izmir'de PRP yaptıranlar

xexexe

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
73
3
621
prp yaptıranlar tavsiye edermisiniz işe yarıyormu ve ücretler nasıl.benim yüzümde elastikiyet kaybı ve biraz çökme var dolgu yaptırmak istemiyorum başka yöntemler arıyorum izmirde hangi dr.u ve hangi uygulamları tavsiye edrsiniz??

yada saten yüz gergerme hydrafacial gibi uygulamalarla ilgili tecrübesi olanlar varmı?

Ben gecen cuma gunu prp yaptrdim ilk seansmdi henuz bilmiyorm nasl bi sonuc olucak ama sunu soleym 3 gun boyunca insan icine cikacak gbi degldm asiri derecede kizarma oluyo hatta ertesi gun azda olsa morluga cevirio

Hic bir ise yaramiyo arkadaslar uc sean yatirdim prp sakin yatirmayin yazik o kadar aciya

Merhabalar Anneme prp yapılmıştı çok çok memnunn kaldı. Kiti önemli diye biliyorum çünkü bir arkadaşım da hastahanede yaptırdı hiç memnun kalmadı.

İzmir de Eray copcu yapmıştı, kiti sormadım üç yl kadar önce.

Fakat istanbul da teel up güzel bir kit diye duymuştum.

yada saten yüz gergerme hydrafacial gibi uygulamalarla ilgili tecrübesi olanlar varmı?

Hydrafacial dan da bahsetmiştim aqua peel diye geçiyor sanırım kimse dönmedi ben de düşünüyorum ama kızlardan hiç yaptıran yok sanırım.
Bir de hydrafacial prp bunlar aslnda cilt tedavilerinin gelişmişi, saten yüz germe farklıdır. Exilis olarak da bilinen bu yöntemde cilt bir miktar toparlar ama bir süre sonra eskisinden bir miktar daha düşük hale gelir ve bu süre 8 ay 2 sene arası değişmektedir (bunları yakın çevremdeki gözlemlerime dayanarak söylüyormu)
Cilt germe niteliğinde olabilecek yaşınıza bağlı değişmekle birlikte mezoterapi ya da ameliyatsız yüz germe scarlet i deneyebilirsiniz. Scarlet de tekrarlanması gereken bir yöntem ama şahse ben 27 yasşımda yaptırdım herkes elmacıkların dolmuş mu diyor..
Mezoterapiyi anneme yaptırtmştık mükemmel oldu ve hiç hiç anlaşılmıyor.
Hydrafacialda da kurban yine ben olucam muhtemelen :) dönen olmamış çünkü geröi konu açmayı yeni öğrenip bir an önce dönüş bekliyorum o da ayrı:)
Zor memnun olan ve analitik biri olduğum için sonuçları paylaşıyor olurum:)

Back
X