İZMİRDE SMRNA TÜP BEBEK

cheesecake17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
186
83
98
Herkese merhaba izmirde bu merkezde tedavi gören kimse var mı acaba geçmiş mesajların tarihinden dolayı tekrar sormak istiyorum. Olumlu olumsuz bilgi verirseniz sevinirim.

Herkese merhaba izmirde bu merkezde tedavi gören kimse var mı acaba geçmiş mesajların tarihinden dolayı tekrar sormak istiyorum. Olumlu olumsuz bilgi verirseniz sevinirim.
Ben ön görüşme yaptım standart bir tüp bebek merkezi, ne kötü diyebilirim ne de çok iyi. Kontrollerde hangi doktora denk gelirsen o bakıyormuş 3 doktor birlikte çalışıyorlar benim bu kısım aklıma yatmadı ondan vazgeçtim. Ben tek doktorla tedavi görürken bile iletişim sorunları yaşadım, kafamda deli sorular oldu bi de 3 ayrı doktor benim için facia olur
Sonra irenbeye gittim ümit hanımla görüştüm çok memnun kaldım tedaviye orda devam ettim

Öncelikle cevap verdiğin için minnatarım. Bende ön görüşme yaptım fakat daha öncesinden sıfır bilgiye sahibim. Ben şaban bey ile görüştüm ve ısrarla sordum bütün tedavi boyunca sizinle mi olacağım diye evet dedi özel bir durum olur izinli olurum ama onun dışında hep benimle olacaksınız dedi beni ikna etmek için yalan mı söylediler ya. İrenbe de ki durum ne şuan hangi aşamadasın ilk kez mi yaptırıyorsun. Çok soruyorum biliyorum tediginlik v korku var kusuruma bakma

Ben de funda hanımla görüştüm tedaviye başlayacağım hafta funda hanım olmayacakmış hangi doktor arkadaşım olursa o bakar artık zaten 3ümüz birlikte çalışıyoruz hastalara beraber bakıyoruz dedi ondan öyle söyledim cnm. Bu benim 4. denemem. İlk iki deneme tınaztepede oldu herşey iyi gitti ama sonuç kimyasal oldu, doktor da standart yöntemle gittiği ekstra bir tedavi uygulamadığı için medical parka geçtim orası tam bir facia oldu, doktorum Ahmet beydi ama acayip yoğun iletişim konusunda hep sıkıntı yaşadım, sekretler sanki devlet hastanesiymiş gibi muamele yaptılar, bi de doktor doğaçlama gidiyordu örneğin sana 2 ay sonra tedaviye başlıycaz diyor sonra bi gidiyorsun hadi bu ay başlayalım vs. Üstelik bende başarısız olduğu bir tedavi vardı tekrar aynısını denemeye kalkacağını görünce orayı da bıraktım. Şimdi irenbedeyim ümit hanım ön görüşmede tüm tedavi planımı detaylı şekilde çıkarttı adım adım uyguladı (süpriz yok, doğaçlama yok), doktorumla hiç iletişim sıkıntısı yaşamadım ne zaman arasam ulaştım, ne sorsam güler yüzle cevapladı. Şuan 6 dondurulmuş embriyom oldu, ilk defa dondurulmuş embriyolarım oldu çok mutluyum inşallaj sonucu da güzel olur

Ay ne güzel sen en zor kısımları geçmişsin 6 tane embriyonda var inşallah tutar bebeğin çektiğin sıkıntıların sonu güzel olsun inşallah. Bende irenbeye gidicem görüşmeye tekrardan teşekkür ederim cevapladığın için.

Bi kaç yerle görüş cnm içine en çok sinenle devam et, doktora güven çok önemli... Hayırlı olsun şimdiden

Valla ben smrna daki görüşmemden iyi çıktım ne yalan söyliyim ama insan yinede tedirgin oluyor maddi manevi çok yorucu bir tedavi emin olmak istedim 3 ü arasında doktorla elektriği yakaladığım zaman tamam benim için. Seninde hayırlı olsun umarım sonu pozitif olur

Canım ne güzel anlatmışsın sağol

Ücret ne kadar acabatoplam

İlaçlar mı 5,6milyar tutuyor canım ya. Çok pahalı ne ilacı boyle bunlar
Yok hayatım ilaçsız o fiyat. Yumurta toplama + transfer 5000, yum takip parası 500 TL. İlaçlar 2000-2500 arası tutuyor. Raporsuz olunca böyle. Raporlu olursa biraz daha uyguna geliyor, devlette raporlu yaptırırdım çok çok daha uyguna geliyor.

Sen sonuç mu bekliyorsun canım

Merhaba arkadaslar, ben İzmirde Kent Hastanesinde tedavi oldum. Oradaki ekipde çok iyi, tavsiye ederim. Bende sonucumu yarın alıcam. Hayırlısı bakalım. Gidip görüşebilirsiniz kent hastanesiyle de bence.. süreçte hep ilgiliydiler. Allah herkesin işini rast getirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…