İzmirde perinatolog önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Umayumay35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
4.087
6.392
158
39
Konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama biraz burda kalırsa çok sevinirim.
Nasıl oldu bilmiyorum ama korunurken hamile kaldım arkadaslar. Ocak 2019 da 9 aylık bebeğime ölü doğum yapmıştım, dolayısıyla artık riskli gebelik kategorisindeyim. Bundan sonra perinatologla devam etmek istiyorum. İzmirde perinatolog önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Haftaiçi gidip sağlıklı bir gebelik mi değil mi baktırmam lazım. Bu arada inşallah bu sefer doğurup kucağıma almak nasip olur şu an hem saskın hem çok mutlu hem de çok endişeliyim.

Gözünüz aydın tebrik ederim inşallah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız konunuzla ilgili bilgim yok aktif kalması için yazdım.

Konuyu yanlış yere açtığımı biliyorum ama biraz burda kalırsa çok sevinirim.
Nasıl oldu bilmiyorum ama korunurken hamile kaldım arkadaslar. Ocak 2019 da 9 aylık bebeğime ölü doğum yapmıştım, dolayısıyla artık riskli gebelik kategorisindeyim. Bundan sonra perinatologla devam etmek istiyorum. İzmirde perinatolog önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Haftaiçi gidip sağlıklı bir gebelik mi değil mi baktırmam lazım. Bu arada inşallah bu sefer doğurup kucağıma almak nasip olur şu an hem saskın hem çok mutlu hem de çok endişeliyim.
Bu tarz durumlarda 6 ay korunun derler ama yine de doktorlar daha iyi bilir tabi. Bebeğiniz için başınız sağolsun ve yeni hamileliğinizde de inşallah sorun yoktur Da sağ Salim alırsını kucağınıza. Allah yardımcınız olsın

Bu tarz durumlarda 6 ay korunun derler ama yine de doktorlar daha iyi bilir tabi. Bebeğiniz için başınız sağolsun ve yeni hamileliğinizde de inşallah sorun yoktur Da sağ Salim alırsını kucağınıza. Allah yardımcınız olsın
Amin canım 8 ay olmuştu zaten.

Kızlar bütün gün arastırdım Prof Dr Yakup erata ile Prof Dr Sefa Kelekçi arasında kalıp Sefa beyden randevu aldım. Kendisi cumartesileri 1 e kadar çalışıyormuş. Ben de çalıştığım için cumartesi randevusunun olması benim için büyük avantaj. İnşallah doğru tercihi yapmışımdır. 🙏🙏

Back
X