirdim Memorial Hastanesini aradim.Onlarda boyle bir dururmda kokultur denen bisey varmis.Embryoyu rahim sivisinda bekletip sonradan o siviya alistirp 5. gun koyuyorlarmis, bunu onerdiler.Bende kararsiz kaldim.Istanbulami gideyim, kalip laporoskopi olmadan kentte tup mu deneyeyim.Ne yapayim.Heyet kalkinca devlet ilac parasina katkiyidami kaldiriyor biliyormusun.Heyette ilaclarin %80 ini oduyrdu devlet.Simdi hic odemeyecek mi acaba.Kafam cok karisik.Irenbe kasim ayinda(nurettin bey) hidrosalpinx var laporoskopi yapacagiz diyince ben arayisa girmitim ve buraya geldim.Simdi burdada ayni sonca geldik.
Heralde laporoskopinin yapilmasi gerekiyor.O siteden haber alinca bizlerede aktarirsan sevinirim.Siteyi ihmal etme yazismaya dvm edelim.Selam