İZMİRDE SMRNA TÜP BEBEK

Merhaba arkadaslar, ben İzmirde Kent Hastanesinde tedavi oldum. Oradaki ekipde çok iyi, tavsiye ederim. Bende sonucumu yarın alıcam. Hayırlısı bakalım. Gidip görüşebilirsiniz kent hastanesiyle de bence.. süreçte hep ilgiliydiler. Allah herkesin işini rast getirsin.
Hamilelik oldu mu canım

Canım ne güzel anlatmışsın sağol
Tüp bebek toplam 5500 dü ama zam gelecekti bu ay ne kadar oldu bilemiyorum
Merhaba arkadaslar, ben İzmirde Kent Hastanesinde tedavi oldum. Oradaki ekipde çok iyi, tavsiye ederim. Bende sonucumu yarın alıcam. Hayırlısı bakalım. Gidip görüşebilirsiniz kent hastanesiyle de bence.. süreçte hep ilgiliydiler. Allah herkesin işini rast getirsin.
Selam kızlar
Sebepsiz bebeğimiz olmıyor
Tüp bebek için doktor ismi verebilir misimiz izmir devlette

Selam kızlar
Sebepsiz bebeğimiz olmıyor
Tüp bebek için doktor ismi verebilir misimiz izmir devlette
Devlet olarak çoğunluk egeye gidiyor özel hasta olarak giderseniz (ekstra ücret vererek) Nazan hanımın hastası olabilirsiniz ama öteki türlü doktor seçme şansınız olmuyor sanırım bir de ege acaip yoğun aylar sonrasına randevu veriyordu bir ara. Tüp bebek raporu çıkarma şansınız varsa tınaztepe hastanesinde raporlu tüp bebek fiyatları da uygun. Direk özel düşünürseniz irenbe ümit hanım şiddetle tavsiye ediyorum ben 5 sene uğraştım en son orda hamile kaldım, diğer merkezlere açık ara fark var diyebilirim süperler

Devlet olarak çoğunluk egeye gidiyor özel hasta olarak giderseniz (ekstra ücret vererek) Nazan hanımın hastası olabilirsiniz ama öteki türlü doktor seçme şansınız olmuyor sanırım bir de ege acaip yoğun aylar sonrasına randevu veriyordu bir ara. Tüp bebek raporu çıkarma şansınız varsa tınaztepe hastanesinde raporlu tüp bebek fiyatları da uygun. Direk özel düşünürseniz irenbe ümit hanım şiddetle tavsiye ediyorum ben 5 sene uğraştım en son orda hamile kaldım, diğer merkezlere açık ara fark var diyebilirim süperler
Öncelikle çok sağolun ilginiz için
Ege dediğiniz Ege tıp fakültesi değil mi?
Yakın şehirden geleceğiZ
Bi kere girmiltik başka doktora Ege tıpta
İyi duruyordu ama uzaktı
Tınaztepe devlet mi peki ?
Elimdeki testleri kabul ederler mi sizce
Yoksa sıfırdan mı başlarız

Öncelikle çok sağolun ilginiz için
Ege dediğiniz Ege tıp fakültesi değil mi?
Yakın şehirden geleceğiZ
Bi kere girmiltik başka doktora Ege tıpta
İyi duruyordu ama uzaktı
Tınaztepe devlet mi peki ?
Elimdeki testleri kabul ederler mi sizce
Yoksa sıfırdan mı başlarız
Evet ege üniversitesi. Tınaztepe hastanesi özel hastane ama sgk anlaşmalı tüp bebek raporu geçiyor tüp bebek raporu çıkarırsanız tedavinin bir kısmını devlet karşılar. Eski tahlillerinizi götürün bir kısmını kabul ederler, bazılarını yeniletebilirler. Ege üniversitesine gitmeyi düşünürseniz hemen arayın çok dolu çünkü

Back
X